Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By andjeo
da
radim u bolnici!sto pitash?
Korisnikov avatar
By vivaldi
pa, kad bi se unistila siva ekonomija u zdravstvu i kad bi beli mantili prestali da potkradaju drzavu i nanose milionske stete (u evrima) sigurna sam da bi se polozaj zdravstvenih radnika drasticno pogorsao... ali posto je korupcija u zdravstvu medju top 5 oblasti po razmerama korupcije u Srbiji, tesko da ce se nesto promeniti na bolje u dogledno vreme
:sniff:
Korisnikov avatar
By andjeo
kamo srece da se iskoreni korupcija!ALI OBISTINILO SE ONO STO SAM ZNAO UNAPRED:DOBIO SAM OTKAZ ZBOG MOJE IZJAVE SINDIKATU ZDRAVSTVA!:(
By Çâðê_DUP
Uh, too bad.
A ja taman htela da te pitam
u kom si sindikatu bio, jer oni
jedni stalno imaju ponudu sindikalne
nabavke hrane (polutke, smrznuta testa,
riba...), a drugi daju ponudu odece.
Nista, sada sve karte bacam na Inner.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by andjeo
CILJ: POVECANJE PLATE SVIM ZAPOSLENIM U ZDRAVSTVU
POVECANJE PLATA ZA SVE ZAPOSLENE KROZ KOREKCIJU KOEFICIJENATA U ODNOSU 1:2:4,ISPLATITI ZA PLATOM ZA APRIL 2005 GOD
POTPUNO POSTOVANJE PRAVA UTVRDJENIH KOLEKTIVNIM UGOVOROM,ZAKONOM MEDJUNARODNIH KONVENCIJAMA.
VRACANJA ZARADA U KOLEKTIVNI UGOVOR
UTVRDJIVANJE I ZAKLJUCIVANJE NOVOG KOLEKTIVNOG UGOVORA
Nije bas da se razumem u sindikalne poslove, ali obzirom na ponasanje zdravstvenih radnika, ne bi me cudilo da ubrzo svo odreda ostanu bez posla, jer ionako nista ne rade. Da ne pominjem da su ultra-neljubazni. Ko je bar jednom bio u studentskoj ambulanti u NS, zna o cemu pricam. Analize krvi se rade od 7 do pola osam, ako dodjes deset min. kasnije i prekines ih u ispijanju kafe vriste na tebe, doktorka ginekolog je uzasna, zastupa tezu da menstrualni ciklus "mora da boli", valjda to mi otplacujemo Evin greh, sta li, ali je spremna da prepise antibaby, ako bas hoces. Isto tako mozes dobiti i antidepresive, samo idi kod doktorke, reci joj kako te stresira ispitni rok, kako nemas para i bla bla, i o'ma ti pise bromazepam. Analize tipa papa-testa, pa i rendgenskih i ultrazvuk snimanja ili ces da cekas 100 godina ili da ih odradis privatno, a o CT ili NMR se ni ne razmislja, ako nisi voljan da u instituciji ili privatno das odredjenu sumu novca.

Sve u svemu...privatizovati zdravstvo. I vec jednom se suociti sa cinjenicom da nikada nije ni bilo besplatno.
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
...Ko je bar jednom bio u studentskoj ambulanti u NS... a o CT ili NMR se ni ne razmislja, ako nisi voljan da u instituciji ili privatno das odredjenu sumu novca...
Cekaj studentska ambulanta u NS
ima CT i NMR??? Au ala vi zivite na
visokoj nozi!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by pcelica
Originally posted by MinaHarker
...Ko je bar jednom bio u studentskoj ambulanti u NS... a o CT ili NMR se ni ne razmislja, ako nisi voljan da u instituciji ili privatno das odredjenu sumu novca...
Cekaj studentska ambulanta u NS
ima CT i NMR??? Au ala vi zivite na
visokoj nozi!
Ne, mislila sam na medicinsku uslugu na nivou celog NS..studentska bese samo primer...
By argentum_inf
ja ne spadam u taj sindikat zdravstva,jednostavno jer radim u vojnom zdravstvu-a kod vojske nema strajka..:smiling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!