Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by hlaefdige
hm...dobro...a sta mislis o tome da i ovako ne utices samo na svoj zivot?
...u smislu, ljudi koji te vole....emotivna odgovornost....
gresim?
Originally posted by svejedno
Ne gresis ni najmanje.
..
To se podrazumeva.. ..to ljudi koji se drogiraju shvate ili ne shvate..
..
Ali ti zivoti nisu njihova ODGOVORNOST. Narkomani uticu na njih, to da.
..
Ali dete, dete je tvoja odgovornost.
..
Neuporedivo je.
Originally posted by ZoeNaravno...zavisnici mogu biti osobe najrazlicitijih profila...
Ja dolazim do zakljucka, na osnovu svega ovoga (skratila sam dosta pricu), da je u pitanju bolest koja nema veze sa svim tim socijalno-ekonomsko-porodicnim prilikama, vec je stvar individualna, potpuno nezavisno od svih ovih faktora nailazi;
Nema bolesti koja moze vise zivota razoriti od ove, a koju covek dozivljava tako jako licno, tako se jako usamljenim oseca..... Ne znam kako ovo da objasnim bolje.........
Originally posted by TheDutchessKod zavisnika se jako često ( u oko 50 % slučajeva) sreće aleksitimija - nesposobnost prepoznavanja sopstvenih (ali i tuđih) emocija.Oni kao da uopšte nisu svjesni svojih emocija, pričaju o njima na površinskom nivou i nesposobni su da ih objasne .
Ono sto sam ja primetila je da osobe koje imaju problem sa zavisnoscu cesto izbegavaju da pricaju o sebi,svojim osecanjima....skoro se ne vezuju ni za koga.
Isto tako kod ljudi s kojima se druzim a imaju/imali su problem sa zavisnoscu nikad nisam bila u stanju da naslutim o cemu razmisljaju,kako se osecaju.
Moc ekspresije osecanja kao da nije ni postojala kod njih.
Originally posted by TheDutchess
Moc ekspresije osecanja kao da nije ni postojala kod njih.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!