Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Hys.

Ne osudjujem nikog, neko skolu, ljubav, kako god, dozivljava dijametralno razlicito od nekog drugog.

Nismo pozvani da znamo kako se neko oseca.

Svako je razlicit i razlicito dozivljava stvari, neko zbog jedinice u skoli place 7 dana. Drugaciji su ljudi, treba imati razumevanja, nismo svi istih struktura...

Neko nema snage. Nema jednostavno taj kapacitet.

Tu polemiku o kukavicluku uopste ne zelim da zapocinjem.

Takve stvari uopste ne mogu da se karakterisu kroz takve odrednice.

Previse je licno, previse neljudski i toliko fucking patronajzing.

btw-sto mislis da se nisu potrudili dovoljno da ga nadju?

Mrzelo ih pa im bilo lakse da probaju da se roknu :namig2: ?

Dublje je od toga :)
Ok. U pravu si..
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Blond Brat

U potpunosti se slazem sa Darling. Bilo bi pametnije da radite nesto konstruktivno a ne da razmisljate o budalastinama. Idi bre covece okopavaj zemlju, sadi papriku, sta ja znam... Dosada ubija, eto sta... Uvek mozes naci izlaz samo ako to stvarno zelis, samoubistvo je najobicniji kukavicluk.

:psiholog:
Mogu ja da ti napisem par reci?

Mislim da mogu.

Ovako.

I ovo je samo jedna slika-kao sto je Dina rekla-ima ih mnogo. Ne radi se o meni, mada, zasto je to bitno?

Da li znas sta je paranoidna sizofrenija? Da li znas sta je psihoza?

Da li znas kako je kada od psihickog bola ne mozes da prestanes da zuris u jednu tacku, zaboravis da jedes, da spavas, ne umes da sastavis jednu recenicu a da budes koherentan, i da jos budes proklet time da svega toga budes poprilicno svestan?

Kada sanjas i zivis horor, u svojoj glavi, od koje ne mozes da pobegnes, a lekovi ne pomazu?

Tvoje opaske su krajnje nezrele i bezosecajne, i uvredljive po sve ljude koji su izgubili nekog.

O mrtvima i da ne pricam. Oni barem imaju srece da ovo ne citaju.

Slazem se da svako ima pravo na svoj stav, ali doza najobicnije uljudnosti, i svesnosti o sopstvenom neznanju je vise nego dobrodosla.

Treba da te bude sramota.

Toliko.

:sesir:
slazem se sa Hus....
Korisnikov avatar
By Madonna
lol

a koju to žicu gađa suicid ovima koji nisu na to ni pomislili a imaju tako negativan stav prema onima koji jesu? :kopanos:
Korisnikov avatar
By Tungi

Ne osudjujem nikog, neko skolu, ljubav, kako god, dozivljava dijametralno razlicito od nekog drugog.

Nismo pozvani da znamo kako se neko oseca.

Svako je razlicit i razlicito dozivljava stvari, neko zbog jedinice u skoli place 7 dana. Drugaciji su ljudi, treba imati razumevanja, nismo svi istih struktura...

Neko nema snage. Nema jednostavno taj kapacitet.

Tu polemiku o kukavicluku uopste ne zelim da zapocinjem.

Takve stvari uopste ne mogu da se karakterisu kroz takve odrednice.

Previse je licno, previse neljudski i toliko fucking patronajzing.

btw-sto mislis da se nisu potrudili dovoljno da ga nadju?

Mrzelo ih pa im bilo lakse da probaju da se roknu :namig2: ?

Dublje je od toga :)

Moram da se slozim s tobom.Very true;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Null

lol

a koju to žicu gađa suicid ovima koji nisu na to ni pomislili a imaju tako negativan stav prema onima koji jesu? :kopanos:
Ma to me uopste ne zanima.

Iako ja nemam takav stav, a takodje nisam ni pomisljala da to uradim.

Jebemme u kategoriju, mhm.
Korisnikov avatar
By Madonna
ma mi se kontamo Hus :giggle: reko da vidim šta će druga deca reći
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Blond Brat

U potpunosti se slazem sa Darling. Bilo bi pametnije da radite nesto konstruktivno a ne da razmisljate o budalastinama. Idi bre covece okopavaj zemlju, sadi papriku, sta ja znam... Dosada ubija, eto sta... Uvek mozes naci izlaz samo ako to stvarno zelis, samoubistvo je najobicniji kukavicluk.

:psiholog:
Imam dokaz da sam se jaaako kontrolisala da ne napisem sledece:

Ima li ikakve sanse da ti i tebi slicni koji nemate nikakvih dodirnih tacaka sa malim sivim celijama a koji se redovno isticete na ovom forumu idete da (bre) okopavate zemlju, sadite papriku, sta ja znam... i da prestanete da se ovde iskazujete.
I pliz da mi se kao odgovor ne napise da svako ima pravo na misljenje. Zato sto je ta recenica kurac na biciklu. Ko ne razume kas'ce mu se samo kad poraste.

On: Na zalost jesam mnogo puta. I to vrlo konkretno.
By Guion Nerville
pomisljanja mnogo...

A smatranje da je trcanje oko zgrade ili okopavanje paprike univerzalni odgovor na ljudsku patnju koja vodi u samoubistvo, pa treba li da nastavim recenicu...

I ja se slazem sa Hys.
Korisnikov avatar
By Dina
Sasvim slucajno moj stric koji se ubio ziveo je na selu te je okopavao papriku i sve drugo sto se okopava svakodnevno... izgleda nije bio upoznat sa tim da se oni koji okopavaju ne ubijaju ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ne bih rekao da imam snage da pisem na ovoj temi posle svega sto sam procitao.

A imao sam par puta snage da se ne ubijem.

..

Za ovo nemam.
Korisnikov avatar
By bu
za neke patnje ne moze pomoci trcanje oko kuce..zgrade...okopavanje zemlje itd..al jbg..svako drugacije misli..oni koji su prosli kroz odredjena desavanja..i dosli na to da dignu ruku na sebe u tom trenutku sigurno nisu videli spas ..iliti svetlo na kraju tunela..bar se to kod mene desilo..u odredjenim trenucima u zivotu nisam videla izlaz..dok ne napravim glupost pa onda tek mi neke stvari budu jasnije..
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by Dragonite
Originally posted by blenta
Originally posted by Amethyst90

meni to prolazi kroz glavu skoro svaki dan.
*2
x 2

Čak sam i pokušao jednom.
x 2

Od završetka osnovnih studija.. vrlo često. Nisam nikad ništa pokušao... Drži me optimizam jače.
Korisnikov avatar
By constantine
mislim da nisam nikad mada sam razmisljao sta bi ljudi koji me vole radili bez mene :/
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jednom. Pre nekih skoro 7 godina... Emotivni, klinacki problemi... Imao sam tripove da kad padnem u tu neku "depresiju" izazvanu ljubavnim problemima izadjem napolje da se izduvam... I taj dan sam se bio zaputio ka Ushcu kao i obicno, jer mi je zemunski kej bio to neko utochishte od problema... Medjutim, doshao sam do keja ali sam do Ushca nastavio Bulevarom Nikole Tesle... Tu mi je padalo na pamet da se bacim na ulicu... Pa sam onda pomisljao da se bacim s mosta... Ali hvala Bogu pa to nije bilo toliko ozbiljno i da ostvarim tu nameru, nisam bio toliko hrabar da dignem ruku na sebe. Samo tada i od tada mnogo vishe cenim sebe i ne padam u takve dubioze...
By Kragi
Originally posted by Zemunac

Jednom. Pre nekih skoro 7 godina... Emotivni, klinacki problemi... Imao sam tripove da kad padnem u tu neku "depresiju" izazvanu ljubavnim problemima izadjem napolje da se izduvam... I taj dan sam se bio zaputio ka Ushcu kao i obicno, jer mi je zemunski kej bio to neko utochishte od problema... Medjutim, doshao sam do keja ali sam do Ushca nastavio Bulevarom Nikole Tesle... Tu mi je padalo na pamet da se bacim na ulicu... Pa sam onda pomisljao da se bacim s mosta... Ali hvala Bogu pa to nije bilo toliko ozbiljno i da ostvarim tu nameru, nisam bio toliko hrabar da dignem ruku na sebe. Samo tada i od tada mnogo vishe cenim sebe i ne padam u takve dubioze...

Pa nije li logika obrnuta, narocito u situaciji kada se ne kajes zbog toga?
Mislim, ne treba velicati samoubistvo a jos manje ga pretstavljati kao hrabrost.
U tvom (a i svakom drugom slucaju) hrabro je ostati u zivotu i boriti se sa problemima a kukavicluk dici ruku na sebe.
Nejak bi bio da si to uradio i hrabar si bas zato sto to nisi uradio :sudija:

ont: ne
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jbg, mozda sam se pogresno izrazio, slazem se sa tobom...
Ali kad razmisljas o tome dosta svesno, u tom trenutku (a obichno ljudi nemaju svest o tome sta rade)... Za tako nesto treba ipak imati snage da se uradi... Dici ruku na sebe... Meni je bar tako to izgledalo u tom momentu...

Kazem opet, dechija posla... :kupanje:
By Glasnik
U toku prošle godine kada sam prolazio kroz najveće krize...

Ali sada mi ne pada napamet! Pregurao sam te teške trenutke i sad idemo samo napred... :klap:
Korisnikov avatar
By harlequin
Ne secam se razloga koji je provocirao dalje razmisljanje, ali jos kao klinka sam zakljucila da samoubistvo nije dobro resenje, spakovala to fino i ne otvaram. Klinka, a tako velika pitanja :hamlet: , zapravo nisu teska za odgovoriti ako si dobro raspolozena klinka. I veoma je dobro imati ta neka resenja, koja bi dete ponudilo, lepo upakovana i ostavljene sa strane. Uvek se nanovo iznenadim kada shvatim koliko par ruznih dogadjaja u nizu mogu da pomute rasudjivanje, a o PMS-u da ne pricam :cupakosu:

Imala sam periode u kojima je bilo previse svega. Pritisak sa svih strana, cini se da traje beskonacno, svaki trud je bezvredan. Evo bas sada sam u jednom takvom, dosta nas je to napisalo... Ipak, tada pre imam potrebu da pobegnem od svega, daleko, gde bih sebi dala novu sansu, zivela tudji zivot sa tudjim problemima, ali ne bezim od zivota, samo bih da bude.. bajkovitiji. Valjda zbog tog paketica.

Slazem se da bodrenje pozitivnim mislima, trcanje, uopste ficzicka aktivnost ili neki laksi projekti mogu vratiti osecaj smisla, podici samopouzdanje, ali to su laka resenja za lake probleme (depresivne misli, tinejdzerske zaljubljenosti, nedostatak motivcacije, lenjost..). Problemi koji ljude vode ka samoubistvu su gadni, iscrpljujuci. Tesko da bi mi tri uzorane brazde dale dovoljno elana da spremim ovaj tupavi ispit, o necemu krupnijem da ne pricam. Mozda je to dobar naci da se krene sa resavanjem problema. Verovatno jeste.
Korisnikov avatar
By Blady
Dosta puta.. bas dosta...
Uglavnom u nekim situacijama, koje su mi bile nemoguce...
Ali ne razmisljam vise o tome, tj ne razmisljam bas dugo o tome... ali bilo je.. bilo je dosta takvih situacija.
Korisnikov avatar
By elektron84
Kad nisam kad je trebalo mislim da necu nikad :shrug:

A onaj Hys-in post sa pocetka strane je odlican :)
By alexandermagic
Prevelik sam narcis, ali i zaljubljenik u život, tako da mi to nikad nije bilo ni na kraj pameti.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa i narcisi su skloni samoubistvu... bas znam jednog.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ja sam tokom 9 godina manje vise stalno o tome razmisljao, ali jedno su suicidalne ideje, a drugo tendencije, to jest, nikad nisam nista pokusao, i ne mislim da cu to ikad uraditi.
Prestao sam o tome da razmisljam toliko cesto kada mi je zivot postao bolji, negde u 4. godini srednje, kada sam nasao neko drustvo i postigao neku vrstu unutrasnje ravnoteze.
Drugi ljudi su jako bitni u celoj toj prici, tvoj odnos sa okolinom moze biti presudan (ako je samoubistvo zbog depresije/potistenosti, a ne iz nekih drugih razloga, kao sto su npr. neizleciva bolest/dug mafiji i sl.)
By Speculum Columbae
Nisam. Prvo - što reče Popaj, danas je mnogo popularno biti žrtva i samosažaljevati se. Neću da budem tuđa, ili sopstvena žrtva. Drugo - volim život, čak i kada zaboravim zašto ga volim i zašto je bilo šta u mom životu tako, setim se tog osećaja. Nisam optimista, ili šta slično, ali ipak vidim neodređenu i nedefinisanu mi lepotu života, koja je veoma jaka.

Sa druge strane, barem jednom u toku dana pomislim na samoubistvo Virdžinije Vulf. To je, npr. jedno jako lepo samoubistvo kojime sam fasciniran.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dante
To je, npr. jedno jako lepo samoubistvo kojime sam fasciniran.
jako lepo samoubistvo kojim si fasciniran?
ja volim ono div...jako lepo samoubistvo sto ga je opevao narodni pesnik:

"Volim s tobom časno poginuti,
Neg' ljubiti na sramotu Turke;
Neću svoju veru izgubiti
I časnoga krsta pogaziti."
Uzeše se oboje za ruke,
Pa odoše na bedem Stalaća,
Pa besedi Jelica gospođa:
"O Prijezda, dragi gospodaru,
Morava nas voda othranila,
Nek Morava voda i sahrani!"
Pa skočiše u vodu Moravu."

:)
By Speculum Columbae
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Dante
To je, npr. jedno jako lepo samoubistvo kojime sam fasciniran.
jako lepo samoubistvo kojim si fasciniran?
ja volim ono div...jako lepo samoubistvo sto ga je opevao narodni pesnik:

"Volim s tobom časno poginuti,
Neg' ljubiti na sramotu Turke;
Neću svoju veru izgubiti
I časnoga krsta pogaziti."
Uzeše se oboje za ruke,
Pa odoše na bedem Stalaća,
Pa besedi Jelica gospođa:
"O Prijezda, dragi gospodaru,
Morava nas voda othranila,
Nek Morava voda i sahrani!"
Pa skočiše u vodu Moravu."

:)
<3
By loreenche
desava se povremeno da kazem: "Ubicu se!" ili da mi je bas do toga da se ubijem... Ali nikad u zivotu nisam doziveo veci restart nego prekjuce... Krenem ja na posao, kad 200tinjak metara od mojeg stana covek sece drva sekirom ovolikom (pokazujem) i samo u jednom trenutku mi padne na pamet, kako bi dobro bilo da me sad on udari tom sekirom u vrh mozga... posle sam se do posla pitao da li sam normalan :nesiguran:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!