Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By m..
Izracunah da mi treba izmedju 1500 i 2000 kalorija. Isuse, to je bas mnogo krastavaca!
Korisnikov avatar
By Val
Budesh li jela krastavce nikada necesh postici te 2000 kalorija! :lood:

Pojedi porciju cevapa i dva bureka, bice lakshe. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Kome, zemlji pod nogama, danas sam jela u restoranu osecam tu zivotinju kako se rita u stomaku.
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: :smeh: :smeh: Koji si ti lik!
By Gost
Originally posted by Kiborg
Pa možda je knjiga bila mnogo teška, pa je to u stvari bila neka vrsta bodibildinga? :D
... mislim da je kljuc u tome sto sam je zapravo pojela nakon upotrebe ... sveze mleveno crno mastilo, po svacijem ukusu, sa stavljenim koricama, svak od po 375 grama otprilike

Preporucujem za dorucak, rucak i veceru "rat i mir" sa garnirungom i pireom od celera ...

:kuvar:
Korisnikov avatar
By Val
Moze li umesto celera kajgana od mlevenih "Nana"?
Korisnikov avatar
By m..
Cekaj jel se vi salite sa te dve pljeskavice? Jel to dijeta za gojenje?
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Cekaj jel se vi salite sa te dve pljeskavice? Jel to dijeta za gojenje?
Meni je poprilicno pomogla ;)

:njami:

Ako imas potrebu da se dijetiras, ovo ti je najfunkcionalniji i najbolji, najdelotvorniji, najbrzi nacin i uspeh je 100 posto zagarantovan !!!

Iskreno, Angelina
Korisnikov avatar
By m..
Mmm, bum probala nesto takvo, ako se budem odlucila na takav korak, medjutim, sve mi se cini da cu jesti po pola.

Zapravo ja bih volela da cujem neki recept za svakodnevnu ishranu koji moze da se praktikuje godinama, jer jedem 1 do 2 puta dnevno i uglavnom nezdravo. Ovo mi deluje kao zanimljivo, medjutim ne bih izdrzala duze od nedelju dana (tj verovatno bih zaretardirala na 2. danu i ponavljala ga u beskonacnost).

Nisam jela meso 8 godina, do pre 3-4 godine, sad jedem 2x mesecno, ali jako malo, kapiram da su mi blago odumrli enzimi potrebni da se svare tolike snicle i bojim se da bi mi bilo lose.. Ne znam.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Koliko se ja se?am te djete - to je sprovodila moja majka, ne moraju baš šnicle. Može kuvana govedina, belo meso, riba. Dakle to je dan rezervisan za hranu sa proteinima, ne moraju to da budu baš šnicle. Može ja mislim ?ak i soja. Ina?e ta djeta iako je medicinski totalno naopaka, daje dobre rezultate.

Ne brini, nisu ti "odumrli" enzimi. Šta god da si jela, imalo je bar malo proteina, tajko da su enzimi još uvek tu. :D
Korisnikov avatar
By Mortis
Oh, m... dolazis kao porucena!

Pliiz, zabelezi sve relevantne dogadjaje tokom date dijete, kao i rezultate. Pitao bih Endzi za njene, ali ne bih rekao da cu dobiti zadovoljavajuci odgovor... Perfektan si zamorac za dokazivanje neuspesnosti "bazar" dijeta!

Prvo, proceni svoj nivo aktivnosti, zapisi obime ruku, butina, kukova i struka, i naravno, kilazu. Isto to na kraju dijete, pa da obavimo evaluaciju.

Puno srece!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mortis

Perfektan si zamorac za dokazivanje neuspesnosti "bazar" dijeta!
Ko? Ja?

:shok:

pa na meni je bila uspesna, as EVERYOOOONEEEEE can see !!! ::ogledalce:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zaista me smara da pojasnjavam strukturu skroba, maltoze, glukoze, fruktoze i ostalih secera...
Za pravilno funkcionisanje mozga je neophodna glukoza, tako da dijete koje se baziraju na niskom unosu ugljenih hidrata stete zdravlju i normalnom funkcionisanju organizma.
Zaboravili smo da pomenemo da pri vezbanju se najpre trose ugljeni hidrati, tj. to je primarni izvor energije, a zatim masti iz masnih naslaga. Zato je preporucljivo baviti se laksim fizickim aktivnostima, ali duze vreme (tj. bolje je otici u setnju i setati jedno 10 km nego otici na ultra-high-density aerobic i izmoriti se za pola sata).
Ne treba ni zanemariti vrstu secera koji se unosi. Nije svejedno da li smo pojeli jabuku ili cokoladicu, iako je kalorijska vrednost priblizno ista. Iz pojedenog voca, osim vitamina i vode, unosimo 'zdrave' secere, vlakna i mikro i makroelemente koji su potrebni za normalno funkcionisanje organizma.

Licna iskustva: Kafa, posebno crna, turska, na mene deluje kao da konzumiram malter. Neki tvrde da utice na bolju probavu, ali jakom kafom sebi totalno blokiram zeludac i ceo dan imam utisak kao da sam jela kamencice.
Gazirana pica, makar bila i light, nisu dobar saveznik u borbi protiv celulita.
Bez obzira sto je dosla sezona kupacih kostimcica, i sto sada zene (a i ostali) gledaju da sto pre i brze smrsaju, mislim da je leto savrseno godisnje doba za regulaciju ishrane... toliko razlicitog voca, povrca, a i vremenske (ne)prilike nas nateraju da konzumiramo laksu hranu i u manjim kolicinama...
Korisnikov avatar
By m..
Meni ovo sve ne pomaze. Ono sto meni zapravo treba je odlazak kod nutricioniste. Meni nije cilj da skinem ove 4 kile vishka nekom expres dijetom i onda da mi se vrate, meni je zapravo potrebno da naucim da se hranim zdravo, sto znaci da pocnem da jedem 3 ili 5 obroka dnevno umesto 1 do 2 kako sada jedem, da skapiram kako da dovedem metabolizam u red, da naucim sta treba da jedem (posto sam uzasno izbirljiva, kako da od onog sto volim da jedem sklepam zdrav obrok) i tako to. Ja kapiram da imam te 4 kile viska sto jedem kad me uhvati nesvestica, umesto kad bi trebalo, tako da organizam naucen da gladuje verovatno sve odmah trpa u grbu.
By Çâðê_DUP
Zalepite ovu sliku na frizider, mozda ce vam ona pomoci da skidate sve sa sebe, po svaku cenu :lol:

Evo, meni je npr ova devojka (ako joj malkice uvecamo grudi, al' samo malkice) neka moja predstava u glavi kak'o telo "zgodna zena" ima, i istovremeno da ilustrujem na temi "Preferirate li debele ili mrsavije" :merlinka:

Slika

m ... ako je samo 4 kg u pitanju, preporucujem ti ekspresnu dijetu mesom, ali se kg garantovano vracaju ako ne pazis. Ono sto tebi treba, koliko sam skontala, jeste NUTRICIONISTA=100 evra + troshkovi
By Çâðê_DUP
p.s naravno da je NAOMI CAMPBELL najzgodnija, but I guess da ono majka samo jedno radja, ova gore je nekako realnija :D

Angie=realista :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
a i vremenske (ne)prilike nas nateraju da konzumiramo laksu hranu i u manjim kolicinama...
:up:
Korisnikov avatar
By m..
Saznah da je devojka bratovog druga nutricionista (posto mali mora da se goji, naterala ga je da jede plazmu s mlekom ujurto sa medom, jabukom i ko zna sve cim, plus da ne leze gladan, ja idem obrnutom logikom onda, lol).

Pa 4 kg do H-110, mogla bih ja i 10 da skinem, ali to deluje kao mission imposible.
By Çâðê_DUP
Slika

... :iskolacen: ......ti isusa hrista .... :opatica:

:mljac:
By Çâðê_DUP
Slika

:drama: :trlj:
Korisnikov avatar
By m..
lepo bogami.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Hleb nisam jela 3 meseca .....
Izbrisah greskom ceo post, pa te parafrazirah .....

Sustina je tu: hleb nisi jela 3 meseca? Ni u kakvom obliku?

Reci mi, koliko si oslabila?

Ja ne jedem hleb mesec dana i skinula sam 10 kg (ovaj Kragujevac ...grad prasaca i prasica), zato pitam .... jos 5 kg i bicu zadovoljna :pms:
:curka:

Inace, trenutno imam 65 kg. Sto je za 6 vise nego pre osam-devet meseci (imala sam 58 na 59 na visinu od 175 cm)

Izbacite hleb, jedite samo proteine, dizite tegove i bicete ...kao ja :smug:

:rotflmao: :lol: :pokazuje: :pucaodsmeha: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

(ponekad se pitam da li je ovaj smeh na nervnoj bazi, ah te vrucine .... ne izgovarajmo se vise ludilom, to je tako aut)

:gubitnik: :eevil: :zvezda:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Angelina777

Ja ne jedem hleb mesec dana i skinula sam 10 kg (ovaj Kragujevac ...grad prasaca i prasica), zato pitam .... jos 5 kg i bicu zadovoljna :pms:
:curka:

Inace, trenutno imam 65 kg. Sto je za 6 vise nego pre osam-devet meseci (imala sam 58 na 59 na visinu od 175 cm)

Na visinu od 175 cm je 58 kg premalo.
Medjutim, ne moze se utvrditi idealna tezina, jer na to utice vise faktora (konstitucija, metabolizam lalalala), ali mislim da je 65kg na tvoju visinu sasvim ok, stavise idealno (ako racunamo visina -110)
Korisnikov avatar
By m..
Jedite iskljucivo kinesku hranu, skacite na exitu i trudite se da u potpunosti izbegnete dodir zenske znojave hladne debele izdepilirane smirglaste ruke u guzvi. Odose 2 kg za 4 dana ko od shale.
By Çâðê_DUP
Sad imam 62 kg :D

(pijem limunadu bez secera i jedem ribu pet dana uzastopce)

:vatroslava:
By жњ
ja se stanjila na exitu, a i smanjio mi se apetit generalno tak da kontam da sam u opadanju i da sam izasla iz medvedje zimske (preterah ga ove godine) i da ulazim u leprsavu letnju fazu :sunce: .. sutra cu da overim i ovaj novi gym u komsiluku.. :klap:
By Çâðê_DUP
Taj exit bi mi se izgleda isplatio da na brzaka istopim ovih dva kg koji me toliko namuchishe ....

Gledam Rokija i treniram uz film :merlinka:

Pijem mineralnu vodu i dalje i jedem ribu ... i dalje ...

I super se osecam! :bouncy:

U zdravom telu, zdravom hrano, zdrav duh !!!:teletabisi:
Korisnikov avatar
By LittleRed
mislim da cu da vam se prikljucim, ali sutra :)
odlazem taj pocetak danima jer nikako da se odlucim koju varijantu ovaj put da primenim, s obzirom da sam poslednji put zavrsila prilicno neslavno - sa potpuno oslabljenim imunitetom od atkinsa ( doduse smrsala jesam ... ) : ) kreten : )
By Çâðê_DUP
Originally posted by LittleRed
mislim da cu da vam se prikljucim, ali sutra :)
odlazem taj pocetak danima jer nikako da se odlucim koju varijantu ovaj put da primenim, s obzirom da sam poslednji put zavrsila prilicno neslavno - sa potpuno oslabljenim imunitetom od atkinsa ( doduse smrsala jesam ... ) : ) kreten : )
Ja sam na atkinsu (i to rigiroznijem, dakle Andjelinin atkins) i savrsheno se osecam. Kakav imunitet! Nikad ga nisam ni imala ....

Uostalom, ja nikad nisam tvrdila da sam ljudsko bice ...:smilegrin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!