Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by goran
Dodjavola, ja jeo kikiriki :doh: :lol:
:shok:
:hug:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bananica
a sto bi se ti gojio, Deksi?

Elem, moj savjet jos uvijek stoji. Lots of ganja, lots of grickalice, and lots of sitting/doing nothing:D
Zato sto imam 63kg na visinu 185 :ubise:
Svi me smaraju s tim da sam premrsav pa me smorilo to i rekoh kao ajd da nabacim par kg mada ja sam potpuno zadovoljan svojom kilazom.
Imacu vremena u 50oj da se gojim
Korisnikov avatar
By djo
lepo ti stoji deksi :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
ljudi znali neko gde mogu naci one tabele za idealnu visinu i tezinu?
Korisnikov avatar
By blenta
tebi ne treba tabela da bi znao da si mrsha

ot: zashto bi se gojili

mrshe su :leviathan:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Machkodlak
ja ladno pročitao tablete za idealnu visinu i tezinu :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by mirth

Nego, pijem vec par nedelja pivski kvasac (u tableticama) i lupa me po apetitu samo tako. Oligovit mi je gadan, osecam taj gadan ukus u ustima bar dva sata nakon sto ga popijem, a ni nema nekog efekta na mene.

Ovaj pivski kvasac sljaka, i to vec nekoliko nedelja i skroz sam zapanjena, posto su me kao malu kljukali svim i svacim (bili su cak i neki gadni sirupi za apetit, ne znam da li to jos uvek postoji ali treba ih svrstati u greh protiv covecnosti) i nista nije pomagalo, ili je imalo efekat max. nedelju dana.
kupio sam ga danas.
Jedva cekam da pocne i mene da lupa po apetitu:D
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Machkodlak
ja ladno pročitao tablete za idealnu visinu i tezinu :smeh:
i ja! :smeh: :smeh:

nego, ja pijem beviplex.... i kao povecava mi apetit ali tek posle par dana uzimanja... ali, dzaba kad ni od toga ne mogu da se ugojim.
ozbiljno razmisljam o odlasku kod nutricioniste. ne znam da li je neko bio, pa da mi kaze da li vredi ili ne odlazak...
Korisnikov avatar
By Kittrie
APSOLUTNO SVRE PROBALA !!!!

i generalno vaZIm za mrsovo- vitku- zgodnu (kako kome) DjeWojku. ali me nerVIra kad mi kazu da sam anoreXic, JER NISAM !!! :sekirica:

jedem svega, srednje do velike porcije, bar 4 puta dnevno, imama periode kad iz kreveta cestito ne ustajem po nekoliko nedelja i TEK TADA SE UGOJIM @-3 kg...

ok, metabolizam, jasno.

ali, sto se gena tiCHe kod mene su svi uGLavno ili bucmasti, ili skloni gojenju, i u poROdici, i u familiji...

DAMN !!!!!!!!!!

imam skoro 170 cm, i sad 53 kg, i kao ok, ide mi u sise i guZu... :D
ali cim poCnem ziveti normalno, ono , sve to ali mnogo vise aktivnosti , odGovornosti i nerviranja, spada mi kilaza na 50, pa nekada i do 48 kg !! UZASSS

HEEEEEEELLLLPPPPPPP !! :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
jedi ugljene hidrate.
ugojices se sigurno. spagete,pice krompir, slatkise.....
Korisnikov avatar
By Kittrie
thanX.

hmmmto su mi, kaO , GLavni sastojci u isHrani..

testa, kROmpir redovito jedem (kao i dosTA povrcJa i svega), sva viSokokaLoricna jela, torTE koJE u seBi imaju vise seCjera nego brasna :smeh: (nigeLLA's honey bee cake), kolaci i grickaLice, saD sam reCImo zavisna od kikiriki butera, pakoVAnje od 250 grama pojedem za 2 dana (jer ga jedem po 7-8 kriSHki dnevno, a mazem debelo :lol: )..

i poSSLe UDARNICKE ishrane (velike porcije, 6 puTA dnevno, 3 uzine, lalallal) , ako sam poTpuno inerTna, neaktivna, nakon nedelju dve se ugojim 2 kg, ono sa 51kG na 53kG. i kaze meni amneSIa bas juce kako eXtra izgledam, ali ja zelim jos jedno 4 kg (jer mi SVE ide u sise i dupe, pa reko da se lepo zaoblim :giggle: koje NIKAKO NE MOGU DOBITI.

laKse se naravno ugojiM kad imam 48, pa stignem do 51, 52...
valjda je ovo moj aoptimalna tezina...

kao sto neki ljuDI imaju uzAsne muke ka poKusavaju da smrsaju i sve ide ok dok ne postignu 'toliko' kilograma' i dalje se skoro nista ne primecuje mMA STA ONI RADILI !! - jer, oRganizam je to prohvatio kao svoju priroDnu tezinu, i brani je..

fuuuuuuuuuf

idem jeDEm :mljac:

jel ima nesTO kao da se pije , pa da doBIjas kg.? ali ne ono zza pojacavanje apetita, toga imam PLENTY :D
By Shoplifter
Originally posted by Kittrie
jel ima nesTO kao da se pije , pa da doBIjas kg.? ali ne ono zza pojacavanje apetita, toga imam PLENTY :D
npr B vitamin, koji ponekad zovemo i pivo. tako oni koji konzumiraju ovaj vitamin imaju voluptuoznu regiju u predelu trupa koja jamchi josh par seznualnih kilograma pride. :pionir:

shala. pfffffff. ja isto cilega zivota pokushavam da se"unormalim" poshto kad slushash ceo zivot u dozama od po 3 put dnevno kako si kostur, a od kad imam pederski staz - kako sam anoreksichna tetka - ne mosh' da se ne iskompleksirash. misim, ja.

ali poshto vec imam taj metabolizam koji "jede sam sebe" i poshto sam probao, al ne znam vishe shta ne -

bavljenje sportom - za mene njet - jer sam u periodima aktivnog bavljenja sportom uvek jako mrshavio. ( uz ishranu kao kittrie, pa sve to josh zamashcenije) koje kakvi beviplexi, ostali vitaminchici i suplementi, konsultacije sa nutricionistima - nishta.
ne mogu da maknem sa 178 i svojih 62 pa bog. uvek izmedju 58 i 62 i ni makac dalje. eto, ne mogu da se ugojim, ali valjda postoji neka zemlja u koju mogu da emigriram gde cu i ja imati jednaka prava kao i svi ostali ljudi.

:nope:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Shoplifter
npr B vitamin, koji ponekad zovemo i pivo. tako oni koji konzumiraju ovaj vitamin imaju voluptuoznu regiju u predelu trupa koja jamchi josh par seznualnih kilograma pride. :pionir:

shala. pfffffff. ja isto cilega zivota pokushavam da se"unormalim" poshto kad slushash ceo zivot u dozama od po 3 put dnevno kako si kostur, a od kad imam pederski staz - kako sam anoreksichna tetka - ne mosh' da se ne iskompleksirash. misim, ja.

ali poshto vec imam taj metabolizam koji "jede sam sebe" i poshto sam probao, al ne znam vishe shta ne -

bavljenje sportom - za mene njet - jer sam u periodima aktivnog bavljenja sportom uvek jako mrshavio. ( uz ishranu kao kittrie, pa sve to josh zamashcenije) koje kakvi beviplexi, ostali vitaminchici i suplementi, konsultacije sa nutricionistima - nishta.
ne mogu da maknem sa 178 i svojih 62 pa bog. uvek izmedju 58 i 62 i ni makac dalje. eto, ne mogu da se ugojim, ali valjda postoji neka zemlja u koju mogu da emigriram gde cu i ja imati jednaka prava kao i svi ostali ljudi.

:nope:
:smeh: Mnogo smesan post! Nemoj da se gojiiiis! :giggle:
By Shoplifter
pah, eto, prolupa chovek od brzog metabolizma. eto sunce, ne mogu se ugojiti sve i da 'ocu :harmonika:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad jednom poces da se gojis, onda nikad da smrsas dovoljno. Uzivaj u svojoj liniji koja nije mrsavaaaa! :hyper:
Korisnikov avatar
By foolish
ja sam imao jedan period kad sam pokusao da se ugojim.. jeo ko stoka(ja cu inace pojest sta god da das u bilo kojoj kolici) ali tad sam jeo 5x dnevno plus nesto izmedju, ali sma i bio mnogo aktivan u tom periodu tako da sam uspeo da smrsam 5 kg!!!

tako da, opusti se, uzivaj i zajebavaj elegantno prepunjene :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam od oligovita dobio apetit i po ceo dan nesto muljam... :S
Korisnikov avatar
By Kittrie
@Shoplifter

nista, aj mi uZIvamo u brZom mrtabolizmu (to jE zdravo), i u svojoj vitko/manekenSSkoj liniji (znaSS da je to o5 SOOOOOOOOOOO in ?? :merlinka: ) , i chilliramo... :trep:

pa kazem ti ja, u oslednje 2 god idem od 48-53 (kostur- vitka cica), na svojih 170 (aL imam teske kosti pa uvelk delujem 1,5 kG mrsavije, kmeej) :rida:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by horus.
ja sam od oligovita dobio apetit i po ceo dan nesto muljam... :S
isto :rida:
kombinacija oligovit + protektin + beviplex + propolis (a moram zbog imuniteta) ugojila me je rekordnih 5kg za 3 meseca! :drama:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa to je spOOOOOOOOOOOOOOOOOrOOOOOOOOOOOOO :(

ja bi ono, 2 kg za mesec dana puta 3 meseca :D
By Çâðê_DUP
@Shoplifter

nista, aj mi uZIvamo u brZom mrtabolizmu (to jE zdravo), i u svojoj vitko/manekenSSkoj liniji (znaSS da je to o5 SOOOOOOOOOOO in ?? :merlinka: ) , i chilliramo... :trep:

pa kazem ti ja, u oslednje 2 god idem od 48-53 (kostur- vitka cica), na svojih 170 (aL imam teske kosti pa uvelk delujem 1,5 kG mrsavije, kmeej) :rida:
Kitri, to ti je zbog nedostatka ženskih hormona. Imala sam sličan problem jer sam bila jako mršava i nisam se osećala dovoljno ženstvenom. Imala sam dečka i on se žalio da ga žuljaju moje koske, govorio bi muški: bolje da ljulja, nego da žulja. Od tad sam prezrela muškarce i postala lezbejka. Nego da se mi vratimo na tvoj problem. Sličan problem imala sam i ja, sve dok nisam svojom rukom ubrizgavala u dupe lezoderm. Raskokala sam se kao čobanica Radodajka, pastirica kakva sam bila, u stomak veličine turskog groblja mogla sam i po dve ovce da primim. Koliko sam telića otelila, i to ne pamtim. Evo, javljaju sad, neka krava otelila 4. Hormoni, za sve su krivi hormoni!
No, da se ja vratim na moju priču, kitri i ostali alieni koji ste dobili od boga dar neugojenosti. Isti problem imala je i moja kumica mica koja je tvoje visine, ista priča, kao da si iz njenog dnevnika prepisivala. Dakle, ista visina, isti opseg kilaže. Najidealnija joj je 53 i nju juri, ali nikako da s 51 nabaci na 53. Ostavljaju je momci, plače ceo dan, pomišlja na najgore. Trudi se devojka, jede kao provaljena: više puta po malo (kao što piše u udžbenicima za mršavljenje, za doručak jede salaticu, šta će, ne podnosi meso!) Nije kriva, (!!!!) niti krava kao na primer ja i još neke od nas običnih smrtnica za koje se lepe i kalorije iz vazduha i mučenički/mučki se borimo za svaki cent grama manjka). Za ručak jede salatu sa parčetom ražanog hleba i sok od paradajza. Ne voli da večera. I mnogo se nervira. Baš je neurozna. Ima težak život, šta će, nikako da kupi lambordžini, samo neki truli golfić vozi, a ljubičasti kofer za London nije uspela da kupi (nema!).

:sigh:

Meni je žao, toliko devojka jede, kao i ti, tako, a ne može da se ugoji. No, čudna mi neka pojava kod nje. Kad god dođe kod mene (eh da dolazi češće gde bi joj kraj i širina bila) jede što i ja. Uveče spremim po deset sendviča sa šunkom, kačkavaljem, kečapom, parmezanom, hleb teški i beli, nekad i četiri pogače, zalijem kokakolom i gledam Bergmana) Njoj Bergman dosadan, pa se baci na hranu i sve izjede. A kući nema tu naviku, jede svoje kisele krastavce. No i dalje ima brz metabolizam, ne može da se ugoji. Čovek da se zapita, obzirom na navike u kretanju i ishrani, ko ima brži metabolizam, ona ili ja? Obzirom da se ne gojim (možda pet do sedam kilograma u zadnje dve godine što uvek smaknem joggingom i tvojim načinom ishrane :shrug: )

svaka stvar na ovoj planeti, od najbanalnije do najkompleksnije ima svoj UZROK i svoju POSLEDICU

Ko god želi da se ugoji, neka posluša moj savet. Ujutro kafa, bez doručka. Da vas ništa ne "drži" do večeri kako biste izjeli u nevreme veće količine hrane. Onda jedite pomešano proteine i ugljene hidrate u jednom tanjiru bar na svaka dva sata/najbolje meso i krompirčina sa pogačom, a može i suvi 'lebac/, a sve začinite kokakolicama i grickalicama, a u večernjem terminu, lezite u krevet i navalite na filmove. Jedite pizzu, ili tople sendviče, zalijte to kokakolom i jafa keksom. Svakovečernje! Pomolite se za svaki slučaj i Verujte, ugojićete se.
:farewell:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ko hoce da se ugoji potrebno je da pojaca fizicku aktivnost odnosno da se bavo bar tri puta nedeljno nekim sportom ili ide u teretanu ili na fitnes.

Posle teskog i iscrpnog treninga imacete dobar apetit 100%.
Samo prezderavanje koje nije praceno fizickom aktivnoscu moze da poveca tezinu ali samo kroz stvaranje sala...a to ne zelite NE NIKAKO :D

Resenje je znaci pojacana fizicka aktivnost + pojacana ishrana = povecana tezina ali kroz dobijanje misicne mase.
Da ne pricam o tome koliko je misicna masa i zategnuto fit telo sexy...njam....:)
Korisnikov avatar
By djo
evo da se citiram :)
Originally posted by bojandjo
evo 2 jednostavne i zdrave stvari koje se preporučuju za gojenje
- litar mleka dnevno

- puno oraha, badema lešnika (ne kikirikija!), i suvog voća za grickanje u svakoj prilici:)
ja sam ovako vratio svojih 5 izgubljenih kila za nekih mesec i po dana :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Angelina777

Kitri, to ti je zbog nedostatka ženskih hormona. Imala sam sličan problem jer sam bila jako mršava i nisam se osećala dovoljno ženstvenom. Imala sam dečka i on se žalio da ga žuljaju moje koske, govorio bi muški: bolje da ljulja, nego da žulja. Od tad sam prezrela muškarce i postala lezbejka. Nego da se mi vratimo na tvoj problem. Sličan problem imala sam i ja, sve dok nisam svojom rukom ubrizgavala u dupe lezoderm. Raskokala sam se kao čobanica Radodajka, pastirica kakva sam bila, u stomak veličine turskog groblja mogla sam i po dve ovce da primim. Koliko sam telića otelila, i to ne pamtim. Evo, javljaju sad, neka krava otelila 4. Hormoni, za sve su krivi hormoni!
No, da se ja vratim na moju priču, kitri i ostali alieni koji ste dobili od boga dar neugojenosti. Isti problem imala je i moja kumica mica koja je tvoje visine, ista priča, kao da si iz njenog dnevnika prepisivala. Dakle, ista visina, isti opseg kilaže. Najidealnija joj je 53 i nju juri, ali nikako da s 51 nabaci na 53. Ostavljaju je momci, plače ceo dan, pomišlja na najgore. Trudi se devojka, jede kao provaljena: više puta po malo (kao što piše u udžbenicima za mršavljenje, za doručak jede salaticu, šta će, ne podnosi meso!) Nije kriva, (!!!!) niti krava kao na primer ja i još neke od nas običnih smrtnica za koje se lepe i kalorije iz vazduha i mučenički/mučki se borimo za svaki cent grama manjka). Za ručak jede salatu sa parčetom ražanog hleba i sok od paradajza. Ne voli da večera. I mnogo se nervira. Baš je neurozna. Ima težak život, šta će, nikako da kupi lambordžini, samo neki truli golfić vozi, a ljubičasti kofer za London nije uspela da kupi (nema!).

:sigh:

Meni je žao, toliko devojka jede, kao i ti, tako, a ne može da se ugoji. No, čudna mi neka pojava kod nje. Kad god dođe kod mene (eh da dolazi češće gde bi joj kraj i širina bila) jede što i ja. Uveče spremim po deset sendviča sa šunkom, kačkavaljem, kečapom, parmezanom, hleb teški i beli, nekad i četiri pogače, zalijem kokakolom i gledam Bergmana) Njoj Bergman dosadan, pa se baci na hranu i sve izjede. A kući nema tu naviku, jede svoje kisele krastavce. No i dalje ima brz metabolizam, ne može da se ugoji. Čovek da se zapita, obzirom na navike u kretanju i ishrani, ko ima brži metabolizam, ona ili ja? Obzirom da se ne gojim (možda pet do sedam kilograma u zadnje dve godine što uvek smaknem joggingom i tvojim načinom ishrane :shrug: )

svaka stvar na ovoj planeti, od najbanalnije do najkompleksnije ima svoj UZROK i svoju POSLEDICU

Ko god želi da se ugoji, neka posluša moj savet. Ujutro kafa, bez doručka. Da vas ništa ne "drži" do večeri kako biste izjeli u nevreme veće količine hrane. Onda jedite pomešano proteine i ugljene hidrate u jednom tanjiru bar na svaka dva sata/najbolje meso i krompirčina sa pogačom, a može i suvi 'lebac/, a sve začinite kokakolicama i grickalicama, a u večernjem terminu, lezite u krevet i navalite na filmove. Jedite pizzu, ili tople sendviče, zalijte to kokakolom i jafa keksom. Svakovečernje! Pomolite se za svaki slučaj i Verujte, ugojićete se.
:farewell:
jao kako mi je ova cica nedostajala ... :love:
Korisnikov avatar
By hefestion
ja se prezderem ko stoka, jedem non stop a imam samo 73 kg i 180 cm visine. pokusavam na sve nacine da povecam telesnu tezinu ali mi ne ide.
evo mesec dana koristim KREATIN ali nista, neznam sta da radim, kako da se ugojim
Korisnikov avatar
By Kiborg
Od kreatina ne možeš da se ugojiš, barem ja nisam čuo da se neko od toga ugojio.
Jedi. Često čujem od mojih mršavih drugova kako jedu ko provaljeni, pa kad sednemo zajedno na trpezu, vidim da je to njihovo "naždrao sam se ko stoka" u stvari "komarac posisa više krvi za jedan obrok".
Prosto, ukoliko si zdrav, a ne gojiš se od onog što pojedeš, znači da nisi pojeo dovoljno. nema treće.

A koliko znam, anoreksični bezdlaki twink je apsolutni hit u današnjem gay svetu, tako da i ne vidim neki razlog da se neko pošto-poto kljuka gojenja radi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hefestion
ja se prezderem ko stoka, jedem non stop a imam samo 73 kg i 180 cm visine. pokusavam na sve nacine da povecam telesnu tezinu ali mi ne ide.
evo mesec dana koristim KREATIN ali nista, neznam sta da radim, kako da se ugojim
Za muskarce je idealna tezina otprilike: visina - 110. Ja ne vidim da ti treba da se gojis. :gatara:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!