Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by bananicaZato sto imam 63kg na visinu 185
a sto bi se ti gojio, Deksi?
Elem, moj savjet jos uvijek stoji. Lots of ganja, lots of grickalice, and lots of sitting/doing nothing:D
Originally posted by mirthkupio sam ga danas.
Nego, pijem vec par nedelja pivski kvasac (u tableticama) i lupa me po apetitu samo tako. Oligovit mi je gadan, osecam taj gadan ukus u ustima bar dva sata nakon sto ga popijem, a ni nema nekog efekta na mene.
Ovaj pivski kvasac sljaka, i to vec nekoliko nedelja i skroz sam zapanjena, posto su me kao malu kljukali svim i svacim (bili su cak i neki gadni sirupi za apetit, ne znam da li to jos uvek postoji ali treba ih svrstati u greh protiv covecnosti) i nista nije pomagalo, ili je imalo efekat max. nedelju dana.
Originally posted by bojandjoi ja!Originally posted by Machkodlakja ladno pročitao tablete za idealnu visinu i tezinu
ljudi znali neko gde mogu naci one tabele za idealnu visinu i tezinu?![]()
Originally posted by Kittrienpr B vitamin, koji ponekad zovemo i pivo. tako oni koji konzumiraju ovaj vitamin imaju voluptuoznu regiju u predelu trupa koja jamchi josh par seznualnih kilograma pride.
jel ima nesTO kao da se pije , pa da doBIjas kg.? ali ne ono zza pojacavanje apetita, toga imam PLENTY![]()
Originally posted by ShoplifterOriginally posted by Kittrienpr B vitamin, koji ponekad zovemo i pivo. tako oni koji konzumiraju ovaj vitamin imaju voluptuoznu regiju u predelu trupa koja jamchi josh par seznualnih kilograma pride.
jel ima nesTO kao da se pije , pa da doBIjas kg.? ali ne ono zza pojacavanje apetita, toga imam PLENTY![]()
![]()
shala. pfffffff. ja isto cilega zivota pokushavam da se"unormalim" poshto kad slushash ceo zivot u dozama od po 3 put dnevno kako si kostur, a od kad imam pederski staz - kako sam anoreksichna tetka - ne mosh' da se ne iskompleksirash. misim, ja.
ali poshto vec imam taj metabolizam koji "jede sam sebe" i poshto sam probao, al ne znam vishe shta ne -
bavljenje sportom - za mene njet - jer sam u periodima aktivnog bavljenja sportom uvek jako mrshavio. ( uz ishranu kao kittrie, pa sve to josh zamashcenije) koje kakvi beviplexi, ostali vitaminchici i suplementi, konsultacije sa nutricionistima - nishta.
ne mogu da maknem sa 178 i svojih 62 pa bog. uvek izmedju 58 i 62 i ni makac dalje. eto, ne mogu da se ugojim, ali valjda postoji neka zemlja u koju mogu da emigriram gde cu i ja imati jednaka prava kao i svi ostali ljudi.
![]()
Originally posted by horus.isto
ja sam od oligovita dobio apetit i po ceo dan nesto muljam... :S
Originally posted by KittrieKitri, to ti je zbog nedostatka ženskih hormona. Imala sam sličan problem jer sam bila jako mršava i nisam se osećala dovoljno ženstvenom. Imala sam dečka i on se žalio da ga žuljaju moje koske, govorio bi muški: bolje da ljulja, nego da žulja. Od tad sam prezrela muškarce i postala lezbejka. Nego da se mi vratimo na tvoj problem. Sličan problem imala sam i ja, sve dok nisam svojom rukom ubrizgavala u dupe lezoderm. Raskokala sam se kao čobanica Radodajka, pastirica kakva sam bila, u stomak veličine turskog groblja mogla sam i po dve ovce da primim. Koliko sam telića otelila, i to ne pamtim. Evo, javljaju sad, neka krava otelila 4. Hormoni, za sve su krivi hormoni!
@Shoplifter
nista, aj mi uZIvamo u brZom mrtabolizmu (to jE zdravo), i u svojoj vitko/manekenSSkoj liniji (znaSS da je to o5 SOOOOOOOOOOO in ??) , i chilliramo...
![]()
pa kazem ti ja, u oslednje 2 god idem od 48-53 (kostur- vitka cica), na svojih 170 (aL imam teske kosti pa uvelk delujem 1,5 kG mrsavije, kmeej)![]()
Originally posted by bojandjoja sam ovako vratio svojih 5 izgubljenih kila za nekih mesec i po dana
evo 2 jednostavne i zdrave stvari koje se preporučuju za gojenje
- litar mleka dnevno
- puno oraha, badema lešnika (ne kikirikija!), i suvog voća za grickanje u svakoj prilici:)
Originally posted by Angelina777jao kako mi je ova cica nedostajala ...
Kitri, to ti je zbog nedostatka ženskih hormona. Imala sam sličan problem jer sam bila jako mršava i nisam se osećala dovoljno ženstvenom. Imala sam dečka i on se žalio da ga žuljaju moje koske, govorio bi muški: bolje da ljulja, nego da žulja. Od tad sam prezrela muškarce i postala lezbejka. Nego da se mi vratimo na tvoj problem. Sličan problem imala sam i ja, sve dok nisam svojom rukom ubrizgavala u dupe lezoderm. Raskokala sam se kao čobanica Radodajka, pastirica kakva sam bila, u stomak veličine turskog groblja mogla sam i po dve ovce da primim. Koliko sam telića otelila, i to ne pamtim. Evo, javljaju sad, neka krava otelila 4. Hormoni, za sve su krivi hormoni!
No, da se ja vratim na moju priču, kitri i ostali alieni koji ste dobili od boga dar neugojenosti. Isti problem imala je i moja kumica mica koja je tvoje visine, ista priča, kao da si iz njenog dnevnika prepisivala. Dakle, ista visina, isti opseg kilaže. Najidealnija joj je 53 i nju juri, ali nikako da s 51 nabaci na 53. Ostavljaju je momci, plače ceo dan, pomišlja na najgore. Trudi se devojka, jede kao provaljena: više puta po malo (kao što piše u udžbenicima za mršavljenje, za doručak jede salaticu, šta će, ne podnosi meso!) Nije kriva, (!!!!) niti krava kao na primer ja i još neke od nas običnih smrtnica za koje se lepe i kalorije iz vazduha i mučenički/mučki se borimo za svaki cent grama manjka). Za ručak jede salatu sa parčetom ražanog hleba i sok od paradajza. Ne voli da večera. I mnogo se nervira. Baš je neurozna. Ima težak život, šta će, nikako da kupi lambordžini, samo neki truli golfić vozi, a ljubičasti kofer za London nije uspela da kupi (nema!).
![]()
Meni je žao, toliko devojka jede, kao i ti, tako, a ne može da se ugoji. No, čudna mi neka pojava kod nje. Kad god dođe kod mene (eh da dolazi češće gde bi joj kraj i širina bila) jede što i ja. Uveče spremim po deset sendviča sa šunkom, kačkavaljem, kečapom, parmezanom, hleb teški i beli, nekad i četiri pogače, zalijem kokakolom i gledam Bergmana) Njoj Bergman dosadan, pa se baci na hranu i sve izjede. A kući nema tu naviku, jede svoje kisele krastavce. No i dalje ima brz metabolizam, ne može da se ugoji. Čovek da se zapita, obzirom na navike u kretanju i ishrani, ko ima brži metabolizam, ona ili ja? Obzirom da se ne gojim (možda pet do sedam kilograma u zadnje dve godine što uvek smaknem joggingom i tvojim načinom ishrane)
svaka stvar na ovoj planeti, od najbanalnije do najkompleksnije ima svoj UZROK i svoju POSLEDICU
Ko god želi da se ugoji, neka posluša moj savet. Ujutro kafa, bez doručka. Da vas ništa ne "drži" do večeri kako biste izjeli u nevreme veće količine hrane. Onda jedite pomešano proteine i ugljene hidrate u jednom tanjiru bar na svaka dva sata/najbolje meso i krompirčina sa pogačom, a može i suvi 'lebac/, a sve začinite kokakolicama i grickalicama, a u večernjem terminu, lezite u krevet i navalite na filmove. Jedite pizzu, ili tople sendviče, zalijte to kokakolom i jafa keksom. Svakovečernje! Pomolite se za svaki slučaj i Verujte, ugojićete se.
![]()
Originally posted by hefestionZa muskarce je idealna tezina otprilike: visina - 110. Ja ne vidim da ti treba da se gojis.
ja se prezderem ko stoka, jedem non stop a imam samo 73 kg i 180 cm visine. pokusavam na sve nacine da povecam telesnu tezinu ali mi ne ide.
evo mesec dana koristim KREATIN ali nista, neznam sta da radim, kako da se ugojim
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!