Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Ligia
Jesti po malo i često u toku dana! Ako jedeš krompir ili pirinač uz meso, ne jedi hleb i obrnuto. Ja čak volim i samo salatu sa mesom.
Piramida zdrave ishrane pokazuje da treba najviše jesti testeninu i žitarice,
zatim voće i povrće,
meso, jaja i mleko umereno, ribu redovno
a namirnice koje sadrže šećer i ulje što manje :up:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
saveti?
valjda znaš kako funkcionišeš.
sad bi bilo glupo da kažem 'ej znaš ništa bez aktivnosti', kad je možda tebi dovoljno samo da smanjiš unos 'rane neke loše (mis'im, ne postoji loša 'rana, postoji samo 'rana na lošem glasu :giggle: ).
moje telo će, recimo, umreti od gladi, ali kilogram izgubiti neće (ne bukvalno, al' skoro da je tako, samo se ne gojim dalje, i plafon mogu kiloipo skinuti nekim restrkcijama u ishrani)
Korisnikov avatar
By Torry
poenta je jesti sve ali umereno, i ne prezderavati se pogotovo nocu

dosta kretanja, ako ste lenji za vezbe kao ja npr, onda setnja bar pola sata minimum u toku dana

sve i ja to znam sama al nikako da se nakanem :hekla:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Torry
i ne prezderavati se pogotovo nocu
Prežderavanje isključivo između 6 i 10 uveče, nikako posle toga
posle toga samo gledanje TV i lagano uspavljivanje kriminalističkim serijama tipa Csi

I da, svi stalno pominju guste kašice
kašastoj hrani treba mnogo više vremena da utekne iz želuca tako da si duže sit kad je jedeš
multipraktik/blender u ruke i sve što hoćeš da pojedeš melji u kašicu
ja sam (tada kada sam bio na dijeti) čak i na kašici od keksa, mleka i kakaoa gubio kilograme :shok2:
naravno i dalje mora da se vežba i hoda
Korisnikov avatar
By mish_beli
Kiwisha i ja smo pocheli da vezhbamo u teretani :D
Ijuuuu, koliko treba da se sagori 200 kcal :nerd:

Nashla sam na netu da treba da se potroshi 7000 kalorija da bismo smrshali 1 kg?!?!?!?!?

Zlo. :botox:

(Ako idemo 3x nedeljno, dakle u mesec dana 12x... 7000/12=583 kcal... ukoliko zhelimo da za mesec dana skinemo (samo) 1 kg sala?! :stopdrogi: )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mish_beli

Kiwisha i ja smo pocheli da vezhbamo u teretani :D
Ijuuuu, koliko treba da se sagori 200 kcal :nerd:

Nashla sam na netu da treba da se potroshi 7000 kalorija da bismo smrshali 1 kg?!?!?!?!?

Zlo. :botox:

(Ako idemo 3x nedeljno, dakle u mesec dana 12x... 7000/12=583 kcal... ukoliko zhelimo da za mesec dana skinemo (samo) 1 kg sala?! :stopdrogi: )
Ako ste potrosnju gledali sa sprava za trcanje i stepera, uzmite brojku sa rezervom.
Svacije telo je drugacije, vise kalorija sagorevaju misici nego salo ili koske.
Meni je drugar sa DIFa rekao da sportski lekari ne preporucuju fizicke aktivnosti kojima se odjednom gubi preko 400 kalorija (sto je ekvivalent aerobiku jakog intenziteta, oko 45 min rada na kardio spravama, pola sata plivanja). Ostatak kalorija bi trebalo 'otkinuti' od unosa, sto i nije puno, 200 kalorija ima casa koka-kole.
Korisnikov avatar
By mish_beli
E shto se tiche sprave za trchanje... Danas sam je mrzela :awesome:
Kiwisha (traka do mene) potroshio vec 80kcal, brzina 6.0, nagib recimo 2.0
Ja potroshila jedva 40 kcal, brzina 6.0, nagib 6.0!!!!

Na kraju smo dogurali so mojih 100kcal (njegovih preko 150kcal :) ) :yay: :yay:

Chasha Coca Cole ima 200kcal???? :alikako:
Pa onda mogu odmah reci da od danas unosim -600kcal dnevno :angel:
Korisnikov avatar
By Zibro
Radim kao dragstor , jedem kao dragstor. Dakle 24/7
Ali zato work out sto je moguce cesce ali minimum 3x nedeljno bez obzira na stepen zauzetosti umora itd itd itd
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mish_beli

Chasha Coca Cole ima 200kcal???? :alikako:
:nazalost:
Na netu pise da ima 50 cal/100 ml... Sto znaci da mala staklena flasica ima 'samo' 150, a ona od pola litre cak 250... Jos negde procitah da se celulit 'hrani' tim hemikalijama iz kole, sto znaci da duplo steti... em je slatko i kaloricno, em se talozi na butkice... pa d'umres...
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam vise problem sa tim, s obzirom da sam sama pocela dosta dobro da kuvam, trudim se da se ne prejedam, i ne preterujem sa hranom...
Dodatno koritim neke dijetalne i zdrave preparate i jedem umereno..
Kod bilo kojih dijeta, ili odrzavanja tezine je bitno da se uzima mnogo tecnosti !
Korisnikov avatar
By sunflower5
Stvarno ne znam. :neznam:

Kad hocu malo da smrsam, ne ide mi, pa sve i da sam fizicki aktivna i da smanjim obroke i sve to tako...
Ali zato za svaki ispitni rok, smrsam i vise nego sto sam htela, a uopste ne pokusavam. :nerd:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Null
ujutru na prazan stomak jabuku/drugo voće/banana ne(to tek u toku dana ali ne kasno popodne)
A što ne bananu? Meni banana najviše prija na prazan stomak.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie

I da, svi stalno pominju guste kašice
kašastoj hrani treba mnogo više vremena da utekne iz želuca tako da si duže sit kad je jedeš
multipraktik/blender u ruke i sve što hoćeš da pojedeš melji u kašicu
ja sam (tada kada sam bio na dijeti) čak i na kašici od keksa, mleka i kakaoa gubio kilograme :shok2:
naravno i dalje mora da se vežba i hoda
Ovo je baš zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Marvin
Originally posted by Null
ujutru na prazan stomak jabuku/drugo voće/banana ne(to tek u toku dana ali ne kasno popodne)
A što ne bananu? Meni banana najviše prija na prazan stomak.
ma može.. al to ne bi trebali ovi što tek treba da dostignu liniju a ovi što održavaju smeu. misim, sve sme al ono.. tako ja.
Korisnikov avatar
By Marvin
A zna li se koji je razlog?
I jel samo banana u toj grupi ujutru ne?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kaloričnija dosta od osztalog voća, više šečera, pa sumnjam da bi to pomoglo onima sa 10, 15 kg viška da ubrzaju proces mršanja, ali sigurno se neće baš nagojiti od jedne dnevno. ti što skidaju salo da jedu grejp, ananas nekonzervisani, limun... a nek ubraju metabolizam nečim manje kaloričnim. al svakako ne škodi jedna dnevno. joj što serem ovako jedva na oči gledam haha
Korisnikov avatar
By Azdaja
eksrsajz eksrsajz eksrsajz i nece biti gladovanja, a ni problema sa kilazom... :)
Korisnikov avatar
By topsecret
Moj savet takodje odnosi se na trcanje i mozda jos poneka vezba. Ishrana sama po sebi nije najbitnija ako nema neke fizicke aktivnosti. Bar je to kod mene radilo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sad cekam leto pa da udjem u gsp pa ko u sauni sav se preznojim, dok dodjem do centra izgubim kilo i tako :wundy: Zimi se tovim.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Ajoj ovo je moja tema :)
Ja sam nabacio neki visak tokom decembarsko-januarsko-februarsko-martovskog ispitnog roka hahah
Nisam na dijeti nekoj striktnoj,ali sam gladan vec dve nedelje :)
Jogurt,jogurt,jogurt,cedjena pomorandza...Dvopek,piletina,krompir,lanene-ovsene-jecmene i druge plocice,musli mix(ovas,jecam,raz,susam i ostala sranja), riba,povrce (bljutavo,bez zacina,mahom one mix salate i kukuruz secerac samo skuvane u vodi),biljni kackavalj,sir ella fuj 0 posto mlecne masti hahaah,poslastica jednom u 5 dana mi je pizza sa integralnom podlogom na koju ne stavim prakticno nista hahahha
Izbacio sam potpuno slatkise,secer uopste,sokove,beli hleb,brasno,so,alkohol...
jako sam gladan :D
ali ima rezultata :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kako obuzdavas glad?

nikad nisam mogla da ucim kad sam gladna
Korisnikov avatar
By Andrija87
Jaoj,ne pitaj me nista :)
Ja sam pre svega navikao na obaveznu dozu cokolade za koncentraciju :) Sada sam nasao neki vocni jogurt sa 0,1 posto mlecne masti kojim sebe pocastim jednom u par dana :)
Sada se trudim se da jedem vise puta ali pomalo...
Pokusavam da istripujem sebe kako je jabuka mini obrok hehehe
Ali dobro nije tako strasno,osecam se kao pticica sa druge strane,mogu da letim hehehe :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Moj nacin je efikasan:

Setati dnevno minimalno dva sata brzim hodom, stepenicama se peti
Izbaciti hleb, sokove, slane grickalice
Jesti hiljadu puta dnevno po malo
Nisam izbacio slatkise, rekao sam sebi - sve cu izbaciti ali slatkise necu. Pa tako jedem 200 g cokolade dnevno, 100 g slistim dok si rekao guza
Piti sto vise vode
Ako ste jako gladni, napravite salatu: dva paradajza, krastavac, papriku, masline i feta sir, i najedite se dok vam se ne smuci
Za vreme jela popiti pola tablete vit. C, a mozda i unositi dodatno Ca, u kombinaciji sa Mg i Zn.

+

vezbam svaki dan, dva tega od po 6 kg su pored kreveta. Za teretanu sam lenj, a na vezbe sam sebe navikao kao na pranje zuba.

Ugojim se kad vise radim, kada sam za kompom, i kada ne stizem da dovoljno setam, i kada mi se ala otvori za testenine, hleb, peciva i sl.

I da, ne jedem kuvana jela.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!