- 18 Nov 2009, 04:57
ne kazem da je placebo efekat vec pevam suncu: baby, did you forget to take your meds... 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by KiWiKakvo "otpustanje" azota?
Što se tiče krckanja, ja pitao kiropraktičara kada sam bio prošli put ... To ima neke veze sa otpuštanjem azota ili tako nešto ... neki to imaju neki ne ... u većini slučajeva ne znači ništa ...
Originally posted by Bananaverovatno je mislio na hiperaktivnost PAD-a (peptidilarginin-deaminaza) shto je chest uzrok degenerativnog reumatizma. prosto enzim genetski ima sposobnost da ronda po proteinskim molekulima koji imaju dosta arginina..a chini mi se da proteini hrskavitze imaju znachajnu kolichinu.
Originally posted by KiWiKakvo "otpustanje" azota?
Što se tiče krckanja, ja pitao kiropraktičara kada sam bio prošli put ... To ima neke veze sa otpuštanjem azota ili tako nešto ... neki to imaju neki ne ... u većini slučajeva ne znači ništa ...
![]()
Hoces reci da mi kosti prde azot???
Originally posted by BananaNe kosti, no zglobovi
Kakvo "otpustanje" azota?![]()
Hoces reci da mi kosti prde azot???
Originally posted by BananaNe postoji.
Hvala.
Znaci ovako laicki treba da se cuvam od "degenerativnog reumatizma"?
Je l postoji neka prevencija?
Originally posted by Banana''
Kiborg, Armand, hvala!
S obzirom da nema prevencije, kada mogu da ocekujem pojavu degenerativnog reumatizma?
Koji je statisticki procenat od onih kojima nekad cuju pucketanje u kolenima da obole od degenerativnog reumatizma?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!