Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By wlan
Evo sad javili da ce vakcina u Srbistanu za sve gradjane biti besplatna :roflmao:
Korisnikov avatar
By Nexus
Predlazim da organizujemo mass suicide cisto preventive radi...:eu:
Korisnikov avatar
By Mars
Strip je sjajan. Svidja mi se.

Za one sklone teorijama zavere mislim da nema veće poslastice od

http://www.ivonazivkovic.net/

Em domaća, em bre MAJSTOR!

Ja mislim da samo još nije raskinkala zaveru o pogubnom uticaju H2O na ljudski organizam, SVE drugo je pokriveno već.
By Shoplifter
Nadam se da se sledeći članak već nalazi na Ivoninom sajtu :molise:

B92 Zdravlje Vesti

8. januar 2010.
Istraga o "lažiranim" pandemijama

Evropski savet će pokrenuti istragu o uticaju farmaceutskih kompanija na globalnu kampanju povodom novog gripa, javio je radio "Slobodna Evropa", pozivajuću se na centar za istraživanje globalizacije "Global Researč".

Rezoluciju kojom zahteva takvu istragu jednoglasno je donela Zdravstvena komisija Parlamenta Evropske unije, a "Slobodna Evropa" navodi da se njome u stvari traži transparentnost u istrazi korupcije između Svetske zdravstvene organizacije, farmaceutske industrije i akademskih naučnika, koja ugrožava milione života.

Čitavu priču pokrenuo je dr Volfgang Vodarg, sadašnji predsedavajući Odbora Parlamenta EU za zdravstvo, lekar i epidemiolog, koji je ocenio sadašnju "pandemiju" novog gripa kao "jedan od najgorih medicinskih skandala stoleća".

"Da bi 'progurala' svoje patentirane medikamente i vakcine, farmaceutska preduzeća vrše uticaj na naučnike i na zvanične organe za standarde u zdravstvu, alarmiraju vlade širom sveta i navode na trošenje tesnih zdravstvenih resursa za neefikasne strategije vakcinisanja i nepotrebno izlaganje miliona zdravih ljudi riziku velikog broja nepoznatih posledica od nedovoljno ispitane vakcine", ocenio je on.

"Kampanja 'ptičjeg gripa' 2005/06. godine, kombinovana sa kampanjom 'svinjskog gripa', nije samo uzrokovala ogromnu štetu delu vakcinisanih i zdravstvenom budžetu, već je poljuljala poverenje u značajne svetske zdravstvene institucije i njihovu odgovornost", naveo je Vodarg.

Komisija Evropskog parlamenta imaće zadatak da istraži da li je zaista bilo "lažirane pandemije" proglašene u junu 2009. i da li je grupa akademskih eksperata, koja je savetovala njeno proglašenje, imala "intenzivne finansijske veze" sa farmaceutskim gigantima poput "Glakso Smit Klajna", "Roša" i "Novartisa", koji su profitirali na lekovima i vakcinama, navodi "Slobodna Evropa".

Parlament EU će istražiti i uticaj farmaceutske industrije na vođenje kampanje širom sveta protiv takozvanih pandemija virusa H5N1 "ptičjeg gripa" i H1N1 "svinjskog gripa", dok posebnu pažnju, prema izveštaju radija, mora obratiti na ulogu Svetske zdravstvene organizacije i njeno hitno proglašenje pandemije, koje je naglo promenilo kriterijume.
Korisnikov avatar
By Madonna
i? kako cete VI(points finger) provesti vasih poslednjih 30 dana? :novinar:
By Shoplifter
Originally posted by shut

i? kako cete VI(points finger) provesti vasih poslednjih 30 dana? :novinar:

:shamar:

čitaš li ti šta sam ja postovao?

:durenje:

ljudi kažu puj pike ne važi, ovo sa gripom je bila šarena laža, i svi ćemo pomreti u februaru od posledica globalnog zagrevanja. :srbin:
Korisnikov avatar
By Madonna
:iskolacen:

sto me udaras?
(sta ti meni mars? zasto me odbijas? :pervert: )

salim se. nisam citao. jbg. :sigh: ne citam ako je duze od dva reda.

znaci pojenta je da cemo crci u februaru enivej? :kokice:
ja cu do tad sve da uradim sto nisam smeo
By Shoplifter
Originally posted by shut

:iskolacen:

sto me udaras?
i know what u like :happysmoke:
salim se. nisam citao. jbg. :sigh: ne citam ako je duze od dva reda.

jel tako i knjige? :happysmoke:

znaci pojenta je da cemo crci u februaru enivej? :kokice:
ja cu do tad sve da uradim sto nisam smeo

srecnice :sigh:
By Prle
Istraga o "lažiranim" pandemijama gripa

Evropski savet će pokrenuti istragu o uticaju farmaceutskih kompanija na globalnu kampanju povodom novog gripa, javio je radio "Slobodna Evropa", pozivajuću se na centar za istraživanje globalizacije "Global Research".

Rezoluciju kojom zahteva takvu istragu jednoglasno je donela Zdravstvena komisija Parlamenta Evropske unije, a "Slobodna Evropa" navodi da se njome u stvari traži transparentnost u istrazi korupcije između Svetske zdravstvene organizacije, farmaceutske industrije i akademskih naučnika, koja ugrožava milione života.

Čitavu priču pokrenuo je dr Volfgang Vodarg, sadašnji predsedavajući Odbora Parlamenta EU za zdravstvo, lekar i epidemiolog, koji je ocenio sadašnju "pandemiju" novog gripa kao "jedan od najgorih medicinskih skandala stoleća".

"Da bi 'progurala' svoje patentirane medikamente i vakcine, farmaceutska preduzeća vrše uticaj na naučnike i na zvanične organe za standarde u zdravstvu, alarmiraju vlade širom sveta i navode na trošenje tesnih zdravstvenih resursa za neefikasne strategije vakcinisanja i nepotrebno izlaganje miliona zdravih ljudi riziku velikog broja nepoznatih posledica od nedovoljno ispitane vakcine", ocenio je on.

"Kampanja 'ptičjeg gripa' 2005/06. godine, kombinovana sa kampanjom 'svinjskog gripa', nije samo uzrokovala ogromnu štetu delu vakcinisanih i zdravstvenom budžetu, već je poljuljala poverenje u značajne svetske zdravstvene institucije i njihovu odgovornost", naveo je Vodarg.
Komisija Evropskog parlamenta imaće zadatak da istraži da li je zaista bilo "lažirane pandemije" proglašene u junu 2009. i da li je grupa akademskih eksperata, koja je savetovala njeno proglašenje, imala "intenzivne finansijske veze" sa farmaceutskim gigantima poput "Glakso Smit Klajna", "Roša" i "Novartisa", koji su profitirali na lekovima i vakcinama, navodi "Slobodna Evropa".

Parlament EU će istražiti i uticaj farmaceutske industrije na vođenje kampanje širom sveta protiv takozvanih pandemija virusa H5N1 "ptičjeg gripa" i H1N1 "svinjskog gripa", dok posebnu pažnju, prema izveštaju radija, mora obratiti na ulogu Svetske zdravstvene organizacije i njeno hitno proglašenje pandemije, koje je naglo promenilo kriterijume.
Korisnikov avatar
By Marvin
E, ovo je potpuni potpuni hit :rotflmao:

Masovna vakcinacija posle smrti rumunske TV zvezde!

Hiljade Rumuna, podstkanute smrću televizijskog glumca, čekale su u subotu u redu ispred bukureštanskih bolnica kako bi se vakcinisali protiv novog gripa.
"Potrebno je da umre neka zvezda da bi se Rumuni identifikovali sa žrtvom i shvatili da postoji rizik ako nisu imunizovani", rekao je jednoj televizijskoj stanici Adrian Streinu-Kerkel, upravnik bolnice.

Toni Tekukeanu, star 37 godine, poznat po satiričkim ulogama u televizijskim emisijama, umro je u utorak od oboljenja pluća do koga je došlo nakon što se zarazio virusom H1N1.

"Ovo je neka vrsta histerije", rekao je psiholog Florin Tudose.

Rumunija koja je zabeležila 6.061 slučajeva zaraze i 82 smrtna slučaja, počela je masovnu kampanju vakcinisanja prošle godine, ali tek je manje od jedan odsto od 22 miliona stanovnika imunizovano.

Svetska zdravstvena organizacija je saopštila da je do 27. decembra 2009. u svetu od virusa H1N1 umrlo najmanje 12.220 osoba.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by jukie
Originally posted by KiWi
Koja je vaša strategija protiv meksičkog prasećeg gripa?
a) dobiti grip
b) preležati grip
c) menjati bolesnu nastavnicu u školi
d) dobiti platu
e) potrošiti platu
:up:

a) i b) je, mislim, odradjeno. sad se zeljno iscekuje c), d) i e).
ustvari, vise d) i e), nego c).

:D
By Prle
VAZNO, VAZNO, VAZNO, IZVESTAJ O VAKCINACIJI U EVROPI!

Samo dva odsto stanovništva Evropske unije primilo je vakcinu protiv svinjskog gripa! Norvežani ne znaju kome da preprodaju devet miliona ampula koje im ne trebaju. Mađarska je na vakcinu potrošila 21 milion evra, a Nemačka čak 80, međutim, samo sedam, odnosno pet odsto stanovnika je odlučilo da se vakciniše. U Hrvatskoj se vakcinisalo deset posto stanovnistva, u Srbiji 125.000 a 3.000.000 je naruceno.

Sada se trebamo zapitati zbog cega je to ovako i zbog cega ljudi sve cesce pitaju da li postoji neka vakcina protiv pandemijskog ludila i histerije/Predraga Kona i Milosavljevica kao dva najveca virusa u Srbiji trenutno. Znaci tema o svinjskom gripu se forsirano drzi u fokusu. Na ovoj vakcini, velike svetske farmaceutske kompanije su se obogatile. To se ne moze nazvati nikako drugacije nego mafijom. Da li ljudi ovde stvarno veruju da briga za zdravljem stoji iza ove pandemije? Ako misli, to je za zaljenje.

Ono sto je jos gore je sledece: ovu histeriju (nevidjenu u istoriji virusa i vakcinacije) ljudi su prepoznali na pravi nacin, kao zelju da se dobro zaradi na njihovim bolestima a ne kao brigu za njihovo zdravlje. Ovo je pobeda zdravog razuma. Medjutim, sta je potencijalno opasno? To sto ce se mozda pojaviti neki novi virus, znatno opasniji kada ce vakcina mozda i biti potrebna a ljudi ce odmahnuti rukom i reci da hoce ponovo da ih prevare i da to nije nista. I tada moze doci do velikih zrtava.

Nepopravljiva steta je naneta poverenju izmedju obicnih ljudi i onih koji brinu za zdravlje ljudi a razlog je jednostavan - novac.

Proizvodjaci vakcina i njihovi lobisti u nacionalnim vladama ponovo su zaradili, ali ce vlade ipak sagledati u buducnosti situaciju pa nece dati ogromne pare na vakcine koje niko nece. Pravice se bolja procena. Mogu da vrate vakcine ali ne mogu da dobiju pare nazad. Ne ocekujem da ce se ovde povesti neka rasprava o krivicnoj odgovornosti, ali u uredjenim drzavama sveta skoro izvesno hoce.

A Predrag Kon sve losije izgleda. Obratite paznju. Podseca me na Milka Stimca koji je dobio infart zbog pritiska Labusove ekipe da proda Knjaz Milos tajkunima iz of sor kompanije. Konove izjave iz prve polovine prosle godine sa izjavama sada - neuporedivo!

E da: juce se oglasio i Savez sindikata lekara i farmaceuta Srbije, jedna casna organizacija casnih ljudi, koja je saopstila da uopste ne znaju kako da se ponasaju u ovoj pandemiji, da nema nikakvih jasnih direktiva, pa cak i da je prica o novom gripu ,,prenapumpana'' te da se time dodatno pogorsao polozaj lekara opste medicine koji se i inace sveo na puko pisanje recepata.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/171718/Ev ... otiv-gripa

Cekaj malo, ne postoji svinjski grip?
Cekaj malo, sta kaze zvanicna medicina, koja je uvek u pravu, a svi koji govore protiv su teoreticari zavere?
Cekaj malo, ko ce da snosi odgovornost za sirenje straha i trosenje para, a nismo ni proverili da li postoji svinjski grip?
Cekaj malo, zar nisu proglasili ludom poljsku ministarku zdravlja, kad je rekla da oni nece kupiti vakcine? Ona je pametnija od njih, ili sta?
Cekaj malo, pa kome ovde treba malo mamu za ovaj skandal veka?
Cekaj malo, hoce li ministar zdravlja i epidemiolog Kon podneti ostavke?
Cekaj malo, cime ce opravdati svoju glupost?
Cekaj malo, pa od cega su umirali ljudi? Objasnice nam neko?
Korisnikov avatar
By lana-bg
Nema razloga za paniku. Najave pomora su samo deo marketinga. Zdrava sam, vodim uredan zivot, ne bojim se i ne pada mi na pamet da primim vakcinu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!