Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ok_deckoDala uput za neurologa .. otišao, čovek uradio neke testove (onako na licu mesta) i kaže da su najverovatnije kombinacija stresa i hronične dehidratacije ... po njegovom mišljenju sam baš baš pošteno dehidrirao (kaže, vidi po jeziku).
Kiwi, dodje i taj ponedeljak, kako je prosao ponovni susret sa doktoricom?![]()
Originally posted by reveal
Ju, meni se to redovno desava sa misicem podlaktice, listom, butinom i okom.
Skakucu tako misici, grce se, vrlo smesan i cudan osecaj i prestane.
Ceo zivot imam te "pojave" i nikad mi nista neprijatno nisu priredile.
Kapiram da se na taj nacin mishici resetuju, opustaju..![]()
Bez brige![]()
Originally posted by jukieDa nisi devica u horoskopu?:mazi:Originally posted by RACABG"I prošao sam celu medicinsku enciklopediju i imao sam simptome svih bolesti zaključno sa žuticom. Iza žutice po abecednom redu nije bilo više ničega. Jedino nisam imao vodu u kolenu. Prvo mi je bilo krivo zbog toga, ali onda sam odlučio da budem velikodušan. Kad već imam sve ostale bolesti ne moram da imam i vodu u kolenu."
posebno ne citas sajtove sa tematikom zdravlje jel ces otkriti da je cudo koliko simptoma raznih bolesti imas a jos si ziv.
Originally posted by revealI meni se to često dešava, a ovo sa okom me posebno iritira. Jednom mi je oko titralo tri dana, sa pauzama doduše..
Ju, meni se to redovno desava sa misicem podlaktice, listom, butinom i okom.
Skakucu tako misici, grce se, vrlo smesan i cudan osecaj i prestane.
Ceo zivot imam te "pojave" i nikad mi nista neprijatno nisu priredile.
Originally posted by KiWi
Čudno što si to spomenuo ... ranije uopšte nije toliko zapitkivala ... sada, kao da je pokušala "da nabode" nešto za šta bi mogla da se zakači .... posebno me je uznemirilo što odmah u ponedeljak trebam da se javim ...
Reče mi jedan poznanik koji je medicinar da podrhtavanje mišića može da bude od vežbanja (a ja vežbam intenzivno u poslednje vreme) .... A i pogledao sam simptome MS i Parkinsona ... sem ovog podrhtavanja nemam ni jedan drugi simptom (a ima ih poodosta)
Ali ipak .. ne može da bude sasvim normalno da ti npr. mišić na podlaktici "zaigra", pa posle nekog vremena list na nozi ... nekad osetim mišić da titra koji nisam ni znao da postoji (neki sitni na vratu npr.)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!