Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^koliko uopšte košta odlazak kod privatnika?
tebi mogu dati savet i predlog koga da potrazis.. ali ako parice nisu problem![]()
posto je privatnik.. ali bez ijedne lose reci o njemu, i nije mu problem necija orijentacija, daleko od toga. i neces imati problema u komunikaciji sa "potpunim strancem" jer nije takav ni na trenutak.
ako zashkripi, vichi![]()
Originally posted by adebisiverovatno varira od jednog do drugog.. ovo sto ja znam kosta 15eur po satu.
koliko uopšte košta odlazak kod privatnika?
Originally posted by gorilicaTo ni ja ne razumem.
A chemu predrasude da je depresija neshto chega se treba stideti?
Originally posted by suicidal.ponyMedju omladinom je cool sve shto je nekada bilo taboo ili "zabranjeno", bilo sa opravdanim ili neopravdanim razlogom... fuj...
pa i nije tako.
sada je medju omladinom 'cool' posecivati psihijatra
Originally posted by KissQueenPsihijatri su tu da na osnovu nekih simptoma postave dijagnozu,prepishu ti terapiju i leche te.
To je sto se tice psihijatra.
Ne znam kako ide to za psihologa. Mogao bi neko ko ima iskustva da objasni proceduru.
Originally posted by BellyButtonPa znash kako, kao prvo, depresiju vishe dozivljavam kao problem, nego li kao bolest [nije u pitanju poremecaj zdravog razmishljanja, vec gubitak volje za noshenjem sa problemima], a buduci da sam u zivotu imao prilike da vidim ljude sa raznoraznim psihichkim problemima, od kojih minimum 90% ide na varijantu:"Mogu ja sam/a sa tim da se izborim, ne trebaju mi lekovi i struchna pomoc."; pa nakon pokushaja samoisceljenja svi do jednog zaglibe josh dublje nego shto su bili,logichan zakljuchak mi je bio da se sa nekim stvarima ne treba igrati vec se obratiti nekom ko je dobar deo svog zivota izuchavao sve te probleme i moze zaista da ti struchno pomogne.
@gorilica
Volim ljude koji imaju zdrav stav prema svojoj bolesti, problemu...![]()
Originally posted by gorilicaOriginally posted by BellyButtonPa znash kako, kao prvo, depresiju vishe dozivljavam kao problem, nego li kao bolest [nije u pitanju poremecaj zdravog razmishljanja, vec gubitak volje za noshenjem sa problemima], a buduci da sam u zivotu imao prilike da vidim ljude sa raznoraznim psihichkim problemima, od kojih minimum 90% ide na varijantu:"Mogu ja sam/a sa tim da se izborim, ne trebaju mi lekovi i struchna pomoc."; pa nakon pokushaja samoisceljenja svi do jednog zaglibe josh dublje nego shto su bili,logichan zakljuchak mi je bio da se sa nekim stvarima ne treba igrati vec se obratiti nekom ko je dobar deo svog zivota izuchavao sve te probleme i moze zaista da ti struchno pomogne.
@gorilica
Volim ljude koji imaju zdrav stav prema svojoj bolesti, problemu...![]()
Originally posted by BellyButtonhuh ne mogu da ignorishem...
Tarifa koju moj psiholog (tachnije neuropsihijatar) trazi je 5000 din. po seansi, a ona traje oko 2 sata...
Originally posted by KissQueenUhhh, borba sa vetrenjachama.
Ja se borim sa jednom takvom osobom da ode kod nekog, ali nece, pod izgovorom - ionako ce mi reci da je problem u mojoj glavi i da moram sam to da resim.
Odbija lekove, jer tvrdi da je to vestacko stanje ne-depresije.
Originally posted by gorilica
Na zalost, u Srbiji danas chak ni masa fakultetski obrazovanih ljudi ne poseduje opshtu kulturu i podlozna je ukorenjenim, polu primitivnim ubedjenjima.
Originally posted by jukiePotpisujem. Ova tema me je, blago rečeno, šokirala.
Dakle, čitam sve ove vaše životne priče i pitam se kako sam uopšte uspeo da živim ovoliko dugo bez ikakvih terapija depresije (što me plaši; čoveče ja sam tempirana bomba)... a sa druge strane postajem svestan koliki procenat ljudi u normalnoj populaciji ustvari funkcioniše na svakodnevnom nivou samo zato jer uzimaju prepisane lekove
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!