Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Skyen
loooooool, ma ok vazno je da ti znas o cemu govoris. samo hrabro!
Korisnikov avatar
By Neca
Naravno da znam, veruj bio sam i ja u fazonu doktori znaju sve, ali sada sagledavam i drugu stranu od kada sam probao. Ne kazem da je to neshto zdravo i da ga treba konzumirati svakog dana, ali smatram da sve treba probati. Zivot i sluzi da sve probash, naravno treba znati meru, kao i u svemu ostalom!

"Doktor zna kad kazem aaaaaaaa,
da pogleda je l' gnojava gusha,
slushalicom kashalj da mi slusha,
ali ne zna kada boli dusha..."
By Fester
uh, bruka kada su mi pronasli tragove speeda u urinu 15 dana nakon uzimanja. Koliko se, bre, to cudo zadrzava u organizmu.
Korisnikov avatar
By Deksi
Speed i cox!?
Sada i vise nikad zajedno... :shrug:
Korisnikov avatar
By albertina
koristim 4 dana speed da ucim...prekinucu krajem jula, ili pre;znam da sam debil
Korisnikov avatar
By Skyen
pazi da on ne prekine tebe
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by albertina
koristim 4 dana speed da ucim...prekinucu krajem jula, ili pre;znam da sam debil

Speed je dobar za ucenje i koncentraciju ali oprezno s njim...moja ortakinja je tako spremala ispit 9 dana bez spavanja i dobila predinfarktni udar....
Korisnikov avatar
By albertina
ja samo hocu da spicim fax. zato speed...pod njim volim da ucim...odvratnog je ukusa...ako ne uspem sa njim...jbg, sledi mi drajzerova:andjelak:
Korisnikov avatar
By Skyen
---> pod njim volim da ucim - treba li komentar na ovo
Korisnikov avatar
By svejedno
Ucenje je definitivno najgluplji izgovor za drogiranje.

Ja sam se drogirao da bih bio izdrogiran.

Meni ishlo, ne znam kako tebi napreduje ucenje.
..
Krajem jula?

Ej.
Korisnikov avatar
By albertina
BACILA SAM GA U WC SSOLJU I PUSTILA VODU.KO GA JEBE; MAJKA MI SE PREVRCCE U GROBU SSTO POSTADOH NARKOMANKA:tornado:
Korisnikov avatar
By Deksi
BACILA SAM GA U WC SSOLJU I PUSTILA VODU.KO GA JEBE; MAJKA MI SE PREVRCCE U GROBU SSTO POSTADOH NARKOMANKA:tornado:
Bacila si speed?
c c c...sljamu jedan!
:shok:
By ~ Le Saint X ~
NISAM GLEDAO TAJ FILM IAKO SAM U TU VREME BIO
DOSTA VELIKI OBOZAVALAC KIANU RIVSA...
VEROVATNO ZBOG SANDRE BULOK KOJA MI JE ANTIPATICNA OSIM NA AVATARU NASE DRAGE FORUMASICE ZALJUBLJENE...
Korisnikov avatar
By yregulus
Originally posted by Delete
`bem li ga, toliki ljudi ga redovno konzumiraju, i vrlo lako se odlucuju za to iz cistog hira...meni TREBA jednom u zivotu.
Ne, ne, ne!!! Sve sto treba je probati meth (crystal methamphetamine) "samo" jednom - tako se svako zakaci na meth i onda nikad kraja. Meth definitivno unistava nervni sistem (bukvalno pravi rupe na mozdanoj kori). Izgleda veoma bezazleno i kao nesto sto "mnogo ljudi uzima", a svoro svi zanemaruju dugorocne stetne posledice ove sinteticke droge. Znam ljude koji su samo "jednom" probali, ali im sad vise nema povratka. Definitivno nikada ne bih voleo da se ista tako meni ili nekome oko mene dogodi. Zalosno...
Korisnikov avatar
By yregulus
Originally posted by Fester
uh, bruka kada su mi pronasli tragove speeda u urinu 15 dana nakon uzimanja. Koliko se, bre, to cudo zadrzava u organizmu.
Zadrzava se veoma veoma dugo. A sve zavisi i od vrste testa. Neki otkrivaju uzimanje droga i u dizem periodu. Srecno.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by yregulus
Znam ljude koji su samo "jednom" probali, ali im sad vise nema povratka. Definitivno nikada ne bih voleo da se ista tako meni ili nekome oko mene dogodi. Zalosno...
hoces da kazes da je nemoguce samo jednom probati?
ili uzeti vise puta, a da ostanes na ˝svom putu˝ ?
Korisnikov avatar
By Deksi
E LJUDI JA OPET NA SPIDU
No no, no no no no, no no no no, no no there's no limit!
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By albertina
samo dok ne prodju ispiti, onda na more bez njega pa tamo cu da kriziram
Korisnikov avatar
By ellena
Na spidu i nisu mnogo jake krize.Rad je dobar,jedino ukus zna da iznervira i chinjenica da ti je nozdrva iznutra sprzena i da ti je ta strana mozga malo zagorela...
By Tresh-grl
Inace ne volim spid da radim puno ali sam sad za zimu poshmrkala nenormalne kolicine.
Sad kad sam kuci cekam da krenu polako ispiti i dodje jesen pa cu ponovo malo zbog ucenja i te fore
Korisnikov avatar
By Sutekh
Od kad sam bio na lechenju nemam neke spec. zhelje. U ove zadnje 2 god, mislim da sam se drogirao samo 4-5 puta. Zhelja i ono shto vuche cje oduvek postojati, ali imam prioritete u zhivotu i to je to :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
E LJUDI JA OPET NA SPIDU
Super, hocjesh bonu?
Korisnikov avatar
By albertina
Originally posted by Sutekh
E LJUDI JA OPET NA SPIDU
Super, hocjesh bonu?

stara informacija; nisam ni na cemu, sem na krevetu; hvala, necu bonu, na dijeti sam. OTPOR SLATKISHIMA!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
speed je super, ali je spustanje tesko, a nervoza velika sledeceg dana... ipak, to mi je bila jedna od omiljenih droga...:)
Korisnikov avatar
By Egon
ma kakvi super jel si ti lud .... najraspad droga .... dop koji dizhe kako bi neki rekli

totalno je bez ikakvih emocija ... dosadan je ... fuuujjjj

nikad necju uzeti to djubre u sebe ....

ponovo ....
By Tresh-grl
Originally posted by Egon
ma kakvi super jel si ti lud .... najraspad droga .... dop koji dizhe kako bi neki rekli

totalno je bez ikakvih emocija ... dosadan je ... fuuujjjj

nikad necju uzeti to djubre u sebe ....

ponovo ....
pa bas je trip u tome sto nema emocije...mene ekseri uvek puknu bas zbog tog tripa sa emocijama pa placem recimo.
Zato mi je speed keva
Korisnikov avatar
By Egon
strava si .....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by bananica
speed je super, ali je spustanje tesko, a nervoza velika sledeceg dana... ipak, to mi je bila jedna od omiljenih droga... :)
spushtaj se heroinom :lizalica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!