Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by albertina
koristim 4 dana speed da ucim...prekinucu krajem jula, ili pre;znam da sam debil
Originally posted by DeleteNe, ne, ne!!! Sve sto treba je probati meth (crystal methamphetamine) "samo" jednom - tako se svako zakaci na meth i onda nikad kraja. Meth definitivno unistava nervni sistem (bukvalno pravi rupe na mozdanoj kori). Izgleda veoma bezazleno i kao nesto sto "mnogo ljudi uzima", a svoro svi zanemaruju dugorocne stetne posledice ove sinteticke droge. Znam ljude koji su samo "jednom" probali, ali im sad vise nema povratka. Definitivno nikada ne bih voleo da se ista tako meni ili nekome oko mene dogodi. Zalosno...
`bem li ga, toliki ljudi ga redovno konzumiraju, i vrlo lako se odlucuju za to iz cistog hira...meni TREBA jednom u zivotu.
Originally posted by FesterZadrzava se veoma veoma dugo. A sve zavisi i od vrste testa. Neki otkrivaju uzimanje droga i u dizem periodu. Srecno.
uh, bruka kada su mi pronasli tragove speeda u urinu 15 dana nakon uzimanja. Koliko se, bre, to cudo zadrzava u organizmu.
Originally posted by yregulushoces da kazes da je nemoguce samo jednom probati?
Znam ljude koji su samo "jednom" probali, ali im sad vise nema povratka. Definitivno nikada ne bih voleo da se ista tako meni ili nekome oko mene dogodi. Zalosno...
Originally posted by Egonpa bas je trip u tome sto nema emocije...mene ekseri uvek puknu bas zbog tog tripa sa emocijama pa placem recimo.
ma kakvi super jel si ti lud .... najraspad droga .... dop koji dizhe kako bi neki rekli
totalno je bez ikakvih emocija ... dosadan je ... fuuujjjj
nikad necju uzeti to djubre u sebe ....
ponovo ....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!