- 18 Okt 2007, 22:24
Originally posted by ZoeOriginally posted by beobandit
Vise od 10 god.sam bio na heroinu i znam da blokatori i implanti uopste ne pomazu.To su lekovi koji ne otklanjajnu zelju za heroinom i dolazi se u situaciju da zavisnici izbegavaju da ih popiju kako bi mogli da se drogirajubar neki dan.Ja licno sam probao bar 3 puta da se lecim sa njima,1 sam ugradio i implat posle 12 dana lecenja metadonom,ni to nije pomoglo,ali sam za tih 12 dana shvatio da mi je Metadon potpuno ukinuo zelju za uzimanjem heroina.Nekako sam uspeo da iskukam da pocnu da mi ga prepisuju na recept,ali ja sam 1 od 1000 koji nisu dobili,sada sam strejt 18 meseci izuzev ponekog uzimanja koke,ne pusim travu,ne pijem antidepresive,lekove za smirenje i spavanje,terapija mi je 150 kapi Metadona dnevno i ja sam namiren,osecam se super kada popijem terapiju,nema jurnjave i trke za drogom.Zeleo bi svakome ko je duze u problemu sa heroinom da dobije duzu terapiju Metadonom i videce kako je zivot na heroinu bio totalno sranje.
Ti si, covece sad navucen na Metadon. Metadon je mnogo cistiji od heroina na nasim ulicama, i zato mnogo opasniji u smislu navlacenja i zavisnosti.
Skidaj se sa njega sad....