Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By beobandit
Originally posted by Zoe
Originally posted by beobandit
Vise od 10 god.sam bio na heroinu i znam da blokatori i implanti uopste ne pomazu.To su lekovi koji ne otklanjajnu zelju za heroinom i dolazi se u situaciju da zavisnici izbegavaju da ih popiju kako bi mogli da se drogirajubar neki dan.Ja licno sam probao bar 3 puta da se lecim sa njima,1 sam ugradio i implat posle 12 dana lecenja metadonom,ni to nije pomoglo,ali sam za tih 12 dana shvatio da mi je Metadon potpuno ukinuo zelju za uzimanjem heroina.Nekako sam uspeo da iskukam da pocnu da mi ga prepisuju na recept,ali ja sam 1 od 1000 koji nisu dobili,sada sam strejt 18 meseci izuzev ponekog uzimanja koke,ne pusim travu,ne pijem antidepresive,lekove za smirenje i spavanje,terapija mi je 150 kapi Metadona dnevno i ja sam namiren,osecam se super kada popijem terapiju,nema jurnjave i trke za drogom.Zeleo bi svakome ko je duze u problemu sa heroinom da dobije duzu terapiju Metadonom i videce kako je zivot na heroinu bio totalno sranje.

Ti si, covece sad navucen na Metadon. Metadon je mnogo cistiji od heroina na nasim ulicama, i zato mnogo opasniji u smislu navlacenja i zavisnosti.
Skidaj se sa njega sad....
Korisnikov avatar
By Zoe
@Beobandit, imam pitanje samo jedno: da li se i sad znojis od Meta?
By beobandit
Ti si, covece sad navucen na Metadon. Metadon je mnogo cistiji od heroina na nasim ulicama, i zato mnogo opasniji u smislu navlacenja i zavisnosti.
Skidaj se sa njega sad....
[/quote]
[/quote]
Ja uopste ne zelim da se skidam sa metadona i ponovo dodjem usituaciju da se navucem na heroin,jos jedno navlacenje ne bi preziveo.Mozda bi i uspeo da se skinem sa Metadona smanjivanjem i ako kriza traje po mesec dana,ali onda dolazi psiha i ostala sranja,a moj mozak vec vise od 10 god.zivi pod opijatima i nema teorije da ostanem strejt,upecao bi se kad tad.Ovako mi je lepo na Metadonu,zao mi je samo ljudi koji ga ne dobijaju pa svako jutro kriza,frka,jurnjava.Ja popijem dozu i 24 h miran,jednom nedeljno idem po recepte i to je to.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta, pijes ga samo ujutru ili 150 kapi razvuces na ceo dan?
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
Misevi !!!
samo se mazite sa metom, subutexom, gde vam je volja?
Ja sam se poslednji put skidao domacom rakijom 1 litar na dan, trajalo je nedelju dana. Rakija mi se smucila pa sam presao na anti-depresive i cao kriza.......
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Dr.Lee
Misevi !!!
samo se mazite sa metom, subutexom, gde vam je volja?
Misevi???
Kome ti kazes da je mis??? :giljotina:
Mislim,drago mi je da si uspeo sa tom tvojom rakijom :jutro: ali ima i nas drugih koji ne mozemo bas tako...Ako si dovoljno upucen(a izgleda da jesi)onda bi trebalo da znas da svaciji organizam drugacije podnosi krizu i da sve zavisi od toga-sta,kako,koliko???
Eto...ja sam se skinula metom i trodonima a boga mi,nisam se bas osecala "mazeno" sve to vreme.... :kosa:

@ Zoe - znojenje je normalno...

@ all - sta mislite o metodi dr.Zobina iz Rusije koji radi blokadu opijatskih receptora transpersonalnom metodom?

@ dr.Lee - znas za onu skoro narodnu "od junka do sanka.." ?

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
@gothrose
Za misheve sam misli na ljude koji prave ogromnu tragi-komediju oko skidanja. A ono :- znas za onu skoro narodnu "od junka do sanka.
Rakija mi se smucila u toj meri da sam nakon toga bio radije strejt nego pod uticajem alkohola.
Inace ima tako puno divnih halucinogenih droga koje ne stvaraju fizicku zavisnost:alien:
I veruj mi da je moje skidanje bilo na ivizi ludila sa tendencijom asocijalizacije...
Da svaki organizam je drugaciji pa svako sledi svoj put
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ok...skontala....
Sorry ako sam prenaglila :)

A koje su to divne droge koje ne stvaraju fizicku zavisnost? :sweet:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hvala Goth :kiss:

Ni ja se nisam osecala mazenom ni pazenom ni sa 2 bocice Meta, i Trodona koliko zelim...

Sranje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakva je to metoda dr.Zobina? Zna li neko nesto detaljnije?
By beobandit
Kakvi su to ljudi koji mi pricaju da nemam hrabrosti da se skinem na suvo posle 10 god. fiksanja ocigledno ne znaju kako to izgleda.Neko kaze pa i moj se drug skinuo sa dopa,a ne kaze koliko se drogirao,koliko je uzimao,koliko puta prolazio kroz krize koje oslabe organizam,a svaka sledeca je gora,posto mozak salje telu sve gore i gore simtome ne bi li uneo opijat u sebe.Ponavljam na svakom leku koji mi je bio prepisan,racunajuci i blokatore i implante osecao sam se nikad gore cak i posle 2-3 meseca,anti-depresivi slabo pomazu.Onda sam dobio 3 bocice Metadona nedeljno pre 2 god,koje dobijam i dan danas.On mi je pomogao da ostanem strejt i da zavolim zivot,koji sam toliko mrezeo dok sam bio navucen ili se lecio kojekakvim glupim ruskim metodama,manastirima i ostalim lekovima.Mrzim kad o metadonu prica lose neko ko ga ne pije ili je popio 2 bocice pa kad je nestao vratio se heroinu i kao Metadon je sranje ponovo sam se navukao.Metadon kao i blokator pomaze dok god ga pijes,mana u odnosu na blokatore je sto si zavistan,a prednost sto blokatore izbegavas da popijes jer se osecas grozno(i sa njima i bez njih),dok metadon trcis da popijes jer ti daje blazenstvo,izgubljenu volju za zivotom,skida rovce,jednostavno spasava u svakom pogledu.Ljudi sami treba da izaberu cime ce da se lece,a ne lekari da im pricaju sta treba.Metadon kao i blokatore treba uciniti dostupnim svakom pacijentu.Sto se tice suboteksa hteo bi da otklonim zablude da je to cudotvoran lek,mozda za nekoga,ali meni je skidao krizu samo 20%.Ne pomaze cak ni kod skidanja sa Metadona ako osoba nije se spustila do 50-60kapi,a to je oko 20 mg.Mozda neko misli da nisam u pravu,ali ja samo kazem sta sam osecao posle 10-11 god,drogiranja.
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
da beobandit kapiram da si na održavanju metadonskom. znači da si i dalje zavisnik samo ne na dopu nego na metu zar ne?
metadonsko skidanje je jedna stvar a održavanje druga...
ne vidim kakve veze imaju blokatori sa samim procesom skidanja.
svako bira svoj put i ostatak života u skladu sa svojim iskustvima i organizmu
By zwook
ako iko zna ili ima subutex na prodaju po razumnoj ceni neka se javi na pvt,
zelim pomoci jednoj dobroj osobi
hvala unapred
By elvis
Zbog vec poznate price da u Srbiji za razliku od 98% ostalih zemalja nije uveden SUBUTEX na belu listu lekova za uvoz, neka se javi na email neko ko bi mi mogao pomoci oko nabavke ovog leka po razumnoj ceni ili sa savetom kako i sta raditi... resavam problem prijatelju koji je sve zivo probao i tvrdi da mu jedino to ima smisla za prestanak uzimanja heroina.
Beograd
Korisnikov avatar
By spliff
mozesh sa receptom (bilo kog) lekara iz srbije da odesh u hrvatsku i u apoteci uzmesh subotex
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ni u ludilu nemojte piti blokator ukoliko ste se uradili dopom! Popicete tzv. "PLAFONSKU ZIKRU" imacete krizu ali x100!!!!
Tako da blokator mooora da se popije nakon nedelju dana!
Subotex-mora da prodje 12h od zadnjeg uzimanja heroina, i onda cim sustigne kriza,popiti! Pomaze 100%
Korisnikov avatar
By Winter
kupiš pištolj negde na crno...pucaš si u glavu i nema bolje blokade....fakin narkić ....
Korisnikov avatar
By Azdaja
e winter...

zasto moras uci u neku ozbiljnu temu, pokenjati se i prdnuti?!

prosli put u trans folderu, sad ovde...

nemoj, bem mu misa, budi malo najs
Korisnikov avatar
By Azdaja
svejedno, neko ima velik problem ili dragu osobu koja ima taj problem, ondaK dodje winter i kaze kupi pistolj i rokni se...ma daj :mete:
Korisnikov avatar
By Winter
ja jesam najs...iznosim svoje mišljenje...činjenica je da se 90% ljudi droksa (ili je to radilo) ovako ili onako i da je to sad nešto sasvim normalno...ali to i dalje ne znači da ja to trebam da podržavam i odobravam ili da ćutim o tome....svaki taj narkić ,pa bio on doktor ili advokat koji povlače crte u fensi restoranima i lokalima....ili klinac koji puši govno kanarinca, jer nema za nešto bolje (čuh da i to rade, opasna stvar kako neko reče, samo ujeda gorčina ili tako šta).....je za mene običan retard....i to što sam zabrinuta za budućnost nam našu ljudsku, ne treba doživeti na pogrešan način.....a Azdajo , uz duzno postovanje, možeš ti glumiti majku Terezu ili solidarnost sa nekim pa se i sama povremeno 'raditi'...ali ne mozes meni govoriti gde da komentarisem, a gde ne......
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by RuznaGlupaZla...
pa ne mora se primati srcu bilo sta sto neko kaze

ne mora, a i ne moraaa biti stalno krele ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Winter
a Azdajo , uz duzno postovanje, možeš ti glumiti majku Terezu ili solidarnost sa nekim pa se i sama povremeno 'raditi'...ali ne mozes meni govoriti gde da komentarisem, a gde ne......

mozes se pokenjati po svakoj temi kad god zelis, sto se mene tice :prst:

meni je zao sto se ne radim, lakse bi citala tvoje postove :retard:
Korisnikov avatar
By Winter
a jesi sigurna da se ne 'radis' povremeno, ili da o tome nisu razmisljala....'kako je uraditi se?'....i....'ako je mojoj curi tako lepo kad s uradi...zasto da i ja ne probam? '
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!