- 15 Sep 2010, 00:52
nikad ni meri džejn nisam probala, retko pijem, razmišljam da prestanem da pušim, al' jaka nada.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by VespertinePreporučujem svima koji ovako razmišljaju da pogledaju sledeći film:
uzas...zvani droga
![]()
![]()
![]()
![]()
dont see anything uzasno about it ako imas mere i znas sta mozes a sta ne
Originally posted by MageGledao, dobar je...
Originally posted by VespertinePreporučujem svima koji ovako razmišljaju da pogledaju sledeći film:
uzas...zvani droga
![]()
![]()
![]()
![]()
Nećete više isto misliti garantujem.
Originally posted by VespertineJa ne mislim. Postoje stvari koje je sigurnije probati u odnosu na druge. Jedno je marihuana, a nešto sasvim drugo heroin. Nismo mi skroz voljna bića, i čini mi se da vlada velika zabluda u vezi sa našim željama i porivima. Kad dođe do poremećaja u fiziologiji, pa se fizološka potreba maskira u neku voljnu radnju, e tad postaje opasno. "Ja to hoću jer mi se hoće"; ne nećeš ti, nego hoće hemija u tvom mozgu.
Nemam pojma, izgleda da sam srecan po tom pitanju. U zadnjih 10 godina sam probao apsolutno sve i svashta, jer verujem da u zhivotu sve treba probati [...]
Originally posted by VespertineHahahhahahaahahhaha
Originally posted by MageGledao, dobar je...
uzas...zvani droga
![]()
![]()
![]()
![]()
Nećete više isto misliti garantujem.
![]()
Nemam pojma, izgleda da sam srecan po tom pitanju. U zadnjih 10 godina sam probao apsolutno sve i svashta, jer verujem da u zhivotu sve treba probati, osim elektroshok terapije![]()
i folklora
![]()
i nikako da se navuchem ni na shta. Narkofilija
Originally posted by vademecumPitaj nekog iz tvoje okoline, prijatelje, kolege ko duva pa nek ti on/a nabavi.
Imam zelju da malo duvam travu samo kad bi znao gde to da nabavim!
Originally posted by vademecum
Da se krecem u takvom drustvu osetio bih miris trave pa bih znao ko duva!
A i oni koji duvaju travu ne kupuju jedan od drugoga nego imaju siguurno dilera,na to sam mislio!
Originally posted by Black Lady
Volim nekada da zasviram frulu![]()
ali retko, ne konzumiram ni jednu supstancu, niti to zelim..
Nekada se pitam kakvi bi ljudi bili, da gudra ne postoji..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!