Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by ParisH.
Zadnji put kad te videh ti bese na dijeti:blenta:? a sad krkas tortu i dajes savete kako se ugojiti:trep:

ja sam STALNO na dijeti bre! :ninja: i mnogooooo me nerviraju ovi sto se ne goje... :ubise: naravno da krkam tortu kad mi bio rodjendan... nista si bre ne znas :bye:
By fazza
Evo josh jednog koji ne moze da se ugoji! :)

Imam brz metabolizam, jedem najmanje 3x - 4 x dnevno i ne vredi.
Sve shto pojedem prodje kroz mene za chas i opet sam gladan vec za sat
vremena.

Uni nam je predlozio da jedemo kasno uveche, najbolje pred spavanje, ali
ni to ne vredi. Probao sam i nishta...

E sad, mislim da sam se malo popravio sa kilazom, nabacio sam neki kilogram,
ne pitajte me kako jer ne znam... :vegi:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa samo sa?ekate da proðete 27-mu i metabolizam vam se sam uspori...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by SouthSide
Ovo je strasno, pa vi ste srecni ljudi, kako bih ja voleo da se predam zadovoljstvima cokolada, slatkisa, kolaca, peciva...
:ua:
Ja cim se predam, za mesec dana se zaokruglim :nazalost:

Na vasem mestu, uzivao bih hedonisticki u svoj toj hrani.
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by jukie
Pa samo sa?ekate da proðete 27-mu i metabolizam vam se sam uspori...
Preshla ja i 30-tu pa nishta...

Ja vratila ovu temu- ima li neko neki novi predlog...nishta ne pali od ovog shto je do sada napisano...
HELP!!! :rida:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ovaaaj.... pa kako da vam kazem.... ja nemam problema s tim... Meni gojenje D E F I N I T I V N O ne treba!!! :sladoled:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bash tako.
Ako mi za neshto ne treba savet, onda je to gojenje.

Korisinije bi mi bilo da mi neko objasni kako se golim rukama odbraniti od copora podivljalih koala.
Korisnikov avatar
By Aksa
Koale se krecu u coporima? I to podivljale? Mozda su samo besne na svoju decu. Zaista, koale tuku svoju decu kad su nevaljala. Kakve to veze ima sa gojenjem, zaista ne znam, ali meni je ovako bas taman kakva sam. Ni vise ni manje mi ne treba. Sta ste svi nezadovoljni bre? ...

:vegi:
Vitamini, sport i da vidis.
Korisnikov avatar
By mirth
Od tvojih vitamina se moze samo smrsati, draga... :alexis:

A sport cu da pocnem da praktikujem one sekunde kad Kwww-a pojuri copor pobesnelih koala.

Dotad, imam prava da kukam na sav glas.

Prema tome: dole diskriminacijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

:njami:
By argentum_inf
ne vredi nista..sve sam pokusala,i nista ne pomaze..jednostavno mi je sjeban metabolizam u 25-oj,i nista ne pomaze..a fali mi bar 10 kg.. :rida:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Kasni obroci - pishi propalo!
Godinama jedem posle 24h i to citav rucak, pocev od supe, preko pilava, krompira, boranije,spanaca, grashka, ribe, mesa... NE VREDI!

Oligovit - pishi propalo!
Pio sam te sumanute tablete skoro godinu dana! NISTA!

Da se razumemo, imam ja apetita, jedem i do pet puta dnevno, a ipak imam 47 kila i nadao sam se odgovoru kako da se ugojim u ovoj temi :(

Jako brz metabolizam, a moze biti i genetski :) Svi u mojoj familiji su manekeni anoreksichari :)
Korisnikov avatar
By svejedno
mlevena plazma, puding..
Za ljude poput mene, koji ne vole da jedu.

Ali izgleda da je moj metabolizam, cudna mu chuda, sasvim ok.
Kada jedem, ugojim se. Retko jedem, pa nisam 'ugojen'.

Ali nervirati se oko toga.. Sto se zdravlja tice, kupite vitamine, proteine, idite u teretanu, trcite, plivajte.

Sto se tice izgleda, koga briga? Kilaza ide gore pa se vrati dole.
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
i ja trebam da se ugojim 5-10 kg ! I meni je metabolizam potpuno sjeban ! Jedem 5-6 puta na dan i to svaki dan obavezno posle ponoci, ali nista :( Mozda je problem sto ustajem uvek posle 12:00 pa preskacem dorucak ?
Korisnikov avatar
By LittleRed
:drama:

da bar mogu da saosecam sa vama...ali ne pomaze... :)

oduvek me je interesovalo samo ono sta ima suprotne efekte

:misli:
mada, pusacima bi definitvno pomoglo kada bi prestali da puse, bar za par kilograma :)
Korisnikov avatar
By mirth
Ma ne pomaze ni ostavljanje cigareta. Ja sam u jednoj pauzi uspela da se ugojim, ali celih 4 kilograma koje sam navlacila gram po gram godinu dana!!

Nego, pijem vec par nedelja pivski kvasac (u tableticama) i lupa me po apetitu samo tako. Oligovit mi je gadan, osecam taj gadan ukus u ustima bar dva sata nakon sto ga popijem, a ni nema nekog efekta na mene.

Ovaj pivski kvasac sljaka, i to vec nekoliko nedelja i skroz sam zapanjena, posto su me kao malu kljukali svim i svacim (bili su cak i neki gadni sirupi za apetit, ne znam da li to jos uvek postoji ali treba ih svrstati u greh protiv covecnosti) i nista nije pomagalo, ili je imalo efekat max. nedelju dana.

Bila neka tema ovde na forumu o ekstremima po pitanju kilaze i totalno me zapanjilo da svi za mrsave ljude misle da su anoreksicni. Ali bas SVI. Ne poznajem bas mnogo ekstremno mrsavih ljudi, ali niko od tih koje znam nije anoreksican. Mene su, na primer, odradili geni. Mogu kolektivno sa sirom familijom da statiram u nekom filmu o koncentracionim logorima. I nije da mi smeta moja kilaza, niti moj izgled - jedini mi je problem sto se patim s tim prokletim imunitetom. Koji god viruscic prodje pored mene, usisam ga kao biljka mesozderka musicu. :ocaj:
Korisnikov avatar
By Mortis
Grrr... ovo je jace od mene...

Okej, prethodno iskustvo mi govori da ne postujem (vidi temu hajde da mrsavimo zajedno ili tako nesto), obzirom da se ovde slusa savet onog ko se jace zakune u neki metod umesto onog ko svoj metod dobro objasni, ali dajem jos jednu sansu vama, forumasi... Pokazite se kao persone s mozgom, molim vas!

Moj savet:

Sastav hrane: Ugljeni hidrati + masti za svaki obrok! UH iz hleba, krompira, testenina itd. - nije na odmet neki slatkis na kraju obroka da zacementira stvar - a masti iz prvenstveno przenih stvari, majonez pomaze, masni komadi mesa takodje.

Vreme klope: Ovo je najvaznije- jesti sto manje obroka dnevno! Dorucak se obavezno preskace, klopa se samo vecera (po mogucstvu). Jedan veliki obrok dnevno = gojenje. Ista ta klopa rasporedjena na manje obroke = mrsavljenje. I jos jedna stvar. Jesti pred spavanje. Ako bas mora da se pojede rucak, mora i da se dremne posle istog. Vecera da bude sto kasnije u noc. Ovaj sistem se koristi pri treniranju vrhunskog sporta - KOG?

(pomoc: sumo rvanje)

Sad da vidim da li sam sve ovo napisao dzabe...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sacekaj zimu, a onda se zatvori u kuci, nabavi pozamasnu kolicinu ganje, i iz kuce izlazi samo kada moras, pa usput kupuj grickalice i slatkise...

tak sam se ja nagrdio prosle zime, pa sam to jedba skinuo do ljeta:D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
WhiteBoy,da li uzimas nesto od psihoakktivnih lekova tipa Bensedini sl?
By Çâðê_DUP
na mene se lepe kalorije iz vazduha, a ovi sto se "ne goje", to su sve baksuzi i nervchici, govorim iz iskustva ...:brada:
Korisnikov avatar
By jukie
Aha, evo nas ponovo na ovoj temi, dakle to ide sezonski... trenutno sam u debeloj fazi i nemam para da idem na mršavljenje... možda kad/ako se zaposlim...
dakle, prestanite da cupkate nogama dok sedite za kompjuterom i eto sto kalorija uštede...
ali ne verujem da iko želi da izgleda kao sumo rvač, nego recimo kao Džim Beluši, on baš ima mesa na kostima (fino prožetog masnim tkivom)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sve, ama baš sve što je ovde napisano sam probao odavno i ništa, ama baš ništa se nije desilo :hmm:

I zašto meni piše da sam ja autor ove teme?
Korisnikov avatar
By Deksi
zdrao sam ko nezdrav zadnjih par meseci i odustao....nema sanse da se ugojim
Korisnikov avatar
By djo
evo 2 jednostavne i zdrave stvari koje se preporučuju za gojenje
- litar mleka dnevno

- puno oraha, badema lešnika (ne kikirikija!), i suvog voća za grickanje :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Dodjavola, ja jeo kikiriki :doh: :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Ja sam jedno vreme pio Oligovit i dobio sam apetit za medalju, te sam jeo kao nenormalan... kako sam prestao da ga pijem, posle nekog vremena mi je se apetit vratio u normalu...
Stoga, ko ima problema sa apetitom Oligovit pomaze + vitamini...
Korisnikov avatar
By Deksi
jbt sad kad razmislim ako se ugojim necu imati nista da obucem :doh:
By Tresh-grl
Originally posted by Deksi
jbt sad kad razmislim ako se ugojim necu imati nista da obucem :doh:
:lol:
super si,nemoj da se gojis :wink2:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a sto bi se ti gojio, Deksi?

Elem, moj savjet jos uvijek stoji. Lots of ganja, lots of grickalice, and lots of sitting/doing nothing:D
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by horus.
Ja sam jedno vreme pio Oligovit i dobio sam apetit za medalju, te sam jeo kao nenormalan... kako sam prestao da ga pijem, posle nekog vremena mi je se apetit vratio u normalu...
Stoga, ko ima problema sa apetitom Oligovit pomaze + vitamini...
i bevipleks otvara apetit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!