Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By space_oddity
Pa to ti je kao da neko ko kašljuca zbog prašine na stolu kaže da ima naznaku raka pluća. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bivsa je cupkala kosu.. i to uvek isti broj dlaka.. meni je to bilo jako ozbiljno, ali ona nije htela to da prihvati kao problem.. bas smo se cesto svadjale oko toga
Korisnikov avatar
By mega therion
ortakinja mi ima ocd. Kad kod je nervozna ona cisti 10 puta vise nego inace... Malo je zajebano kad pokusam da je smirim. Npr. Kada ceka rezultate ispita ili je iznervira devojka, brise prasinu po 5-6 puta na dan... Ceo stan oriba... Ako krenem da je smirujem, pocne nekontrolisano da se smeje... Bas me plasi u tim momentima, nz kako da reagujem...
Korisnikov avatar
By barni011
[quote="alexandermagic"]Nemoj mi tu sad tražiti sapatnike, luda si i pomiri se sa tim.

xaxaxaxaxa

OT

imam neke rituale cak i u samim mislima
nikome ne pricam o tome, smatram da je to nesto sto je samo moje
ne mislim da sam poremecen jer me to ne sputava, ne cini me nezdravim i ne utice negativno po moju okolinu i uopste kvalitet moga zivota
naprotiv ponekad taj savrseni red u glavi kome tezim bude mi najlepse mesto za odmor :)
By ...Sitnicava...
Lepo mi je govorio tata da se treba šaliti samo sa pametnim ljudima. :yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ako se pametni ljudi zajebavaju sa bolestima, hvala majci koja me rodi ovako nenormalnu
Korisnikov avatar
By Sisorama
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456631#p2456631]...Sitnicava... napisao:[/url]Ooo, stroge učiteljice, da li biste oprostile da su oni koji se deklarišu kao OKP-ovci napisali da imaju NAZNAKE ovog poremećaja?

Da, definitivno je da je reč o ozbiljnom poremećaju sa kojim se nije igrati i bezazleno ga svojatati, ali masa ljudi iz neudubljivanja kaže da ima OKP, odnosne neke od njegovih indicija.

Ja sam dupla Devica i imam dosta opsesivnih radnji i misli. Ne borim se protiv toga, prosto sam takva struktura ličnosti od malena. Opterećujem se svim i svačim, razmišljam o gro stvari. Najviše na svetu volim red i sklad, a najdalje sam im baš zato što toliko vodim računa o tome. Poznata priča o nedostižnom savršenstvu. :drama:

a posebno sa ovom bolešću (i svim ostalim) ima veze horoskopski znak.
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457182#p2457182]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456631#p2456631]...Sitnicava... napisao:[/url]
Ja sam dupla Devica i imam dosta opsesivnih radnji i misli.
Pa, skini oba mraka i više nećeš biti tako opsesivna.
:smeh: :smeh: :smeh: :up:

---

Ozbiljno, onaj ko zaista ima OCD teško da bi se time hvalio kao što je to praksa na ovom topicu.
Korisnikov avatar
By ilija f
A imam neke rituale i neke stvari moraju da se rade 'pravilno'. Onda pre dok sam gledao film sam brojao reči koje glumac izgovara, i npr pred kraj filma bih se uzjogunio i otišao kada se završi sa parnim brojem reči, da ne bi slučajno bilo neparno. Onda izbegavanje onih pukotina po pločniku.. Bilo je pre mnogo više tih tripova, sad jako malo. Ali svakako je daleko od CDO-a... Znam neke ljude koji su išli po stručnu pomoć jer su paničili kad neko stavi knjigu drugačije okrenutu od stalih i tome slične stvari, i pomogli su im stručnjaci najčešće. Sve zavisi koliko je ozbiljno uhvatila bolest, kao i za većinu drugih bolesti
Korisnikov avatar
By Oziris
Nope, nista sto bi se moglo tako ozbiljno okarakterisati. Kakvu god urednost, simetriju, numeriku i logiku da imam, pre bih rekla da je to stvar navike ili neka blaga "ekscentricnost" u odredjenim situacijama; nije nista opterecujuce niti je nesto sto mi kontrolise svakodnevicu i zivot na opsesivan i neophodan nacin....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!