Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373478#p2373478]Herald napisao:[/url]
...Takođe, dokazano je da doručkovanje utiče i na metabolički i hormonski odgovor na kasnije obroke koji slede tog dana. Svedoci smo pandemijskih razmera debljine, a doručkovanje se preporučuje kao strategija postizanja poželjne telesne mase.
Sve je to lepo i sve ja to poštujem, ali te priče o metabolizmu, hormonima, sedimentaciji, DNK analizama itd. su za mene španska sela i bilo ko bi sasvim lako mogao da me prevari podnoseći mi pod nos raznorazne analize i rezultate sa nejasnim grafikonima, a da ja ne znam to ni da pročitam, a kamoli da razumem i osporim tu gomilu ne znam samo kome jasnih pokazatelja.
Svaka čast onima koji su u stanju da vide i prepoznaju ribonuklearnu kiselinu. Kako ona izgleda ? Neka tačkica, linija, zvezdica ?
:kopanos:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tek od kraja puberteta ne mogu bez solidnog doručka, pre toga sam najčešće jeo samo nekoliko zalogaja, čisto radi reda.

Jedem šta mi padne pod šake, samo ne baš kuvana jela... a da spremam išta izjutra, nemam vremena niti želje.

Ustajem makar sat vremena pre izlaska iz kuće, a to potrošim na tuširanje (i brijanje) i kratak pregled interneta, tako da ostaje vremena samo za jednostavan i brz doručak (srećom jedem brzo, tačnije gutam)... peder sam, jbg.
Korisnikov avatar
By nsc
sad sam bas smazao jednu pljeskavicu i malo ruske salate :keso:
Korisnikov avatar
By Tungi
Čim ustanem, a jedem i kasno uveče. Probudi me glad :)
Korisnikov avatar
By Delete
Doruckujem ako ustanem na vreme i ukoliko mi pre predvidjenih obaveza ostane slobodnog vremena da nesto prezalogajim. U suprotnom, ni ne osetim glad do termina za rucak.
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim dorucak da propustim. Ne jede mi se ujutru.

Medjutim, u nasoj zemlji postoji misljenje da je dorucak najvazniji. Ja mislim da nije dobro ujutru preterivati. Potrebno je vise tecnosti.
Korisnikov avatar
By mikeli
Da, redovno, imam svoj ritual, kafica, rakijica, cigareta, pa dorucak ... Godinama vec, tako !
Inace, kao klinac, prvo sto mi je bilo, kad otvorim oci, mama, gladan sam !
Kasnije, kroz zivot, secam se, kad god sam pitao kevu, sta si kuvala, njen odg. govna ,,,,
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374287#p2374287]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374283#p2374283]Sunce napisao:[/url]Volim dorucak da propustim. Ne jede mi se ujutru.

Medjutim, u nasoj zemlji postoji misljenje da je dorucak najvazniji. Ja mislim da nije dobro ujutru preterivati. Potrebno je vise tecnosti.
jesi ironičan ili stvarno mrziš doručak? :lol: ne znam kako da pročitam tvoj odgovor :D
Zaista je tako - dva do tri sata posle budjenja ne mogu nista da jedem. Samo bih pio vodu ili jeo neko voce. Tek kasnije postajem gladan.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ne doruckujem vec nekoliko godina. >.>
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Retko kad doruckujem, uglavnom samo kafu popijem i mirna sam do rucka.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Da. To je jedini obrok koji nikada ne propustam. Stvar navike iz detinjstva, ustanem, operem zube, umijem se, obucem se, i napravim dorucak, manje-vise po automatizmu.
Korisnikov avatar
By Darling
Redovno doručkujem! Kada radim prvu smenu na poslu, ustajem ranije da bih doručkovala na miru. Koleginice isu mogle da veruju, kada sam im rekla :lol: One žderu kafe i cigare. Ponekad se desi da ne stignem da doručkujem kod kuće, a na poslu ne mogu da jedem čim stignem, pa popenim :cupakosu:
By loreenche
Ne. Pogotovo po ovakvom vremenu. Prvi obrok imam u 18:00 ili 19:00.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Obavezno doručkujem, i to jak doručak, pred posao, zato ustajem i sat vremena pre nego treba da krenem.

Skuvam kaficu i dok se kafica ohladi spremam doručak, pržena jaja ili omlet ili pržene viršle ili sve to kuvano ili napravim neki sendvič...
Korisnikov avatar
By bern
da, inače bih koBLArirao, što kaže jedna baba,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!