Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Shmi
Samo to dugo radi, naravno i dalje radi. Da te povezem? :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
cekaj, koliko sam ja razumela - popijes neke 3 tablete sa puno vode i sejk, i to zameni jedan obrok, i tako furas u nedogled?

pa, tako da popijes 3 tablete nekih vitamina, popijes mnogo vode i jedan najobicniji vocni jogurt, imalo bi isti efekat (malo kalorija, puno vitamina i pun zeludac), zar ne?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mislim da se to samo radi jadnom/dva puta u toku dana. Ne znam.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 4NY K3Y

cekaj, koliko sam ja razumela - popijes neke 3 tablete sa puno vode i sejk, i to zameni jedan obrok, i tako furas u nedogled?

pa, tako da popijes 3 tablete nekih vitamina, popijes mnogo vode i jedan najobicniji vocni jogurt, imalo bi isti efekat (malo kalorija, puno vitamina i pun zeludac), zar ne?
Anahron primer totalno - ali Biomed je radio na istom principu.

Drži se onih njihovih preporuka, i bez njih ćeš da skneš kilograme.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by 4NY K3Y

Zapravo, dva obroka. Da, taj rad. I sto je najbolje od svega, isti princip za mene, za tebe, za Marsa ili Dragonitea, i svi smo isto zdravi, isto skidamo kilice i svima je podjednako lako. Kapish?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Naravno da ne postoji savrsen proizvod koji pomaze pri skidanju kilaze. Ko to bude smislio dobice nobelovu nagradu i bice najbogatija osoba na svetu.

Ono sto me zanimalo jeste da li uz kombinaciju gym-a ovo moze da na relativno zdrav nacin pomogne pri skidanju kila i obezbedi mi da ne mora da se sprema bar jedan ili dva obroka od pet.

Nisam ni ocekivao da ce mi tokom noci doci fatsucking fairy i obaviti mi magicnu liposukciju.

Zato se raspitujem.

Necu da sjebavam organizam (preterano mnogo) ako ne moram.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Tako sam se raspitivao za "animal cuts" pa me 4NY K3Y od toga odgovorila.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zonche!

Ono sto me zanimalo jeste da li uz kombinaciju gym-a ovo moze da na relativno zdrav nacin pomogne pri skidanju kila i obezbedi mi da ne mora da se sprema bar jedan ili dva obroka od pet.
Da, moze. Evo, javile su se devojke koje su se oprobale i tvrde da je ok.
U sustini, zameni dva obroka sa vocem ili jogurtom, i isto tako ne moras da spremas nista, ima malo kalorija i zdravo je. Iskreno, ja sama sebi to ne bih priustila, iz vise rzloga, ali nemam nameru da se ikako raspravljam o preparatima koji se toliko zucno brane na skoro svim internet portalima.Neces se otrovati, najverovatnije, a koliko ces smrsati ti, a koliko novcanik, na tebi je da vidis.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da li je neko uspeo da pričita članak u Kuriru pre nego što je izbrisan?

navodno je Herbalife pod nekakvom istragom kod nas. a evidentirano je da su u Španiji pre par godina dovođeni u vezu sa devet slučajeva trovanja jetre.

ne znam šta je od svega ovoga istina, a sa zdravljem se ne treba zezati. ja nisam imala prilike da probam ove proizvode tako da ništa ne mogu iz ličnog iskustva da pričam. ali, nevertheless, zabrinuta sam jer znam ljude koji konzumiraju ove proizvode.
By Sixto
Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi pre daju 100e za neke jebene sejkove koje im neko smucka ocekujuci da ce da smrsaju na pretpostavci da im je ishrana losa i da im fali sve i svasta u njoj (kao da jedu stiropor a ne hranu), umesto da odu i plate teretanu 2-3000din i naprave nesto od sebe...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
osoba koju ja znam je pre početka korišćenja herbalife-a išla u teretanu 5 puta nedeljno poslednjih 7-8 godina, nema nikakvih problema sa kilažom, i fit je. kontam da broj ljudi koji uđe u program radi zdravlja (krvne slike, pritiska, i drugih zdravstvenih parametara) nije zanemarujući (naspram onih koji bi prvenstveno da dovedu kilažu u red).
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537160#p2537160]Sixto napisao:[/url]Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi pre daju 100e za neke jebene sejkove koje im neko smucka ocekujuci da ce da smrsaju na pretpostavci da im je ishrana losa i da im fali sve i svasta u njoj (kao da jedu stiropor a ne hranu), umesto da odu i plate teretanu 2-3000din i naprave nesto od sebe...
Ili 2-3000 evra za liposukciju :krezavi:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537164#p2537164]emo_haos_ napisao:[/url]osoba koju ja znam je pre početka korišćenja herbalife-a išla u teretanu 5 puta nedeljno poslednjih 7-8 godina, nema nikakvih problema sa kilažom, i fit je. kontam da broj ljudi koji uđe u program radi zdravlja (krvne slike, pritiska, i drugih zdravstvenih parametara) nije zanemarujući (naspram onih koji bi prvenstveno da dovedu kilažu u red).
Da razgranicimo te 'programe' jednom za svagda i postavimo stvari na zdrave noge.

Danas sve mora da bude 'NOVO' 'REVOLUCIONARNO' HIT'... nikome mozak vise ne reaguje uopste ukoliko mu se ne mase pred ocima necim i agresivno agituje.
Do pre 20godina nista od tih 'suplemenata' tj vitamina, minerala, kompleksa, formula, ekstrakata i kojekakvih floskula koje nam guraju u ruke nije bilo u upotrebi.
Da li smo do pre dvadeset godina bili toliko pothranjeni svim mineralima, proteinima, dobrim mastima i ostalim? Ne bi se reklo.
Odjednom nam treba magnezijum jer nam fali, kalcijum, vitamin C... sijaset kojekakvih govana sto se reklamiraju da se stvarno stice utisak da je ljudski rod do pre 20 godina jeo stiropor, a sad konacno smo dosli do 'revolucionarnih' resenja i sad znamo kako i sta trebamo uzimati.
Nismo bili zivi dok nam nisu smislili jebene sumece tablete i sejkove.

Sasvim je ljudskom rodu islo fino i bez tih gluposti. To sto nekome treba sumeca tableta umesto jabuke ujutru, pomorandze popodne i banane uvece je ipak psiholoski problem, ne nutritivni.

Za one koji se pale na herbalife, zdravstveno stanje ukoliko je naruseno se resava ili ishranom ili lekovima ili vezbanjem... sejkovi su samo jedna velika sarena laza koju cete debelo platiti.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537171#p2537171]Sixto napisao:[/url]
Da razgranicimo te 'programe' jednom za svagda i postavimo stvari na zdrave noge.

Da li smo do pre dvadeset godina bili toliko pothranjeni svim mineralima, proteinima, dobrim mastima i ostalim? Ne bi se reklo.
što je medicina više uznapredovala, to smo mi bolesniji :D
Za one koji se pale na herbalife, zdravstveno stanje ukoliko je naruseno se resava ili ishranom ili lekovima ili vezbanjem... sejkovi su samo jedna velika sarena laza koju cete debelo platiti.
fora je u tome što mnogi više nisu u mogućnosti da se hrane i vode način života kao naši preci. nije prehrambrena industrija usamljeni primer gde ljudi pokušavaju da iznađu nešto "revolucionarno", kako ti to kažeš. ja se slažem sa tobom, jeste najbolje jabuka, limun, pomorandža, banana, šargarepa itd... ali ovde je pitanje (barem ono koje sam ja pokrenula sad), da li je ta "revolucionarna" zamena (daleko) više štetna no što je korisna po zdravlje pojedinca.
Korisnikov avatar
By Blady
Volim kada vidim svoje stare komentare.
Ne koristim ga vise, promenila sam skroz ishranu.

Znam da sam jedno vreme bila navucena na njihove proteinske cokoladice :love:
i dalje su mi ostale u lepom secanju..

Sve u svemu i dalje bih kupila neke njihove proizvode jer su ok, ali ne bi vide nikada uzimala sejk npr koji zamenjuje jedan obrok.

Povrce, voce je zakon.

Toliko :snob:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537191#p2537191]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537171#p2537171]Sixto napisao:[/url]

što je medicina više uznapredovala, to smo mi bolesniji :D
fora je u tome što mnogi više nisu u mogućnosti da se hrane i vode način života kao naši preci. nije prehrambrena industrija usamljeni primer gde ljudi pokušavaju da iznađu nešto "revolucionarno", kako ti to kažeš. ja se slažem sa tobom, jeste najbolje jabuka, limun, pomorandža, banana, šargarepa itd... ali ovde je pitanje (barem ono koje sam ja pokrenula sad), da li je ta "revolucionarna" zamena (daleko) više štetna no što je korisna po zdravlje pojedinca.
Pa sad...
Dolazi kod mene lik u teretanu... pokusava da smrsa... ubija se s trbusnjacima, trake i eliptika se ne hvata, a uzeo Herbalife buckuris za 100e i konta da ce napraviti nesto sa sobom.
Za 100e mnoooogo voca i povrca moze da se kupi.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Blady napisao:Znam da sam jedno vreme bila navucena na njihove proteinske cokoladice :love:
*shocked* But... but... te čokoladice su odvratne. Kao da žvačeš neku gumu a ne čokoladu. :/ One koje sam ja probao. Shakeovi su mi super, taman za ujutro jer inače jutro ne volim jesti i samo sve to popijem u par minuta. Zadovoljan sam svime time na samom kraju. (:
Korisnikov avatar
By Cincila
Ah taj herbalajf :pop: Koristila sam ga davno davno, sejk od cokolade,onda one dzinovske tablete koje ti kao nabubre u stomaku pa si sit, i one male sto smrde na neke alge,trave,pokvarena jaja. Jedino sto sam dobila od istih je :wcsolja: Za 5-6 meseci koliko sam drzala tu dijetu oslabila sam moza 10-tak kg koje sam naravno vratila.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537368#p2537368]HalfJack napisao:[/url]
Blady napisao:Znam da sam jedno vreme bila navucena na njihove proteinske cokoladice :love:
*shocked* But... but... te čokoladice su odvratne. Kao da žvačeš neku gumu a ne čokoladu. :/ One koje sam ja probao. Shakeovi su mi super, taman za ujutro jer inače jutro ne volim jesti i samo sve to popijem u par minuta. Zadovoljan sam svime time na samom kraju. (:

Ne znam, meni su te cokoladice bile super.
Npr sejk mi se svideo u pocetku, ali posle mi se zgadio....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!