Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Hans_87

Obožavam kada likovi poput ovih ovde uskaču sami sebi u usta. Pre nekoliko meseci ste me giljotinirali na forumu kada sam rekao da nema tih para i ljubavi za koje bih ja bio u vezi sa hiv pozivitivnom osobom. E, upravo sam na ovo mislio. Posećuju kojekakve orgije , ne štite se i onda očekujete da vam neko proda priču o tome kako hoće vezu a pitanje šta raste u njemu....Uskoro ću otići definitivno sa ovog foruma. Nema više nikakve poente...Gospode Bože!!! Ali kako to da niste liberalni i OVDE? To je danas taaaaako IN. :hvala:
:shocked:
By Hans
Tebe sam samo chekao. :) I naravno, citirao si me. Kako volim ovaj osecaj...
By Ulix

Ulixe...ne znam sta bih ti rekao. Istina, jesi ti zanimljiv et cetera et cetera...Ja nazalost mislim da ti pises ono sto se od tebe kao od mudre sove foruma ocekuje da napises a ne ono sto mislis. Tako se na primer od tebe ocekuju iskljucivo liberalni stavovi, mnogo razumevanja a ti pritom samo teoretises. A obozavatelji tvog lika i dela ovde sve to aminuju.

Ne trudite se, unapred da vam kazem, nisam ljubomoran, ne nedostaje mi paznja i tome slicno.

Nemoguce je da ti ne razumes sta sam ja zeleo da napisem. Dakle, oni koji su hiv pozitivni ne treba da budu prognani zbog toga ali ne razumem potrebu da se popularizuje bareback ako broj zarazenih sve vise raste. Jednom si napisao da si u stabilnoj vezi, cini mi se. To je jos jedan od dokaza zasto je tebi fino i laganao da samo teoretises i da sve potpuno razumes. Da si u nezavidnoj poziciji da malo cesce menjas partnere verovatno bi razmisljao malo ozbiljnije o tome i ne bi bio toliko otvoren.
Istina je da ti meni licis na one koji su u srednjoj skoli ili osnovnoj bili spremni da beze sa ostalima sa casova a onda se kada dodje taj kontrolni sa kog su bezali samo skloni i najbolje ga uradi a da pritom nikome ne pomogne i objasni ono sto ne razume. Ali da, ti si deo vecine pritom, a uspeo si i da budes najbolji. A i dalje teoretises...Drugo, voleo bih da nekad napises i sta ti mislis a ne da lektorises druge.
Da li ja treba da razumem neciju neodgovornost i da pristajem na nesiguran seks samo da bih bio ultra gay liberalan, je li o tome ovde rec? Da biste me onda vi koji se potajno divite tim osobama koje su sa svima a vi ste i dalje bubuljicavi i debeli potapsali po ramenu i citirali me?
Nikada!!! Mislim da su oni koji srljaju neodgovorni i da daju los primer ostalima i to je tako. Ako vam je u redu da kazete da je neko zlocinac ili ne, da je nesto srpsko ili ne i pritom gurate prst u oko javnosti pa nas onda posle toga sve kompletno sabotiraju, zasto onda niste dovoljno hrabri da ove stvari nazovete pravim imenom? Bojite se mozda nekoga?
Ili je na kraju rec o sablaznjavanju ljudi nad cinjenicom da sida i dalje hara a 'sa hivom se danas zivi'. Neko je napisao to, pola se stiti, pola ne, a svi smo zaprepasceni time. Klasicne malogradjanske fore iz GSP i ljudi u njima koji besne kad vide da je neko usao sa psom u tramvaj.
Hanse, ovaj tvoj post je bio višestruko informativan.
Prvo, nisam znao da imam zapaženo delo na forumu, pa me je iznenadilo da imam obožavaoce. (Izvinjavam se svima njima što ih do sada nisam primetio!) Možda bi trebalo da se brendiram kao Status? Druga stvar - a to me je, moram priznati ushitilo do nesvesti - je da ti zapravo provodiš vreme pokušavajući da rekonstruišeš moj karakter, izgled i srednjoškolske dane. Na stranu što si, koliko god je to moguće, promašio, i bez obzira na to što bi neko možda kazao da je ovaj tekst sjajan primer projekcije, lepo je što te toliko opsedam da mi posvećuješ svoje vreme i van foruma, pa makar i u mislima. :kiss: :kissing:

Voleo bih da mi objasniš, jedino, na koji ja to način bodem javnost prstom u oko, kad se u životu na televiziji pojavio nisam, za novine ne pišem, a moj kontakt sa medijima se svodi na čitanje Danasa i gledanje prenosa Vimbldona na TV-u? (A kad si već tu, valjalo bi da mi kažeš i ko su ti "vi" o kojima govoriš; ja imam 25 godina, malo je glupo da mi persiraš, a da pripadam nekakvoj grupi, nisam bio svestan.)

Odakle ti ideja da bilo ko na ovoj temi popularizuje bareback seks, samo zato što se nad tim ne zgražava? :wtf:

Nisi pažljivo pročitao moj prethodni post, ili te je zavelo fantaziranje o meni pa nisi primetio, ali rekao sam ti da uopšte nema potrebe da bio šta razumeš, ni ja ne razumem mnogo toga, uključujući i slovenački "ruski rulet". Stvari stoje ovako: svako ko praktikuje bareback seks se izlaže nekim rizicima, a HIV je samo jedan od njih. Pretpostavka je da ljudi koji to rade znaju šta može da im se desi, pa ako je njima to OK, ako smatraju da se isplati rizikovati, šta ja da im radim? Ako sam te dobro shvatio, ti si zapravo jedan od ljudi koji ne vole da koriste kondom, pa me tek onda fascinira tvoja tobožnja moralna superiornost. Da li ja smatram da je to neodgovorno? Apsolutno smatram. Za mene, u mom svetu, seks bez kondoma je neodgovoran. Ali ako ti to radiš, zašto je na meni da se zgražavam nad tim? Ponoviću još jednom: jedina neodgovornost koja se mene tiče je moja lična neodgovornost. Da li ću ja imati bareback seks sa nekim? Neću, ne pada mi na pamet. I to je to.
By dukkehjem
Originally posted by Hans_87 Da biste me onda vi koji se potajno divite tim osobama koje su sa svima a vi ste i dalje bubuljicavi i debeli potapsali po ramenu i citirali me?
Nikada!!!
keva ti bubuljicava i debela, znas :sixto:

:sladoled:
Korisnikov avatar
By spliff
kaze se: hotjesh li, molim te, da mi objasnish?

barem na srpskom jeziku :snob:
By Hans
U srpskom jeziku ne postoji tj, sh i slicno. Mozda je postojalo shezdesetih kad si ti isao u skolu, danas ne postoji. :jutro:
By dukkehjem

U srpskom jeziku ne postoji tj, sh i slicno. Mozda je postojalo shezdesetih kad si ti isao u skolu, danas ne postoji. :jutro:
:fancyclap:

i druga stvar, ne smaraj, ako cemo da teramo mak na konac - gde su tebi š, ć, č, đ, dž i ž gde im je mesto umesto s, c, dz, i dj?
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Ne znam.. Ja sam panicar od hiv-a te se testiram vrlo redovno
am negative

:doh:
By Hans
Originally posted by dukkehjem

i druga stvar, ne smaraj, ako cemo da teramo mak na konac - gde su tebi š, ć, č, đ, dž i ž gde im je mesto umesto s, c, dz, i dj?
Hoces li mozda da razmenimo brojeve? :gatara:
By dukkehjem

sto, da ti lecim Frustracije malo, a? :fuck:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Ulix

S jedne strane imam utisak da ti misliš kako je velika većina HIV+ ljudi neodgovorna, te da je infekcija nekako posledica te njihove neodgovornosti.
well, to je manje-vise istina.
ako maknemo afriku iz cijele price, sa svojim mumbo jumbo kolonijalnim nasljedjem i vjerovanjem da se bolest lici silovanjem bebe and what not, ostatak svijeta oko 20 godina vrlo dobro zna kako se prenosi HIV i kako to sprijeciti. ljudi koji danas zive u, recimo (a i najlakse je :D ), u europi a ne znaju da trebaju nositi kondom za vrijeme seksa da bi se zastitili od HIV-a su TOTALNI JEBENI RETARDI. da, znam da su djeca glupa and all, i da nema seksualnog odgoja u skolama (barem ne u hrvatskoj), ali jebote, kako je moguce dopuzati u 21. stoljece i ne znati cemu sluzi kondom u odnosu na HIV?! dakle, moja teza je da svi znaju ili bi trebali znati, sto onda dovlaci konacno stvar do (ne)odgovornosti. i doista, ako danas pokupis HIV, a nije te nitko silovao (disclaimers, disclaimers :roll: ), onda je tvoj pozitivan status rezultat tvoje (ne)odgovornosti prema samom sebi.
By Kragi
Citajuci uvodni post uopste nisam stekao utisak da vas bilo ko poziva da se zarazite hivom :neznam: zapravo bih jedan takav oglas 'hiv pozitivan sam i trazim bearback' protumacio kao poziv ostalima koji zele to isto a pritom imaju isti status.
mislim da je autor ove teme malo licemeran :D (sorry srecko :smeh: ) jer pored toga sto optuzuje one koji otvoreno govore o tome da su hiv pozitivni ne pominje 'hiv negatvine' koji na pomenutom siteu traze isto to. ali dobro valjda je sa njima bearback sto posto safe :nokti:
Korisnikov avatar
By Srklet
p.s.
inace, hans je izveo, sadrzajno gledajuci, prilicno dobar napad na ulixa, ali je stilski potpuno promasio. previse ima suza u ocima u tim postovima.
By Ulix
Originally posted by Kragi

ne pominje 'hiv negatvine' koji na pomenutom siteu traze isto to. ali dobro valjda je sa njima bearback sto posto safe :nokti:
To bi bila naša moralna gromada Hans. Ali On sere sterilan med i traži sebi slične!
By Ulix
Originally posted by Popeye
manje-vise istina.
ako maknemo afriku iz cijele price,
da, znam da su djeca glupa and all
nema seksualnog odgoja u skolama (barem ne u hrvatskoj),
a nije te nitko silovao (disclaimers, disclaimers :roll: ),
Mic po mic broj "jebenih retarda" se smanjuje.

p.s.
inace, hans je izveo, sadrzajno gledajuci, prilicno dobar napad na ulixa, ali je stilski potpuno promasio. previse ima suza u ocima u tim postovima.
Ovo mu je actually jedan od slabijih pokušaja, ume on i bolje. Ali valjda nije mogao da napada efektno od tih suza u očima. :lol:
By dukkehjem
a sta je u slucajevima pucanja kondoma i ostalih tehnickih problema?
mozh i tako da se pokupi aids
By Ulix

a sta je u slucajevima pucanja kondoma i ostalih tehnickih problema?
mozh i tako da se pokupi aids
Lakše je proglasiti sve njih istim budalama, jer onda ne moraš mnogo da razmišljaš. :hekla:
By Hans

ne pominje 'hiv negatvine' koji na pomenutom siteu traze isto to. ali dobro valjda je sa njima bearback sto posto safe :nokti:
To bi bila naša moralna gromada Hans. Ali On sere sterilan med i traži sebi slične!
:roflmao:
By Hans

p.s.
Ovo mu je actually jedan od slabijih pokušaja, ume on i bolje. Ali valjda nije mogao da napada efektno od tih suza u očima. :lol:
To je ACTUALLY zbog luka koji sam sekao. Znas Ulixe, ja nemam sangre azul kao ti da mogu sebi da dozvolim poslugu, kule i gradove. Sam spremam svoju zapršku. :wundy:
Ja ne osuđujem direktno nikoga. Samo, taj razum ili šta već, kojim ti želiš da zaseniš sve nas, u ovom slučaju ne pali. Svi treba od početka da budemo svesni posledica da ne bi posle bilo 'beše to trenutak nepažnje'. A ti neprestano želiš reći da sam ja najveći moralista koji je dosegao vrhunac tibetanske mudrosti. Ne, reč je o stavovima...počev od toga da neću da se guram u autobusu gde ni igla ne može da padne iako 90% Beograda ulazi iako to vidi do toga da poštujem sebe toliko da se uvek štitim i čuvam.

Nego, nešto mi se mota po glavi. Ti zapravo imaš one frojdovske, potisnute porive iz detinjstva za adrenalinom i uzbuđenjima, pa je ovo piskaranje ovde tvoj bunt i hvalospev onima koji su spremni na razne vrste ruskih ruleta. Većina vas im se potajno divi na količinama seksa koje prevazilaze gangbangove sa Sudancima uvezenim u USA. Jesi li skakao iz aviona nekada?
By Hans

sto, da ti lecim Frustracije malo, a? :fuck:
Ne, da budeš moj lektor-pomoćnik. :fuck: je suvišno ovde ako govorimo o polno prenosivim bolestima. To je kao da nasred Teherana ispečemo prase.
Korisnikov avatar
By Oziris

Da li ja smatram da je to neodgovorno? Apsolutno smatram.

Za mene, u mom svetu, seks bez kondoma je neodgovoran.

Ali ako ti to radiš, zašto je na meni da se zgražavam nad tim?

Ponoviću još jednom: jedina neodgovornost koja se mene tiče je moja lična neodgovornost.

Da li ću ja imati bareback seks sa nekim? Neću, ne pada mi na pamet. I to je to.
:up: :up: :up: :up: :up:

Po jedan za svaku recenicu (odmah ti se izvinjavam sto sam ih morala razdvojiti, ali to ucinih zbog (meni) lakse preglednosti i vece efektnosti ako stoje kao zasebne izjave sa kojima se MOJA malenkost i pojedinacno i zbirno slaze i pridrzava ih se u svom zivotu.
Kao neko ko je tokom zivota imao seksualni kontakt sa muskarcima ( i u slucaju da jednoga dana ne budem vise u monogamnoj, stabilnoj vezi sa zenom, nije iskljuceno da cu ponovo imati ), UPRAVO iz razloga poput STD i (tada) nezeljene trudnoce bilo vaginalni bilo analni seks bez kondoma nije dolazio u obzir. Ali NIKADA! Jer, upravo je ono sto si rekao: "Jedina neodgovornost koja se mene tice je moja licna neodgovornost" ( i to se jako lepo projektuje na one meni najdraze izjave poput "on me je zarazio" i sl. "pranja ruku" od odgovornosti za sopstvene postupke.)
Korisnikov avatar
By ns.happy

mislim da je autor ove teme malo licemeran :D (sorry srecko :smeh: ) jer pored toga sto optuzuje one koji otvoreno govore o tome da su hiv pozitivni ne pominje 'hiv negatvine' koji na pomenutom siteu traze isto to. ali dobro valjda je sa njima bearback sto posto safe :nokti:
hm. ne. ne osudjujem nikog sto javno prizna da ima hiv. nadji recenicu u kojoj se makar naslucuje tako nesto, pa cu onda mozeda i odgovoriti na ostatak ovog posta.
By Kragi
nisam ni rekao da osudjujes one koji javno govore o svom hiv+ statusu, samo mislim da osudjujes one koji su hiv+ i traze bearback :D
zapravo nije mi jasno da li isti opravdavas ukoliko na profilu stoji hiv- status?
i da li bilo koga mozes nagovoriti na to da se svesno zarazi hivom? (ili mozda nisi ni pokusao da tumacis njihov stav kao poziv za ostale hiv pozitivne na bearback)
i jos jedna stvar: da li mislis da je bearback 'safe' i 'legitiman' sa onima koji u svom profilu stave da su hiv negativni?
:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
e vidis, ni ja tu nisam nacisto sta mi predstavlja problem. to je moja nedoumica. bareback nije nesto sto bi trebalo da se praktikuje, ali eto, meni se par puta desilo. mogu da kazem da se uvek trudim koristiti kondome, ali omakne se. uvek je to kad si sa nekim u vezi itd. ali, niko meni ne moze garantovati da moj decko nije imao kakav seks sa strane, recimo. ne opravdavam hiv - likovima bareback, ali svestan sam da se desava, meni samom recimo.
onda ispada da hiv+ likovi ne bi smeli imati bareback, po toj logici. ali posten pristup je na njihovoj strani. sto opet ni njih ne opravdava, ne treba imati nezasticen seks.
hm, da, ispada licemerna nedoumica :-)))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!