Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by DinaSkroz me deprimirao ovaj post.
Ja mladost racunam do 30-te a starost od 65-te. Secam se da sam iz psihologije ucila da je od 30-40 rano zrelo doba, nesto se ne secam za starost... Sasvim je drugo sto su neki ljudi duhom mladi i u osamdeset a neki rodjeni kao starci. Ali te razlike postoje sto se zivotnih ciljeva tice a i prioriteta. Takodje razlike postoje i sto se onog bioloskog tice, posto se sto se zena tice posle tridesete stalno smanjuje plodnost, da bi nakon cetrdesete postala sasvim mala. Tako da mi ni zbog toga period nakon tridesete nikako ne moze da potpada pod mladost, jer mladost oznacava neki period bujanja rasta itd a ne smanjenja.
Originally posted by DinaA ovo me je dotuklo
A onda kad dodje u zrelo doba zivot izgleda malo tezi, ali osoba ima snagu, sigurnost, mudrost, sama je sebi gospodar i odlucuje s tim sto je svesna i toga sta odluke donose...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!