Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by shutte insektoidne odvratuše možeš da vidiš u onom velikom Pet centru na NBG. ja ih videla, iz blizine, i nije mi dobro kad ih se setim.
plasim se tarantula :crush kill destroy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Originally posted by Marvinmoj nastavak priče nije strah od davljenja, već preživljavanja tj. borbe za preživljavanjem... smrti se ne plašim.
I da, bojim se da će kola/autobus pasti sa mosta. I ja se tako zatvoren udaviti. To nikako da me prođe...
Originally posted by KgCS3
Originally posted by nsBeckieOvome bih bio najblizi
21. Cainophobia: strah od bilo čega novog.![]()
Doduse ne bukvalno i nije da imam bas fobiju ali me svaka promena i novina (iznenadjenje) negde "uplasi". Valjda volim kontrolu pa kad stvari krenu putem koji uopte nisam mogao da predvidim onda ...
![]()
Originally posted by Orion
Baš dobra tema. Sad ću detaljno da proučim listu i lupam putače ispred svojih.![]()
Originally posted by elektron84Meni se jednom "sjurila" vrela kafa niz grlo i ostala tu,ni napred ni nazad...Pomislio sam da mi je dosao kraj:sarana:
Plasim se davljenja/gusenja. U vodi ili van nje, svejedno.
Strecnem se svaki put kad se neko zagrcne![]()
![]()
Originally posted by nsBeckie
Ovo je posebno zanimljivo ako si gej
ITIFALOFOBIJA - iracionalni strah od gledanja, imanja ili pomišljanja na penis u erekcijihahahahaha![]()
Originally posted by sing&dunumSlazem se
Evo, ako se slazes, dopunio sam ti listu...![]()
![]()
![]()
AKo se ne slazes, imas 3 dana da mi posaljes odgovor...![]()
Originally posted by sing&dunumE, to sam mogla i ja da ti kazem--ta fobija je prilicno rasprostranjena, kao i neke druge fobije na tvojoj listi: strah od zatvorenog prostora, od visine, i slicno
E, posto imam i ja jednu fobiju (hvala bogu, jednu:vruce: ), navescu je. BTW, sad sam izguglao da saznam kako se zove...![]()
Arahnofobija, iliti strah od pauka.
![]()
Taj sam.![]()
Originally posted by TungiUmrla bih samo da sam videla taj prizor
Originally posted by elektron84Meni se jednom "sjurila" vrela kafa niz grlo i ostala tu,ni napred ni nazad...Pomislio sam da mi je dosao kraj:sarana:
![]()
Originally posted by IriSJa sam stajao pred jednim terarijumom i nisam odmah uspeo da je lociram. Gledam i gledam i gledam i mislism se pa gde je...stopila se nekako sa okolinom. A onda kad sam je konacno ugledao, onako nepomicnu i cupavu, mislio sam da ce tog trenutka da skoci na mene.
te insektoidne odvratuše možeš da vidiš u onom velikom Pet centru na NBG. ja ih videla, iz blizine, i nije mi dobro kad ih se setim.![]()
Originally posted by IriSI ja odahnem kad pređem most. Nije da je parališući strah, ali kako kročim na njega pomislim da će da udari zemljotres i da će da se sruši.
inače, drugi strah vezan za mostove je da će se isti srušiti baš kad ja prelazim preko njih.a opsesivno gledam scene rušenja mostova u filmovima i nikad mi nisu toliko strašne kao u mojoj opsesivno kompulsivnoj mašti.
![]()
Originally posted by elektron84
Originally posted by TungiUmrla bih samo da sam videla taj prizor
![]()
![]()
Posle cu da izgooglam ime te "davljenicke" fobije![]()
Originally posted by sing&dunumMoj drug je imao skorpiona koji mu je jednom pobegao.
Da, imam i ja sliku iz terarijuma.![]()
Mada, mislim da je bolje sto je takodje bila nepomicna (pored toga sto je bila i cupava:giggle: ). Vise mi se svidja ta slika koja je ostala, nego da je mrdala, setkala unaokolo (kad sam vec mogao da biram)...![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Super tema.![]()
Mada mi deluje kao da nisu sve fobije od navedenih stvarno postojeće.
Ja gajim ovu "2. Aphephobia: strah od dodira" i onu koju je Delete pominjala - strah od pernatih ptica.
Tako da mi nije dobro kada vidim jato golubova koje deluje kao da će mi sleteti na glavu ili proći kroz mene i ostaviti mi rupičaste tragove po telu.![]()
A i kokošaka se bojim, mislim da bih umrla od straha kada bih videla kako obezglavljene trče pred šurenje.![]()
Al' pero smem da pipnem!
Originally posted by ...Sitnicava...
Tako da mi nije dobro kada vidim jato golubova koje deluje kao da će mi sleteti na glavu ili proći kroz mene i ostaviti mi rupičaste tragove po telu.![]()
Originally posted by Marsahahahahaha
Originally posted by sing&dunumMoj drug je imao skorpiona koji mu je jednom pobegao.
Da, imam i ja sliku iz terarijuma.![]()
Mada, mislim da je bolje sto je takodje bila nepomicna (pored toga sto je bila i cupava:giggle: ). Vise mi se svidja ta slika koja je ostala, nego da je mrdala, setkala unaokolo (kad sam vec mogao da biram)...![]()
Biser (drug) ubacio neki kamen za grejanje, povezan na struju...ali nije izbušio rupu u terarijumu da provuče kabl, nego ga samo ubacio onako odozgo...i ovaj se naravno uspentra i pobegne.
Na stranu što to nikad ne bih čuvao, al na njegovom mestu bih prodao kuću a ne da idem po sobama i da ga tražim...na dvosedu je na kraju bio, ispod prekrivača.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!