Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Marvinmene je#u sinusi svake godine u ovo vreme bas "fino"
Izludi me ova panika!
Ja kijam već 15 godina, svaki dan po ceo dan.
I to je bilo OK, dok sada ljudi nisu počeli da beže od mene kao da sam kužan![]()
Jeste, umrećete ako kinem u vašoj blizini!![]()
A sad su mi i zatvorili salu gde treniram![]()
Originally posted by spliff
shto se tiche ovog gripa h1n1, jedna od rizichnih grupa je gojaznost. pored nekih hronichnih bolesti
Originally posted by spliffZanimljvo
shto se tiche ovog gripa h1n1, jedna od rizichnih grupa je gojaznost. pored nekih hronichnih bolesti
Originally posted by Azdaja
hmm
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3 ... r_embedded[/youtube]
Originally posted by Tungi...mrzi me da pravim sad analizu tomičinih izjava po vremenskom periodu u vezi gripa,ali čovek je najobičnija budala...
"U Srbiji je od novog gripa do sada obolelo između 20.000 i 30.000 građana, rekao je za „Blic” ministar zdravlja Tomica Milosavljević. "
Sa 200,na 20-30000 preko noci???
Originally posted by deranNe,nisu zabranjeni skupovi.
...i šta sad,proglašena je epidemija-zabranjeni su javni skupovi/okupljanja,ako sam dobro shvatio...da li to znači i otkazivanje mase koncerata u novembru,koji su planirani da se održe u beogradu?
Hit sezone 2010/11.!!!
Pretplatite se na vreme za vakcinu! "
![]()
Originally posted by жњhohohoho al hit su grupe na face-u :
Hit sezone 2010/11.!!!
![]()
o ho ho... još veći hit http://tracara.com/jk-fensi-borba-protiv-n1h1/
![]()
Originally posted by TungiOriginally posted by deranNe,nisu zabranjeni skupovi.
...i šta sad,proglašena je epidemija-zabranjeni su javni skupovi/okupljanja,ako sam dobro shvatio...da li to znači i otkazivanje mase koncerata u novembru,koji su planirani da se održe u beogradu?![]()
A danas sam se inace smejao grupi koja je osvanula na fejsu :K2T4-riblji grip
"Nakon krava, ptica, svinja... na vrata kucaju i ribe!
Poslednji model gripa, još je u povoju, to jest, epruveti!
Hit sezone 2010/11.!!!
![]()
Originally posted by KiborgDjericka, cabarkapa i jasna odnosno prof., asistent, i laborant su rekli juce da se nece vakcinisati.
E da, zaboravih, ja bih se lično vakcinisao, ali kako se god okrene za zdravstvene radnike će to biti obavezno tako da ne moram previše da razmišljam.
Originally posted by AdagioBravo za njih, elem,Originally posted by KiborgDjericka, cabarkapa i jasna odnosno prof., asistent, i laborant su rekli juce da se nece vakcinisati.
E da, zaboravih, ja bih se lično vakcinisao, ali kako se god okrene za zdravstvene radnike će to biti obavezno tako da ne moram previše da razmišljam.
Originally posted by KiborgZnači da je zapravo u pitanju običan popis stanovništa...
Po najnovijim varijantama, ko neće da se vakciniše, ne mora, samo mora da potpiše da neće, a opet, potpisaće se i onaj ko primi vakcinu![]()
Originally posted by SwanheartPametno Svanka zbori.
kines 2 puta u prevozu i eto ti odmah mesta da sednes i niko se ne gura oko tebe![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!