Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Kitee
Ja nemam tih problema, ocigledno imam prilicno elasticnu kozu, ali moje drugarice koje su do(pre)zivele trudnocu, pojavu strija su sprecavale mazanjem striet-a... E sad, ako ti nije delovao, onda zaista ne znam... Mozda da potrazis po apotekama nesto inostrano i efikasnije?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
Pa jednostavno: što hladnije to na sebe navučeš više odjeće i strije se manje vide... :lol:
Slika
ahaahahahahahahahahahahaa
:smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam naglo menjao kilazu pa imam dve ogomne ruzne strije koje nikako da prosvetle... :placko:
ali dobro...time wounds all heals...LOL
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mmiki
Strijet, kojeg sam ja koristio (pose gore), sasvim pristojno mirise. Ne mogu reci da mirise na parfem, ali svakako nije neprijatno, sta vise lepo mirise.
I ja bih rekao ... veoma lepo.

Meni u se skoro potpuno povukle strije (jedna sa leve jedna sa desne strane) ... a poceo sam da se brinem kada mi je jedan, meni drag forumas toko mazenja rekao ''tetko, imas strije, vec si baba!'' ... Hvala Saljicu, zivot mi je spasao :D

Da nema možda nešto protiv hronične upale sinusa od istog autora :) ?

@Mmiki: Meni su tetovaze, strije i zarazli oziljci potpuno sexi ...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Prica pocinje tako sto covek jednog dana odluci da mnogo smanji svoju kilazu.....
I uspe u tome....
Ali na telu ostanu sive, ruzne strije....

Sta tada uciniti, sta pomaze da se one sklone..... Ali da je delotvorno:farewell:

:rida:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jedino operacija, nishta drugo ti nece pomoci.
Imam strije na ledjima josh od svoje 15godine pa znam, jer sam sve probao, samo shto moje nisu sive, niti se mogu locirati sa dodirom. Kada pocrnim kao da nestanu, pa eto pokushaj sunchanje ili solarijum da ih umanjish. Ali kao shto napisah jedino operacija ako hocesh da ih se reshish.
I chestitam na gubitku chvaraka.
By ~ Le Saint X ~
Oh...znaci jahao si dobro
:lol:

elem...ne znam sta da kazem...nemam ih jer mi tezina ne varira od kad znam za sebe
Korisnikov avatar
By Teo26
Shaljiceva mast i neko ulje za telo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!