Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by m..
btw, i da, nemoj da mi kazes da ne mozes da naucis. ja sam u srednjoj skoli imala sve dvojke (osim engleskog i likovnog :D ) i onda sam na faxu, kad je bilo pitanje zivota ili smrti dala 9 (DEVET) ispita u 2 vezana roka (sto bi otprilike bilo nekih 25 dana). dakle necu da cujem da ne moze, sedaj za tu knjigu!

:deda:
fazon sve se mozhe kad se hoce :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jenny
a one tablete za koncentraciju? :D
sad zaboravih kako se zovu, jel zna neko o cemu pricam?
jednom mi je neki lik iz citaonice dao da probam..i mislim da mogu da imaju placebo efekat i nista dalje od toga.
Ja sam uzela dva akutil-fosfora forte neposredno pred usmeni ispit.
Osecala sam se haj /high/, stavise mislim da sam tako i delovala.
Ne znam sta bi.

Moja baba ih uzima ponekad. Kako sam razumela, one samo poboljsavaju cirkulaciju u mozgu.
Dakle- nece uciti umesto tebe.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by REI
Originally posted by m..
btw, i da, nemoj da mi kazes da ne mozes da naucis. ja sam u srednjoj skoli imala sve dvojke (osim engleskog i likovnog :D ) i onda sam na faxu, kad je bilo pitanje zivota ili smrti dala 9 (DEVET) ispita u 2 vezana roka (sto bi otprilike bilo nekih 25 dana). dakle necu da cujem da ne moze, sedaj za tu knjigu!

:deda:
fazon sve se mozhe kad se hoce :lol:
ne kad se hoce, nego kad se MORA! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..
e da, kad sam spremala 'drvo i metal' (nemojte sad da se smejete, to je ozbiljan ispit koji ljudi u principu padaju po 6-7 puta), naletim ja na neki ginko, ginko biloba, stagod - neku braonkastu tabletu i zgutam, reko sad cu ja da ubijem one formule i sranja, kad ono posle pola sata mi je bilo toliko muka i zlo da nisam knjigu taj dan ni taknula. to je bio jedini pokusaj upotrebe bilo cega osim kafe i pljuge uz stivo. btw ispit sam polozila iz 1. al sam dobila 7 (e jebes ga bar nisam izgubila godinu dana na to)
Korisnikov avatar
By jenny
mali off: cak i ja znam kakvo je cudo to drvo i metal, kukali su mi ljudi...i bese imali ste nekog ludaka od profesora?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
e da, kad sam spremala 'drvo i metal' (nemojte sad da se smejete, to je ozbiljan ispit koji ljudi u principu padaju po 6-7 puta),
Ja sam jednom video na Filološkom spisak ispita za engleski jezik i jedan se zove "Šekspir".
A zato su naši predmeti sa kilometarskim imenima. primeri:
-Uporedna morfologija i sistematika invertebrata (malim slovom, ćirilicom ako je ostalo na ćirilici)
-Uporedna morfologija i sistematika Chordata (piše se tako svuda, i u indeksu i u štampanim dokumentima, sa velikim C i u italicu)
-Biologija odabranog taksona 1
-Biologija odabranog taksona 2
-Biologija odabranog taksona 3
(naravno nismo imali tri taksona da biramo, nego jedan, a to su biologija 1, biologija 2 i biologija 3, tog jednog odabranog taksona)
-Opšti principi zoološke sistematike i nomenklature
Korisnikov avatar
By Rei
Osnovi makroekonomske analize za poslovno odluchivanje (to treba da uchim) :sesir:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mozemo li svi da se zalimo sta treba da uchimo? Hvala...

- Krivichno pravo, posebni deo
- Obligaciono pravo

:ves:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zakucavam sebi to gradivo kao eksere u mozak...silujem se dok ne pocne samo....to me kosta mnogo zivaca....ali na kraju....upali
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jukie
A zato su naši predmeti sa kilometarskim imenima. primeri:
-Uporedna morfologija i sistematika invertebrata (malim slovom, ćirilicom ako je ostalo na ćirilici)
-Uporedna morfologija i sistematika Chordata (piše se tako svuda, i u indeksu i u štampanim dokumentima, sa velikim C i u italicu)
Samo da ti kazem da sam se ja tim vasim naslovima odusevila, jos sam i vodila ljude gore bukvalno ih drzeci za ruku, da vide filolozi sta je ozbiljnos'.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by REI
Osnovi makroekonomske analize za poslovno odluchivanje (to treba da uchim) :sesir:
au.
Korisnikov avatar
By m..
mali off: cak i ja znam kakvo je cudo to drvo i metal, kukali su mi ljudi...i bese imali ste nekog ludaka od profesora?
nemam pojma, ja sam sto se ludih profesora tice ko pala s marsa. imala sam relativno ok asistenta na vezbama i izasla na ispit neke 2 ipo godine kasnije. sela i naucila, nisam sigurna da znam kako se zvao profesor uopste.
Korisnikov avatar
By m..
ja treba da ucim seoske i industrijske objekte, spoljna uredjenja, istoriju umetnosti od pecine do danas i savremenu arhitekturu. i onda da radim diplomski, a jos nemam ideju sta bih.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by the1whowished
a one tablete za koncentraciju? :D
sad zaboravih kako se zovu, jel zna neko o cemu pricam?
jednom mi je neki lik iz citaonice dao da probam..i mislim da mogu da imaju placebo efekat i nista dalje od toga.
Ja sam uzela dva akutil-fosfora forte neposredno pred usmeni ispit.
Osecala sam se haj /high/, stavise mislim da sam tako i delovala.
Ne znam sta bi.

Moja baba ih uzima ponekad. Kako sam razumela, one samo poboljsavaju cirkulaciju u mozgu.
Dakle- nece uciti umesto tebe.
e? koje tablete?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!