Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jedan bivsi jebac imao je tu boles, a i decko koji mi je sada u prvom planu, posebno kad se napijem kao sinoc, takodje ima taj problem i ne sme na sunce. E sad (ulazim u latino stil), najka ovog prvog takodje je patila od toga i uspesno izlecila na Kubi, bila dva meseca tamo na lecenju...
By Vitiligo Master
S obzirom da mnogi od Vas vuku sa sobom odredjene tragove ( nadam se samo fizicike prirode ) prouzrokovane vitiligom i s obzirom da sam i ja jedan od Vas,sve nas povezuje zajednicka potraga za pronalskom resenja. Posetite google i ukucajte dermalight 80,aparat za lecenje vitiliga,psorijaze i ekcema,nadam se da cete pronaci ono sto Vam je potrebno..Puno srece,koju sam i ja imao..
Korisnikov avatar
By Minie
Moram se pohvaliti da sam upravo kupila Melagenin +...
Here we go...
:optimist:
Korisnikov avatar
By Minie
Za NS znam...Biljana i Luka apoteke
4420din
:)
By fazza
Hvala! :)

Bice to skupa terapija za one koji imaju oshtecen veliki deo kozhe. :(
Korisnikov avatar
By Minie
bice, ali duuugo ce trajati pakovanje. Slabo se trosi,tj.polako.
ur welcome
By fazza
Originally posted by SmileGirl
bice, ali duuugo ce trajati pakovanje. Slabo se trosi,tj.polako.
ur welcome
Od sledece plate kupujem! :)
By Dreamer and Believer
Imam vitiligo vec 10ak godina. Kod mene nisu vidljive fleke dok sam u vesu, imam depigmentaciju na polnom organu i na kukovima. Redovnom posetom solarijumu pre izvesnog vremena uspeo sam da repigmentisem veci deo koze na kukovima dok mi se na polnom organu fleke nisu povukle. Imam veliki problem da ostvarim kontakt i da se zaljubim jer verujem u ljubav upravo iz razloda odbijanja jer ne znam kako neko na to gleda i kako shvata taj moj problem.
Ako neko ima isti problem kao ja moze da me kontaktira na e-mail:
voletiibitivoljen@gmail.com
Imam 31 godinu, prosecne sam gradje, 186cm visine, 76kg, prijatnog izgleda.
Pozdravljam sve i nadam se da cete uspeti da resite svoje probleme vezano za vitligo i prihvatanje od strane drustva.
Ako neko zeli da me kontaktira i pita u veyi vitiliga slobodno to moza uciniti na vec pomenutu e-mail adresu.
By alexandermagic
Ako imaš vitiligo, ne znači da si šugav. Kakvi su to kompleksi? :shamar:

Moja drugarica ga je dobila poslije jednog vrlo stresnog perioda na lijevoj nozi oko koljena, probala neke preparate, bezuspješno. Pa što sad.
Korisnikov avatar
By deran
pa i da si šugav,leči se...

razumem komplekse te vrste,ali ne znam kako pomoći ljudima da ih se reše...
By Dreamer and Believer
Mali broj ljudi sa kojima se druzim zna da ja imam problem sa vitiligom upravo iz tog razloga jer je u delu koji ne pokazujem nikome. Problem je u tome sto se ja plasim neprihvatanja od strane osobe koja mi se svidi i iako zapocnem neku komunikaciju ja posle nekog vremena opet napravim neku distancu jer se plasim neprihvatanja i nerazumevanja :-/
Zbog toga mi je mozda lakse da uspostavim kontakt sa nekim ko ima isti problem kao ja.
Korisnikov avatar
By deran
jesi imo neko ružno iskustvo.ili se samo plašiš toga...?

sa nekim možeš na piće,pa da možda proceniš da je s druge strane normalna osoba u pitanju...

jbt,amaterska psihologija mi nikako ne ide,ali makar probaj...
By alexandermagic
^
^
Dok to smeta tebi, smetat će i drugima.

Imaš 31 godinu, ponašaj se zrelo, a ne kao neki pubertetlija. Ti si jedini na gubitku, dok samog sebe limitiraš svodeći se na izgled kite i bedara, pardon - kukova.
By Dreamer and Believer
Znam da nemam šugu i znam da vitiligo nije prenosiv, ali problem je u tome što je većina ljudi neinformisana. Ne bih voleo da dođem u situaciju da me neko izbegava, ili bilo kakav kontakt da izbegava sa mnom zbog toga što imam vitiligo. Meni vitiligo nije vidljiv kada sam u garderobi i većina ljudi, mojih prijatelja uopšte i ne zna da ga imam, a iskreno i nemam neku potrebu da im objašnjavam da imam vitiligo jer većina njih nikada ga neće ni videti na meni, ne skidam gaće pred prijateljima :-)
Razlog zbog koga bih voleo da upoznam nekog ko isto ima vitiligo je to što ću tada jedino biti shvaćen, ne želim da se ustručavam da se skinem pred osobom koju volim. Stavljam se u poziciju neupućenih ljudi, pa i ja da vidim neku nepoznatu bolest i ja bih se plašio i pitao se da li je prenosivo. Sasvim sam realan ja mislim.
Hvala ti na podršci i razumevanju, ali nisu svi takvi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!