Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by deran
Originally posted by AngraMaina

http://www.gay-serbia.com/zdravlje/std- ... /index.jsp

lepi ti tekstovi s americkih sajtova, a kad treba naci gde se to zapravo obavlja na klinickom centru u bgd mogu ruke da ti se osuse okrecuci telefone.
Ja nisam znao da je to američki tekst,i to nije mnogo ni važno-ista stvar je i kod nas.

Vakcina se zove Euvax B,postoje pedijatrijske doze,i doze za odrasle.Ove druge koštaju oko 800 dinara,primaju se tri.Obavezne nisu(za odrasle)te se uglavnom i kupuju.
naravno da je ista, nemaju americki pilici tri noge - nego se u tekstu prica nasiroko o situaciji u sad (ima dole izvor national health nesto) a sistem zdr. zastite je skroz drukciji u odnosu na srbiju. za srpskog citaoca je vazno da zna sta mu je pokriveno javnim socijalnim osiguranjem, a pokriveno je puno toga, dok u americi neces naci pomen o tome jer tako nesto ne postoji i sl.
Korisnikov avatar
By deran
Ma da,ali sam taj link stavio zato što je pitano za imunizaciju,a tamo je lepo napisano-samo zbog toga-da ne ulazim(o) sad još u osiguranja i ostalo...

A,ćuj Stari,Amerika ti je to,što ga ti znaš,tamo ti je sve moguće,pa i da pilići imaju tri noge :cowboy:

P.S.Sad da neko lepo napravi smajlija sa američkom zastavom :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by B.U.
Hmmm...ako i pljuvackom moze
to jest poljubcem
i ako 9 od 10 ima hepatitis C

........

onda...

zakljucak se sam namece
pogresno si razumeo. 9 od deset koji imaju, ne znaju da imaju.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by B.U.
Hmmm...ako i pljuvackom moze
to jest poljubcem
i ako 9 od 10 ima hepatitis C

........

onda...

zakljucak se sam namece
pogresno si razumeo. 9 od deset koji imaju, ne znaju da imaju.
Pa, okej...
ne znaju da imaju
ali imaju!

that's what counts

zar ne?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@B.U.

ma imaju, imaju.. ali nije isto da 9 od 10 ljudi ima hepatitis c a da ne znaju da imaju i da od onih koji imaju hepatits c 9 od 10 ne znaju da imaju.

primer: imamo 100 kuglica.

1. 9 od 10 kuglica su crne i ne znaju da su crne: to znaci da imamo 90 crnih kuglica koje ne znaju da su crne.
2. 9 od 10 kuglica koje su crne ne znaju da su crne: neka imamo samo 10 crnih kuglica. to bi znacilo da imamo 9 crnih kuglica koje ne znaju da su crne.

dakle, uopste nije dat podatak koliko zrazenih hepatitisom c ima u populaciji (moguce sasvim, sasvim, sasvim malo). dat je podatak da od tih malo, malo, malo koji jesu zarazeni vecian ne zna da su zarazeni.

p.s. neka mi neko ispravi recenice posto mi ne zvuce uopste pravilno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!