Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
prije svega, ne bih rekao da su te sale toliko skandalozne koliko si ti to napravio ovdje. Mis'im, pa sta, ljudi se sale na tvoj racun. Nije bas kao da ne mozes od zajebancije izaci iz kuce...

Kao sto neko vec rece - kad bi mi to bio jedini problem u zivotu, smatrao bih se najsrecnijim covjekom na planeti...
Korisnikov avatar
By Stripi
Evo u subotu....imam problema sa kontrolom pijenja alkohola a to direktno utječe na moju kilažu. Ne pijem dva mjeseca i sad razmišljam da ne pijem više uopće. Međ deset frendova jedan frend i njegov dečko su bili apsolutno protiv moje odluke. Kao da jednostavno moram tu i tamo neš popit. I sad sam ja morao njih uvjeravat u ispravnost moje odluke....i mean, ko tu koga jebe?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Stripi
Evo u subotu....imam problema sa kontrolom pijenja alkohola a to direktno utječe na moju kilažu. Ne pijem dva mjeseca i sad razmišljam da ne pijem više uopće. Međ deset frendova jedan frend i njegov dečko su bili apsolutno protiv moje odluke. Kao da jednostavno moram tu i tamo neš popit. I sad sam ja morao njih uvjeravat u ispravnost moje odluke....i mean, ko tu koga jebe?
you go girl :D

ne zvuči kao problem kada pročitaš na forumu, ali je baš problem kada ti se desi ...
By Paris
Originally posted by Stripi
Kao da jednostavno moram tu i tamo neš popit.
Svašta. Kakva glupost :klavir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!