Najvise mrzim kad postavim temu sa prostim pitanjem za misljenje, pomoc ili prosto da se pohvalim, i javi ste gomila ljudi koji me smaraju stvarima koje ja ne zelim da cujem, i koje se njih ne ticu...
Tako je onomad Loni valjda pokusao da me odvrati (!) od odluke da se ozenim svojim glupim argumentima koji su cak bili sasvim netacni, i sve to u temi u kojoj sam ja obznanio svoju odluku i pozvao forumase da mi cestitaju.
A tebi Deksi mogu da kazem iz licnog iskustva sa psihologom - da ne budes pretjerano drzak (u fazonu "ja ne zelim i nemam potrebu da budem ovdje"), jer ces time isprovocirati da odluce kako ti treba pomoc i kako si u vecim problemima od same droge...
Pokusaj da ga iskuliras, i da kazes kako si prosto bio na takvom mjestu gdje je atmosfera bila opustena, i kako si dobio(i iskoristio) priliku da uzmes kox da se opustis.
Kako ne uzimas inace, i kako se super provodis i bez toga.
A kox ostaje u organizmu samo jedan dan, tako da ubuduce sebi obezbijedi bar koji dan sigurnog "lufta" kad ga uzimas.. Mada, skontah da ti je tresj vec dala neki dobar savjet za to.
Eto. Ja licno, i pored svega sto sam napisao, smatram da je to pogresan pristup cijeloj prici, i da bi trebalo da iskoristis priliku da uz pomoc psihologa pomognes formiranju svoje licnosti - ali, kako si sam odlucio da ti to sada ne zelis... tvoja stvar, i ja (kao i svi ostali) treba da to postujem.
Srecno u svakom slucaju, dragi moj djecace