Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Marvin
A šta je tačno problem, nisam razumeo?

Ako je sjebana koža posle brijanja ( ovde prisutan :peace: ) zbog jačine i gustine dlake... onda pomaže (nećete verovati) Avonovo sranje "Razor relief".
Imam uvek u stešu, pošto se naježim od same pomisli šta ću ako izbace iz proizvodnje...
Korisnikov avatar
By Dominion
za sve koje vole silky smooth - laser? mada koliko sam shvatio, potrebno je vishe tretmana i josh vishe para :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ko zna koliko para je jedan tretman cele brade... a kamoli 4-8 trrtmana koji su potrebni... a posto je jaka dlaka... racunaj 10+ tretmana...

Nikako isplativo, a po meni i nepotrebno.
Sta ako ti se javi zelja da pustis ponekad... kad ono prc... nema!
Korisnikov avatar
By Dirrty
A kvalitetan brijac i dovoljno volje za redovno brijanje? :trep:
I mene je smaralo, mrzelo, uzasavalo... ali evo, postade rutinska radnja.
To je moj savet.

P.S. A zamislite samo da ste riba... pa da morate da brijete citave noge... a ponekad i ruke... :drama:
To uvek dobro dodje kao motivacija... da znas da postoji neko kome je cak i mnogo gore od tebe.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Nivea ima penu za jaku bradu, smekšava je i lakše se briješ posle. probaj sa time. a rast ne možeš usporiti, to si nasledio od tate i mame. ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Dirrty19g

A zamislite samo da ste riba... pa da morate da brijete citave noge... a ponekad i ruke... :drama:
To uvek dobro dodje kao motivacija... da znas da postoji neko kome je cak i mnogo gore od tebe.

To se zavrsava epilatorom, i onda mesec i kusur dana sazaljevas muskarce koji moraju svakodnevno da se briju. :lol:
By Dragonite
Originally posted by blenta
kako ukrotiti jaku bradu?
dakle za dva dana sam bradat ko tatarski vojskovodja
a ujutru kad se obrijem posle podne bih mogao komotno opet

imam osetjaj da onog trenutka kad spustim brijach ona krene da dziklja

:vatrica:
Nikako. Uvek će da bude takva.

Isti problem - nakon 24 sata bodem, posle 48 hoblujem parket. Nakon 72 sata sam četnički vojvoda.

Svi Wilkinsoni koje sam do sada probao su sranje, ali kontam da postoji razlika između guste brade i jačine/mekoće dlake (maj najbolji drug ima gustu ali vrlo mekanu bradu). Obično mi trebaju 2 brijača za jednu proceduru.

Idemo zajedno pod let lampu :mazi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eh, retko ko moze da pretrpi taj bol...
A mrzi ih da cekaju da im izrastu dlake dovoljno za depilaciju... pa se briju nedeljno... sto je opet dovoljno smorno.

A nije valjda da je ovde rec o svakodnevnom brijanju?!

U mom slucaju mora da prodje 2 dana minimum ili cu se iskasapiti ziv i oguliti kozu...
By Dragonite
U mom slucaju mora da prodje 2 dana minimum ili cu se iskasapiti ziv i oguliti kozu...
:up: isto

svaka 2 dana se brijem, povremeno pustim bradu (ono na bahanalijama u Apartmanu je bila dvodnevna brada) da mi se malo koža oporavi

evo sad konstatujem da sutra moram da se brijem :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eto vidis. Ali ne kapiram... meni gilletov 1 ulozak a i trenutno Balein traje po mesec... mesec ipo... racunajuci da se u proseku brijem 2-3 puta nedeljno.
Zapravo oni ne otupe... ali ja ih menjam ne znam ni sam zasto... dodje mi :lol:
Tako da kapiram da mogu da traju jos toliko.

Mada sam ranije sa jednokratnim mogao da se brijem par nedelja... ali cim predjoh na ove... nema povratka.
Jednom mi se desilo da nemam vise ulozaka, i upotrebih jednokratan Gilletov...
Em se zapusio na pola brijanja... em sam bio sav u krvi!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ko zna koliko para je jedan tretman cele brade... a kamoli 4-8 trrtmana koji su potrebni... a posto je jaka dlaka... racunaj 10+ tretmana...

E to bih ja uradio ... ali šta ako krenem da teram modu i pustim bradu? Nezgodno je, priznaćete ...

Ovako, u nedelju dana odvojim 10 minuta za to i gotovo :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jeste problem jaka brada, zato se brijem obavezno posle tuširanja. Brada bude mekša tako da jedino to mogu da preporučim.
Korisnikov avatar
By greek_lover

Za sve koje zanima trajna epilacija laserom, evo linka sa cenovnikom. :ogledalce:

http://www.poliklinika.co.yu/epilacija.html
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pod bradom se misli na ono ispod anatomski deo lica ispod donje usne, kod zena...
Tako da bih rekao da je cena u najmanju duplo veca od toga.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nek mi šibne u2u ko se odluči na trajnu epilaciju brade, da ga ne sretnem ni slučajno u životu :piski:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam bre siguran da uopste to rade.

Cuo sam da toliko jake dlake mogu donekle da oslabe ili prorede, ali ne potpuno i da uklone.
Ako uopste negde stvarno i rade to na muskom licu...

Kao sto rekoh, suludo i nepotrebno.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Rade to na muskom licu, ali potpuno si u pravu (ja sam se pre nekoliko godina raspitivao, ne u klinici ciji sam link dao). Dlake se tanje i prorede, potpun uspeh u uklanjanju nije garantovan (genetski faktor, bla, bla, bla), veci uspeh je kod muskaraca sa tanjom bradom ... suludo, nepotrebno i definitivno preskupo, ali to je ipak moje misljenje :D
By Dragonite
E da, ja se brijem TOKOM tuširanja, taj mi je koža najmekša....

Dirrty, blago tebi kad ti toliko traju brijači, ja ako se malo zapustim promenim po 3 komada za jedan put.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali kako?!

Imam dosta gustu i dovoljno jaku bradu...

Pa ako je to tvoj slucaj, a i slucaj blentavog... zanimljivo... xm... onda predlazem da redovno idete na depilaciju.
Mislim da je to najdelotvornije.
Sa bradom vam otkinu i kozu... sto znaci da dlaka vise nema odakle da raste :shmi:
Korisnikov avatar
By west end
ja sam slican problem tebi imao Blento i resio sam ga laserom,hteo sam ja na laesr da idem dok sam bio u BG ali te cene (trazili su mi od E150 -E300
po tretmanu)i nimalo poverenja u te laser tehnicare.........

Ja sam to ovde u Vancouveru uradio,tretman brade laserom je prilicno bolan iako anastetik krem to ublazi treba negde oko 45min da se cela faca predje ali tek posle lasera su reakcije zestoke,stvore se desetine i desetine malih krasti lice je modro, oteknuto i przi i boli,konstatno mora led da se stavlja.
Posle par dana te krastice otpadaju i onda se stvaraju nesto kao akne veoma su bolne.Tretman laesrom je kao zemljotres od 9 Merkalija za lice.
Bar 7 dana po tretmanu nisam mogao da se brijem od bolova a dlake su pocele da otpadaju izmedju 2 - 3 nedelje:shok:
Reakcije na licu su se povukle nekih mesec dana po zavrsenom tretmanu.Rezultat je vise nego dobar i ja sam veoma zadovoljan;negde mi je oko 30% dlaka unisteno a presotali deo brade je mnogo blazi.
Ovde sam ja taj tretman platio $170 oko E115 skoro 3* manje od BG. :elf:

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
posle ovog opisa vise necu razmisljati o tome.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ni ja o epilaciji drugih (nizih) delova
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Dragonite

Isti problem - nakon 24 sata bodem, posle 48 hoblujem parket. Nakon 72 sata sam četnički vojvoda.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja isto imam jaku bradu i brijem se skoro svaki dan.
Probah mnoge proizvode i ustvrdih da mi najvise odgovara Niveina pena za brijanje-sad postoji specijalna pena za jaku bradu u plavom je pakovanju i sama pena je plavkaste boje ( Starker bart rasier schaum) je tacan naziv.
Posle brijanja za smirivanje koze mi najvise odgovara Nivea sensitive after shave balsam nikad nemam crvenilo kada njega koristim.
Od brijaca koristim Gilete razne varijante.

Baleu koju ti je neko prepurucio zanemari to je jeftina robna marka koja imitira Niveu a proizvodi je DM za svoje potrebe i prodaje samo u svojim objektima.
Njihov after shave balsam koji sam probao ( a koji je duplo jeftiniji od istog takvog Niveinog) je mastan do bola kada sam ga koristio osecao sam se kao da se mazem svinjskom mascu.
Eto...a laserska epilacija nije bas preporucljiva za musko lice koje ima milion dlaka na sebi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!