Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By disddaster
Moja najbolja drugarica ima bulimiju, ali uvek kad povraća zove to her thing. Kad pokušam da pričam s njom o tome, kaže da zna da nije u redu ali da u trenutku pre nego što povrati se joj to čini kao najbolja opcija. A jbg, živimo 3000 km jedno od drugog i skype baš i nije najbolje mesto za podršku...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne ide ti nesto avatar sa ovim sto pises :)

/not a single gram of fuck shall be given..../

Mozes da joj kazes koje sve to posledice ima po njeno zdravlje.

Imas svasta grozno na netu, te mozda uspes malo da je zaplasis.

Na koncu, nece ona nista uraditi ako sama ne zeli, ali nekad je the right push dobrodosao.
Bulimija se, kao i anoreksija, resava iz glave. Psihijatrijska pomoc je tu neophodna. Ako mozak ubedi telo da sagleda realnu sliku, stanje ovih bolesti se ublazava, a vremenom i gubi. Ovde postoji jos jedna ivica o koju oboleli udaraju stalno-depresija, i to tezeg oblika. To je jos jedna stvar o kojoj treba voditi racuna. Uz osobe obolele od ovih poremecaja mora stajati osoba u koju oboleli ima poverenja-roditelj, brat/sestra, prijatelj/ica, jer je podrska, takodje, neophodna. Situacija jeste zajebana, ali ima leka. Psihijatar, pa nutricionista, kasnije i aerobik ili neka druga fizicka aktivnost, ali umereno i uz strogu kontrolu. Kada se telo malo dovede u kondiciju, to ce samo povecati zelju za napretkom, sto je korak blize izlecenju. Takodje, cuo sam da pomazu i casovi joge, ali o tome ne znam bas nista u detalje. Uglavnom-resenja ima! :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja znam samo kako se ugojiti 5 kila za 4 dana. :shunkica:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334813#p2334813]disddaster napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334766#p2334766]Hys. napisao:[/url]Ne ide ti nesto avatar sa ovim sto pises :)

Pa dobro sad, avatar je tacan za vecinu stvari. Mislim da su najveci problem njeni roditelji i to sto se plasi da se obrati bilo kome drugome, a ja ne znam kako vise. Hvala u svakom slucaju.

koji je problem s njenim roditeljima? ako treba obavesti i njih ali nikako ne dizi ruke od nje i njenog problema, moze biti katastrofalno. kao sto je neko rekao, spominji svaki dan i pokazuj te grozne slike kako bi shvatila da to uopste nije naivno i bezazleno.
Korisnikov avatar
By disddaster
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334983#p2334983]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334813#p2334813]disddaster napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334766#p2334766]Hys. napisao:[/url]Ne ide ti nesto avatar sa ovim sto pises :)

Pa dobro sad, avatar je tacan za vecinu stvari. Mislim da su najveci problem njeni roditelji i to sto se plasi da se obrati bilo kome drugome, a ja ne znam kako vise. Hvala u svakom slucaju.

koji je problem s njenim roditeljima? ako treba obavesti i njih ali nikako ne dizi ruke od nje i njenog problema, moze biti katastrofalno. kao sto je neko rekao, spominji svaki dan i pokazuj te grozne slike kako bi shvatila da to uopste nije naivno i bezazleno.
Pokazivao sam slike, ali se uglavnom trudim da joj dokažem da to povraćanje nije potrebno, jer uopšte nije debela. Mislim da su roditelji deo problema a ne rešenja istog. Ona sa povraćanjem uspostavlja neku kontrolu nad sobom koja joj je apsolutno oduzeta kod kuće. I trudim se da pomognem da reši taj osnovni problem. Hvala za komentare u svakom slučaju, lepo je da čujem šta drugi misle. :)
Korisnikov avatar
By vila
Anoreksija i bulimija su jedni od najozbiljnijih psihijatrijskih poremećaja. Čak 10% obolelih umre. Kao i kod bolesti zavisnosti karakteristično je negiranje problema ili bar ozbiljnost istog. Kao vrsta motivacije na odlazak kod specijaliste pokazala se metoda socijalnog pritiska. U kući osobe sa problemom ishrane sastane se što više osoba koje vole obolelog i koji joj nešto znače. Što više ljudi to bolje. Jedno je kad vas jedna osoba ubeđuje da imate problem, lako možete izvrdati. Ali kad vama puno bliskih ljudi na jednom mestu ukažu na ozbiljnost problema i iskažu zabrinutost i ljubav prema vama, to ima veću težinu. Ljudi ne izlaze iz stana dokle god osoba ne obeća da će se odazvati na lečenje. Tačno treba da obeća vreme i sa kojom pratnjom će otići kod doce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!