- 22 Nov 2006, 15:23
nezahvalno je nesto porediti sa delima starih majstora koje zaista postujem, ali u elektronskoj muzici i te kako ima skolovanih muzicara koji komponuju muziku (da, dobro si procitala - komponuju!!) sa svim nabrojanim elementima
evo, upravo slusam Trentemoller - Take Me Into Your Skin, savrseni primer i sadrzi sve "skolske" elemente koje si zahtevala.
zurim na faks sad
Originally posted by Angelina777
navedi mi primer organizovane "tehno" pesme koja ima introdukciju, ekspoziciju, kodu, rekapitulaciju, razvoj, odnosno koja ima organizovanu muzicku ideju, ako je vec poredis sa sonatom, kao muzickim oblikom.
nezahvalno je nesto porediti sa delima starih majstora koje zaista postujem, ali u elektronskoj muzici i te kako ima skolovanih muzicara koji komponuju muziku (da, dobro si procitala - komponuju!!) sa svim nabrojanim elementima
introdukciju, ekspoziciju, kodu, rekapitulaciju, razvoj, odnosno koja ima organizovanu muzicku ideju
evo, upravo slusam Trentemoller - Take Me Into Your Skin, savrseni primer i sadrzi sve "skolske" elemente koje si zahtevala.
zurim na faks sad