Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Tu se postavlja jedno pitanje, /b]od cega da zivi, kako da zavrsi fax ako ne izgradi karijeru! Od konobarisanja, rada u butiku/prodavnici, kradje, tudje milostinje...?!

A da li ce uopshte da zivi, ako zapostavi zdravlje i ganja karijeru? :hmm:

Offtopic: Shta fali ljudima koji konobarishu, rade u buticima i gde god josh? :wtf:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val

Da, zivece, kao sto zive i mnogo fizikalci koji danima neredovno jedu, i to ko zna kakvu hranu da bi prehranili svoje porodice+izlazu se vecim fizickim poteskocama nego nase kosarkasice.
Ne boluje od ne znam ni ja kakve teske bolesti, devojka jednostavno ima malo snizen hemoglobin koji ce vremenom regulisati.
Originally posted by Val
Offtopic: Shta fali ljudima koji konobarishu, rade u buticima i gde god josh? :wtf:
Pare, slobodno vreme,... :jbg: Nemaju danas svi 30 i kusur godina i nisu svi zapamtili vreme komunizma kad se uz malo rada moglo sasvim solidno ziveti i svake godine ici na zasluzen godisnji odmor u kom su uzivali ne morajuci da misle o kojekakvim nedacama.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Da, zivece, kao sto zive i mnogo fizikalci koji danima neredovno jedu, i to ko zna kakvu hranu da bi prehranili svoje porodice+izlazu se vecim fizickim poteskocama nego nase kosarkasice.
Ne boluje od ne znam ni ja kakve teske bolesti, devojka jednostavno ima malo snizen hemoglobin koji ce vremenom regulisati.
Sorry, sudeci po temi ucinilo mi se da devojka bash bash boluje. Nisam skontala da je tema postavljena tek tako... :zeva:
Originally posted by Val
Pare, slobodno vreme,... :jbg: Nemaju danas svi 30 i kusur godina i nisu svi zapamtili vreme komunizma kad se uz malo rada moglo sasvim solidno ziveti i svake godine ici na zasluzen godisnji odmor u kom su uzivali ne morajuci da misle o kojekakvim nedacama.
E ovde sam opet neshto naucila. Dakle, u danashnje vreme ljudi u Bosni (iliti RS) ne idu na godishnje odmore, nemaju pare ako rade u butiku i bivaju exploatisani na poslu, radeci minimum 12 sati, te im ni slobodno vreme ne ostane? Zalosti...
Plus kod vas samo osobe sa preko 30 godina idu na odmor. A shta rade ostali? :nerd:
Korisnikov avatar
By Zoe
Drugarica, koja se bavi kosarkom je radila sistematski, tacnije vadila krv i utvrdjeno je da joj je hemoglobin nizak, u prethodnih 7 dana je vec 3 ili 4 puta vadila krv i nista se nije promenilo. Ona se oseca dobro, trenirala je normalno, ali su joj lekari nalozili da prestane sa treniranjem. U petak opet treba da vadi krv i ako joj i tada bude nizak hemoglobin, morace da se vrati kuci, tj. njena kosarkaska sezona ce biti zavrsena pre nego sto je i pocela. Hemoglobin joj je 94, gvozdje 7 ,a treba izmedju 6-27 /kazu da je 7 za sportistu nisko../ A feritin (koji ima veze sa gvozdjem) i koji bi trebao da bude izmedju 6 - 159 , njoj je 3,3. Zna li neko neki nacin/preparat pomocu kojeg moze u roku od 4 dana stabilizovati krvnu sliku, makar i prividno, samo za te rezultate?

Jebo te, ja tako precizno ne bih ni za sebe zapamtila rezultate!!! :lood:
Korisnikov avatar
By Val
Ne? Ma kako? :lol:

;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
E ovde sam opet neshto naucila. Dakle, u danashnje vreme ljudi u Bosni (iliti RS) ne idu na godishnje odmore, nemaju pare ako rade u butiku i bivaju exploatisani na poslu, radeci minimum 12 sati, te im ni slobodno vreme ne ostane? Zalosti...

Dobro je da i ti nesto mozes da naucis...izgleda da sam malo preterala sa podcenjivanjem tebe, te me ovaj tvoj post iznenadio! Da, otprilike je tako!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Dobro je da i ti nesto mozes da naucis...izgleda da sam malo preterala sa podcenjivanjem tebe, te me ovaj tvoj post iznenadio! Da, otprilike je tako!

Nisi preterala, kad sam vec spala na to da od tebe ucim. :lood: Ali ne bih da pravimo offtopic i odletish u smece. :nokti:

Mada... :misli: ..ne rece mi shta kod vas rade ljudi mladji od 30. Nije valjda da svi radite u buticima i nemate pare za more. (Kad vec vadish moje reci iz konteksta) . :roll:
Korisnikov avatar
By Delete
Eh, da, samo jos da dodam, moj post gde sam spomenula rad u butiku i sl. se odnosio na osobi koja se preselila u BG i mora da se stara sama o sebi u jednom od najskupljih gradova u Srbiji, a tebi sam cisto iz kurtoazije iskomentarisala post gde si spomenul BiH i RS.
Originally posted by Val
Mada... :misli: ..ne rece mi shta kod vas rade ljudi mladji od 30. Nije valjda da svi radite u buticima i nemate pare za more. (Kad vec vadish moje reci iz konteksta) . :roll:
Ili zive na racun roditelja, te se vecno (ne)skoluju, ili zaradjuju za dzeparac, a i dalje zive i hrane se kod matoraca, ili su imali srece da im neko od rodbine ili bliskih prijatelja ima banku ili kakvu firmu u koju su ih zaposlili, pa posteno rade, drugi pak na ilegalne nacine dolaze do novca, a jako mali broj je onih koji su dosli do para na neki od nacina koji vec gore nisam spomenula, i te mlade ljude smatram velikim srecnicima. I da bas ne idem u totalni off, ima i onih koji se bave sportom i zaradjuju sebi za zivot, ali je jako mali procenat takvih osoba.
Korisnikov avatar
By Val
Evo, meni opet nije jasno zashto toj osobi treba pomoc na ovom forumu, kad je vec vrhunska kosharkashica ili na najboljem putu da to postane. Verujem da kosharkashki klub takodje ima i vrhunske doktore, koji ce joj pre pomoci nego shaka nas forumasha.:whatever:
Korisnikov avatar
By Delete
U vrhunskim klubovima (ako takvi uopste postoje u Srbiji) postoji i vrhunska konkurencija, i ako nisi vrhunski spreman da budes u prvom timu vrhunski otpadas i boli vrhunske doktore dupe za posledice tvog ispadanja iz prvog tima.
Buduci da se radi o mojoj drugarici, resih da postavim temu na forumu, a ti ako smatras da tema ne treba da postoji ili da nema smisao i svrhu, slobodno si mogla da je zaobidjes i ne odgovoras na nju, te da sugerises nekom "visem" da je obrise.
Korisnikov avatar
By Val
Ne smatram da OVA tema ne treba da postoji, nego da se DRZIMO upravo teme, a ne da se prepucavamo! Toliko od mene na ovoj temi. Ja dala savet kako najbolje znam i umem, a ti ako mislish da treba da me pobijash u svemu shto kazem, no frks! ;) Dakle, kako vidim, ovo postaje licno, a to ne zelim. Kad se upoznamo...e onda mozesh da postanesh "licna" i licemerna. Ovako sve ovo nema smisla. ;) :bye:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
I shta bi na kraju sa drugaricom ?

Mislim da saveti u vezi sa ishranom su ok ali ljudi moji, Fe i moze da se popravi za najmenje 6 meseci od pochetka terapije, jer toliko je potrebno da popune rezerve (depoi).
Shto se hemoglobina tiche, moze da ga ima taman koliko treba na papiru ali je fora u tome da treba da bude pun Fe, da je zasicenje dobro.
Pricham iz lichnog iskustva jer mi je zasicenje bilo 10% feritin ne daj boze a Fe 3, pa sam ostala ziva nakon 20 infuzija Fe (venofer), Sva druga oralna s**** nisam podnosila sem mozda Ferofolik tablete ali ni on nije bio dovoljan kad sam dotakla dno.
Da imam nekoga da mi cedi i renda cveklu bila bih josh bolja :) ovako se neteram da jedem junece pljeskavice i to ti je sve shto mogu.
E sad, ta drugarica je blesava shto sebe toliko muchi, jer kad bude oshtetila srce da ne moze ni ulicu da predje setice se zvocanja lekara da sa takvom krvnom slikom ne moze da se igra kosharka.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa njoj je poslo za rukom da u roku od 5 dana hemoglobin dovede do granice normale, pre nekoliko dana smo zajedno isle da vadimo krv i sad joj je krvna slika bolja nego moja, a ja kao vodim racuna o ishrani u poslednje vreme.
Uglavnom, uspela je sve stabilizivati u rekordno kratkom roku, znaci za 5 dana, uz ampule tot hema, sumece tablete Fe i vit. C, jela cveklu, i sta sve nije koristila, danima posle toga joj je bilo muka zbog svega toga sto je u neogranicenim kolicinama uzimala, ali cilj u tom slucaju opravdava sredstva.
By Kragi
mislim da Heartkiller ima resenje za ovaj problem :lol:
Korisnikov avatar
By Frey
Opet Kragi. Napreduješ, ovog puta je 2006...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!