Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
pomislite na mokri pikavac, ovlazen pljuvackom kako pliva u nikotinskoj crnoj vodi .... meskolji se u piksli kao lignja, kao neciji odgrizeni kaziprst ...

:regan:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto bre mokri pikavac?

ko jos balavi cigarete?
By Çâðê_DUP
Originally posted by svejedno
Sto bre mokri pikavac?

ko jos balavi cigarete?
ljudi (pushachi) u poslednjem stadijumu kancera, kad se organizam raspada, kad rak pojede sve iznutra i izbije napolje u obliku crvene lignje sa sve pipcima kroz vase junachke grudi ...
:nokti:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ja nikada ne guram kurac pušaču u usta. Jesam jednom, ali sam tek posle saznao :(
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Escobar
A shta fali Cecinom glasu...? :plavuso:

:rock: sta joj ne fali...????:boxer:
By Çâðê_DUP
propusila na kratko, pushila 3 dana ... opet ne pushim. jbt, ja sam NEPUSHACH U DUSHI.Prava lezbacha. :lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Angelina777
Molim sve nepusace da ovom temom daju neki prilog borbi protiv pusenja.

Glas im je gori od cecinog.

Imate li nesto da dodate?
1) palim se na promukle stvorove
2) ima nešto neljudsko preterano čisto preterano strpljivo i meni duboko nepodnošljivo u samom telu nepušača i svakog anti-addicta
3) šta bi radila sa usnama i rukama, po celi dan, majke ti? :cigareta:

:odbij:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja pušim još od prve godine srednje škole a iskreno mrzim dan kada sam počeo redovno da konzumiram cigarete. Kada budem imao, ali stvarno imao stav da hoću da prekinem sa tim porokom, biću spreman da ih ostavim - da to bude konačna odluka i da se ista ostvari bez obzira da li konzumiram alkohol, da li sam u društvu ljudi koji "čaure" oko mene...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dajem svoj glas PROTIV CIGARETA. :)

Na poslu sam okruzen puzacima.Svi u kancelariji puse.:tuc:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa zar ne postoji neka regulativa koja to zabranjuje? u svim normalnim firmama zaposleni imaju mesto za pušenje. pa sad ili imaju određene pauze ili onako izađu po potrebi. ne znam kad sam poslednji put bio u takvom okruženju.
Korisnikov avatar
By Seaman
zabranjeno je pusenje u kancelariji ali moje kolege to ne postuju.Njih 7 protiv mene.Posto sam tek poceo da radim u tu firmu, trpim.JBG.
Korisnikov avatar
By jukie
Ili recimo ako radiš u školi onda svi puše u zbornici pa se nakupiš dima pa ti sva odeća smrdi i kosa ti smrdi i dlaka po telu ti smrdi jer ti prodire do kostiju pa te boli glava i onda misliš da je to zato što su se deca derala kao mladi majmuni i onda si ljut na decu a ona su samo delimično kriva nije da nisu a posle neko očekuje da vodiš računa da đaci ne puše a kako ćeš to da prepoznaš kada stalno viđaš ljude kako puše u toj istoj zgradi to je dobra strana kad si nezaposlen ne moraš da udišeš dim koji zle nastavnice izdišu a ne moraš da piješ ni školsku kafu koja se sastoji od tri kašike jednog crnog peska i jednog srka crne vodice iznad toga
By ~ Le Saint X ~
:volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:

uzas....
stvarno su cigarete uzasne!

Najgore mi je sto se meni uvek svidjaju neki tipovi koji puse...
a ja ne mogu da pomislim da poljubim nekoga....
gde ce mi osecaj biti kao da lizem pepeljaru!!!!!!!!!!!!

MAda, moj jedan decko je pusio...doduse, ne toliko mnogo....i uvek je imao zvake sa sobom... :P
By Çâðê_DUP
Originally posted by Renoir
:volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:

uzas....
stvarno su cigarete uzasne!

Najgore mi je sto se meni uvek svidjaju neki tipovi koji puse...
a ja ne mogu da pomislim da poljubim nekoga....
gde ce mi osecaj biti kao da lizem pepeljaru!!!!!!!!!!!!

MAda, moj jedan decko je pusio...doduse, ne toliko mnogo....i uvek je imao zvake sa sobom... :P
ma ni zvake ne mogu ubiti taj smrad, osim toga ne moze da zvace 24 h dnevno. dalje, to tako zaudara kad se skori na nepcima, da vise ne smrdi na pepeljaru, kamo te lepe srece, vec na nesto drugo .... :(
izjutra ...ubijaju i najvecu strast. nema sanse da budem u vezi sa pushacem. probala sam. ne ide nikako.
By жњ
ovako

da prijavim svoje grehe javno da mi bude lakse i... da dodjem u obzir za oprost :opatica:

nakon tri meseca povucenog zivota u celiji samostana u blokovima, odlucila sam da iskoristim namenski unapred pripremljeno bludnichenje. izasla sam medju sodomichare, napila se od dva piva, popusila skoro paklu cigareta i skakala uz novokomponovanu satanisticku muziku... sada idem da kleknem i u tishini okajem svoje grehe i primirim se do sledeceg tridesetog decembra. :molise:
Korisnikov avatar
By mary
a ja sa doze, kutija na tri dana, poslednjih 15ak dana pusim kutiju dnevno :rida:
em sto ne valja, em sto to zadovoljstvo, bas kosta :rida:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ispovest konvertita

Nakon skoro trinaest godina trovanja, jutarnjeg slajma, nesvestice od prepusenja, smrada u stanu, na rukama, u ustima, pozutelih zuba i zglobova, tamnih taloga na zidovima, na drvenariji, ostecenih pluca podloznih respiratornim oboljenjima, bronhitisima, pneumonijama, anginama, otezanog disanja, smanjene fizicke spremnosti, osusene i potamnele koze pusaca, dakle nakon trinaest godina zastrasujuce zavisnosti i nemogucnosti da se otrgnem navici, ostecenog glasa, grla i glasnih zica -- doneo sam Odluku.

Pocetna kriza je trajala skoro dve nedelje, ali nekako sam preziveo.

I danas, posle vise od devet meseci, oh yeah yeah yeah, danas i dalje ne pusim. :hvala:

:jutro:

P.S. Osim toga cigarete su, mozda najvise od svega, jedno veliko bacanje para! Zamislite da npr. Pancevcima rafinerija udari porez da bi im isparavala otrovne gasove svaki dan, i da oni to placaju?!
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
ovako

da prijavim svoje grehe javno da mi bude lakse i... da dodjem u obzir za oprost :opatica:

nakon tri meseca povucenog zivota u celiji samostana u blokovima, odlucila sam da iskoristim namenski unapred pripremljeno bludnichenje. izasla sam medju sodomichare, napila se od dva piva, popusila skoro paklu cigareta i skakala uz novokomponovanu satanisticku muziku... sada idem da kleknem i u tishini okajem svoje grehe i primirim se do sledeceg tridesetog decembra. :molise:
hmmm...zasto nisi dosla odmah posle ucinjenoga greha u crkvu, sine moj? Gospod je veliki i gospod prasta. Prepisujem bichevanje dildom svetlocrvene boje pred ikonom svete majke bogorodice, dvadeset zdravomarija i jedan chesnjak. Vo vjeki vjekova, idi da se cistish u manastir nakon toga, tako sto ces zasaditi dzoint za nase velikomucene monahe. Ukoliko to ne ucinis, vecno ces odrzavati vatricu u paklu, a zarach ce ti biti jedina uteha tokom samotnih, hladnih noci u mrachnome grotlu.

cigarete su djavolji dah
alkohol je krv djavla

pazite, deco moja, da vas djavo ne ispljune iz usta

Amin!

:pop: :pop: :pop:
Korisnikov avatar
By V25
Truju svojim dimom one koje vole...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Beogradjanin18
Truju svojim dimom one koje vole...
:up:

bog te blagoslovio! :radosnice:
By жњ
Prepisujem bichevanje dildom svetlocrvene boje pred ikonom svete majke bogorodice, dvadeset zdravomarija i jedan chesnjak. Vo vjeki vjekova, idi da se cistish u manastir nakon toga, tako sto ces zasaditi dzoint za nase velikomucene monahe.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

jao sta mi ucini na ovo jutro :radosnice:
Korisnikov avatar
By Instruare
Evo i mene.

Ovako, ja sam strastveni pusac i uzivam u duvanskom dimu svakodnevno vec 5 god. Sta cu kad sam hedonista...
Potpuno se slazem da nije u redu pusiti u okolini nepusaca tako da ja npr kad odem kod druga ili negde izadjem sa drugaricom uvek pitam da li smem da zapalim...
Ako nekom smeta, ok... Nek kaze...
Treba odrzavati higijenu usta i ne podnosim kad se neko ne drzi toga. Bilo da je pusac ili ne pusac: karijes, pozuteli zubi i takve pizdarije mi smetaju...
Ako mislite da je vama tesko poljubiti osobu koja pusi (ako ne pusite, ili svejedno) zamislite kako je meni poljubiti osobu koja jede meso a ja sam zakleti vegetarijanac, ovde ne mislim na samu poentu vegetarijanstva vec hocu da vam objasnim da ima ljudi kojima ne smetaju samo cigare vec poduzi spisak stvari...
Korisnikov avatar
By Stripi
1.1. je bilo dvije godine kako sam prestao :yes: :D
Korisnikov avatar
By Herald
Lep mi je miris cigara ali samo do tri metra udaljenosti. Ispod 3m polako ali sigurno pocinju da guse, nadrazuju respiratorni trakt i peku oci.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Instruare
zamislite kako je meni poljubiti osobu koja jede meso a ja sam zakleti vegetarijanac, ovde ne mislim na samu poentu vegetarijanstva vec hocu da vam objasnim da ima ljudi kojima ne smetaju samo cigare vec poduzi spisak stvari...
Savrsheno, Morgan je do pre par godina izbegavao da se i rukuje sa osobama koje su nosili raspece, i onda je upoznao WoW tipa sa sve raspetom Isuselom
..."And he said - Tell me are you a Christian child?
And I said Man I am tonight"

Poenta je totalno ironichna, zivot ce vas pre ili kasnije naterati da uradite sve ono shto ste se zakleli da necete....nije u pitanju snaga karaktera vec zivotne karte koje su u igri.
Tako da ako vec izbegavate da popushite pushachki kurac, trust Morgan, pre ili kasnije popushicete isti sa uzivanjem i josh ce te traziti bonus.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by svejedno
Sto bre mokri pikavac?

ko jos balavi cigarete?
ljudi (pushachi) u poslednjem stadijumu kancera, kad se organizam raspada, kad rak pojede sve iznutra i izbije napolje u obliku crvene lignje sa sve pipcima kroz vase junachke grudi ...
:nokti:
Ajoj!!!Ogadi mi cigaretu:bljak:
Korisnikov avatar
By decko
I meni :bljak:

Na svu srecu sam ostavio taj porok :P
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Ja ne mogu:placko:
Mislim nije da nisam pokushala,ali jako sam nervozna tada u tim fazama odvikavanja i onda tako kevi dosadi moje izdiranje na nju i ode zena do prodavnice lepo i donese mi kutiju cigara da se smirim:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!