- 24 Avg 2006, 12:13
pomislite na mokri pikavac, ovlazen pljuvackom kako pliva u nikotinskoj crnoj vodi .... meskolji se u piksli kao lignja, kao neciji odgrizeni kaziprst ...

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by svejednoljudi (pushachi) u poslednjem stadijumu kancera, kad se organizam raspada, kad rak pojede sve iznutra i izbije napolje u obliku crvene lignje sa sve pipcima kroz vase junachke grudi ...
Sto bre mokri pikavac?
ko jos balavi cigarete?
Originally posted by Escobar
A shta fali Cecinom glasu...?![]()
Originally posted by Angelina7771) palim se na promukle stvorove
Molim sve nepusace da ovom temom daju neki prilog borbi protiv pusenja.
Glas im je gori od cecinog.
Imate li nesto da dodate?
Originally posted by Renoirma ni zvake ne mogu ubiti taj smrad, osim toga ne moze da zvace 24 h dnevno. dalje, to tako zaudara kad se skori na nepcima, da vise ne smrdi na pepeljaru, kamo te lepe srece, vec na nesto drugo ....
![]()
![]()
![]()
uzas....
stvarno su cigarete uzasne!
Najgore mi je sto se meni uvek svidjaju neki tipovi koji puse...
a ja ne mogu da pomislim da poljubim nekoga....
gde ce mi osecaj biti kao da lizem pepeljaru!!!!!!!!!!!!
MAda, moj jedan decko je pusio...doduse, ne toliko mnogo....i uvek je imao zvake sa sobom...![]()
Originally posted by xyzhmmm...zasto nisi dosla odmah posle ucinjenoga greha u crkvu, sine moj? Gospod je veliki i gospod prasta. Prepisujem bichevanje dildom svetlocrvene boje pred ikonom svete majke bogorodice, dvadeset zdravomarija i jedan chesnjak. Vo vjeki vjekova, idi da se cistish u manastir nakon toga, tako sto ces zasaditi dzoint za nase velikomucene monahe. Ukoliko to ne ucinis, vecno ces odrzavati vatricu u paklu, a zarach ce ti biti jedina uteha tokom samotnih, hladnih noci u mrachnome grotlu.
ovako
da prijavim svoje grehe javno da mi bude lakse i... da dodjem u obzir za oprost![]()
nakon tri meseca povucenog zivota u celiji samostana u blokovima, odlucila sam da iskoristim namenski unapred pripremljeno bludnichenje. izasla sam medju sodomichare, napila se od dva piva, popusila skoro paklu cigareta i skakala uz novokomponovanu satanisticku muziku... sada idem da kleknem i u tishini okajem svoje grehe i primirim se do sledeceg tridesetog decembra.![]()
Originally posted by Beogradjanin18
Truju svojim dimom one koje vole...
Originally posted by Angelina777
Prepisujem bichevanje dildom svetlocrvene boje pred ikonom svete majke bogorodice, dvadeset zdravomarija i jedan chesnjak. Vo vjeki vjekova, idi da se cistish u manastir nakon toga, tako sto ces zasaditi dzoint za nase velikomucene monahe.
Originally posted by InstruareSavrsheno, Morgan je do pre par godina izbegavao da se i rukuje sa osobama koje su nosili raspece, i onda je upoznao WoW tipa sa sve raspetom Isuselom
zamislite kako je meni poljubiti osobu koja jede meso a ja sam zakleti vegetarijanac, ovde ne mislim na samu poentu vegetarijanstva vec hocu da vam objasnim da ima ljudi kojima ne smetaju samo cigare vec poduzi spisak stvari...
Originally posted by Angelina777Ajoj!!!Ogadi mi cigaretu:bljak:Originally posted by svejednoljudi (pushachi) u poslednjem stadijumu kancera, kad se organizam raspada, kad rak pojede sve iznutra i izbije napolje u obliku crvene lignje sa sve pipcima kroz vase junachke grudi ...
Sto bre mokri pikavac?
ko jos balavi cigarete?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!