Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Val
Onaj koji ga "konzumira" ili onaj koji ga prodaje.

Ovaj sto prodaje nije nimalo "debil" (sem po defaultu), naprotiv, to su jako proracunate osobe koje gledaju da zarade na tudjim sranjima i slabostima

:machevi:
Debil koji ubijajuci ljude zaradjuje novac. U svakom slucaju ga treba spaliti!!! :nunchake:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Originally posted by Val
Onaj koji ga "konzumira" ili onaj koji ga prodaje.

Ovaj sto prodaje nije nimalo "debil" (sem po defaultu), naprotiv, to su jako proracunate osobe koje gledaju da zarade na tudjim sranjima i slabostima

:machevi:
Debil koji ubijajuci ljude zaradjuje novac. U svakom slucaju ga treba spaliti!!! :nunchake:
Ja preferiram razapinjanje na tocak, cupanje noktiju, zigosanje vatrom iz pakla, mackanje (baciti divlju, izgladnelu macku na ledja narkodilera, dok zakopa nokte, a onda je povuci za rep, takodje, zagrejani lonac sa pacovom koji kroz trbuh kopa napolje i samospaljivanje, naravno (uticaj Ernesta Sabata), a nije lose i mucenje nadom, otvoris mu vrata, da on misli da je veliki inkvizitor zaboravio da zakljuca vrata i sunja se u strahu, misli da ce pobeci, a na izlazu ja ga prigrlim i kazem: sine/cero moja, pa zar ste mislili da nas napustite kad je spas tako blizu? :opatica:
Korisnikov avatar
By Val

Ja preferiram razapinjanje na tocak, cupanje noktiju, zigosanje vatrom iz pakla, mackanje (baciti divlju, izgladnelu macku na ledja narkodilera, dok zakopa nokte, a onda je povuci za rep, takodje, zagrejani lonac sa pacovom koji kroz trbuh kopa napolje i samospaljivanje, naravno (uticaj Ernesta Sabata), a nije lose i mucenje nadom, otvoris mu vrata, da on misli da je veliki inkvizitor zaboravio da zakljuca vrata i sunja se u strahu, misli da ce pobeci, a na izlazu ja ga prigrlim i kazem: sine/cero moja, pa zar ste mislili da nas napustite kad je spas tako blizu? :opatica:
Nije loshe, nije loshe... :misli: Ali, ja bih ga pre svega okacila o banderu na sred raskrshca u Beogradu i na neki karton napisala :"Ja sam prodavao drogu vashoj deci" pa njemu oko vrata. Bash me zanima shta bi mu radili roditelji cija su deca "crkavala" na mukama.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Supstanca koja se koristi da olaksa muke ljudima koji boluju od katapleksije i narkolepsije.
Za neupucene... katapleksija je oboljenje koje ide ruku pod ruku sa narkolepsijom, ali i ne mora. Radi se o tome da misici tela jednostavno kolabiraju kao odgovor na neke jace emocije (ako je nesto suvise smesno, sretnemo nekoga ko nam se svidja ili nam neko pridje sa ledja). Stim da je mozak apsolutno svestan svega sto se desava... nekada je taj kolaps toliko jak da zive ljude koji imaju napad katapleksije strpaju u mrtvacnicu. Apsolutno svesne da se nalaze u zamrzivacu punom posmrtnih ostataka.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Val
...Ali, ja bih ga pre svega okacila o banderu na sred raskrshca u Beogradu i na neki karton napisala :"Ja sam prodavao drogu vashoj deci" pa njemu oko vrata. Bash me zanima shta bi mu radili roditelji cija su deca "crkavala" na mukama.
Nazalost,mislim da ne bi uradili nishta posebno...Zeleli bi iz dna dushe-to je vishe nego sigurno...mozda bi neshto i pokushali ali pod uslovom da ih niko ne vidi jer u ovoj sredini i dalje vlada primitivan nachin razmishljanja i narkomanija se ne prihvata kao bolest vecj kao neshto sramotno shto treba kriti(fazon-"da komshija ne sazna")...Stoga sumnjam da bi roditelji-takodje zrtve droge-uradili neshto posebno(chast izuzecima)da ne bi onda bili svi porodichno zigosani,osudjeni i odbacheni od ostatka porodice,prijatelja,najblizih itd koji bi onda i njih,kao i njihovu decu mrko i sa prezirom gledali,mislecji kako su loshi roditelji,pogreshili u vaspitanju itd itd...
Naravno,uzrok pojave narkomanije lezi i u samoj porodici,greshka negde postoji tj. postojala je ako je do narkomanije doshlo ali posledicu toga treba lechiti...sigurno se mora nacji uzrok da bi se posledica(u ovom sluchaju bolest-narkomanija) sanirala ali mishljenje drugih mnogo,nekada i previshe,utiche na lechenje-u smislu da do njega i dodje,da se problem prizna a da se sve ne svede uglavnom samo na osudu i osecjanje krivice i sramote-kako narkomana tako i njihovih roditelja...Shto je najgore to nabacivanje krivice roditeljima(i deci-pacijentima) chesto dolazi i od strane lekara ma koliko oni zagovarali sistem lechenja tzv "porodichnom terapijom"...
Sve lepo i izvodljivo zvuchi u teoriji ali u praxi :no:

:lukavi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Morgan Le Faye
Da si ovo napisala, i da si isti probala, jako bi cenio tvoj odgovor, jer bi tada bio iskustven, a ne teorijski.
Da je isti probala, ne bi ti ovo ni napisala. Bila bi sva ... u praksi :D
Svako ima prava da radi sa svojim zivotom shta hoce.
Granice dobrog i losheg su granice nashih mogucnosti za shta smo sposobni.
kako da ne + www.sekta.co.nz is currently parked at www.enlightenhosting.com ... :odbij:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val

Nije loshe, nije loshe... :misli: Ali, ja bih ga pre svega okacila o banderu na sred raskrshca u Beogradu i na neki karton napisala :"Ja sam prodavao drogu vashoj deci" pa njemu oko vrata. Bash me zanima shta bi mu radili roditelji cija su deca "crkavala" na mukama.
verovatno bi ti EYA trazila chat log kao dokaz ....:lol:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Val
Ali zar ja nemam pravo da iznesem svoje mishljenje, koje upravo bazira na mom iskustvu?
Pitanje nije meni namenjeno ali mislim da ovde(valjda se zato ovo ovde i zove "forum"?) svako ima ima pravo da iznese svoje mishljenje pogotovo ako se bazira na lichnom iskustvu...
Originally posted by QueerQue
Agree :up:
...ako dealera smatramo osobom koja samo prodaje a ne konzumira-najblaze recheno shit od choveka koji puni dzepove zbog tudje nemocji i slabosti...da ne zalazim u to kakva je tek osoba koja planski navuche nekoga da bi posle zaradjivala na njoj...novac je bitan,emocija nema...
Only "problem"-informisanost o narkoticima i njihovom dejstvu je sve vecja pa navucji nekog tek tako vishe i nije bash lako...No,oni(dealeri)su trgovci,njihov posao je da prodaju te je time i rad na "plasiranju" robe njihov zanat...i prioritet ako zele dobru zaradu...shto opet vuche sa sobom samo prodaju-bez konzumiranja-sve zarad shto vecje kinte za sebe...

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sve su to sranja.
Pivo, rakija & co. su vam sasvim dovoljni akovam treba nesto za zezanje.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by odskoraBI
Sve su to sranja.
Pivo, rakija & co. su vam sasvim dovoljni akovam treba nesto za zezanje.
Niko(koliko mi se chini) nije ni rekao(napisao)da je speed super,hvalio ga i propagirao...
A alkohol je pa mnogo bolji :roll:
Rakija pogotovo... :hand:
Btw, pivo,rakija & co. sve zajedno ili odvojeno? :hmm:

Korisnikov avatar
By EYA

verovatno bi ti EYA trazila chat log kao dokaz .... :lol:
srce, kredibilitet ti je u minusu, trazila bih chat log + lovu , a onda mozda i dobijes speed da se izlecis od paranoje :colorado:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Elena
.No,oni(dealeri)su trgovci,njihov posao je da prodaju te je time i rad na "plasiranju" robe njihov zanat...
Navlacenje se moze vrsiti na mnogo perfidnih nacina, valjda ne mislite da su dealeri klasicni trgovci? da otvorenih karata nude, primaju novac na ruke, da kazu: to je tvoja slobodna volja? fer plej? ma dajte. oni cesto ulaze i u seksualno/emotivne veze sa osobama koje zele da navuku (narocito mlade, nesigurne osobe, bez porodice, ko zna sta jos), stavljaju drogu u pice, nude za dz. :(
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA

verovatno bi ti EYA trazila chat log kao dokaz .... :lol:
srce, kredibilitet ti je u minusu, trazila bih chat log + lovu , a onda mozda i dobijes speed da se izlecis od paranoje :eya:
darlinz' ostavljam ti ga u dovoljnoj meri za lechenje od amfetaminske psihoze, kazu da se klin klinom izbija, prah prahom i prah prahu :opatica: :pop: :doktor: :psiholog:
Korisnikov avatar
By EYA
divna si, djuro :ruzan:
By Bombina
zar je novac u pitanju,bez emocije nema nikakve dileme bez ljubavi,pice ili romantike
svasta
za mene je vino pomaze
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Elena
.No,oni(dealeri)su trgovci,njihov posao je da prodaju te je time i rad na "plasiranju" robe njihov zanat...
Navlacenje se moze vrsiti na mnogo perfidnih nacina, valjda ne mislite da su dealeri klasicni trgovci? da otvorenih karata nude, primaju novac na ruke, da kazu: to je tvoja slobodna volja? fer plej? ma dajte. oni cesto ulaze i u seksualno/emotivne veze sa osobama koje zele da navuku (narocito mlade, nesigurne osobe, bez porodice, ko zna sta jos), stavljaju drogu u pice, nude za dz. :(
Nazalost,ima i takvih o kakvim sam pisala...
Na kraju se sa pravim dealerima na to i svedu stvari-novac za robu i to je to...Oni pravi(shto sam ih nazvala "trgovcima") idu na fer plej-"chist rachun,duga ljubav"...njihovo je da prodaju robu dobrog kvaliteta(shto bi se reklo "chistu") na veliko za odredjenu kolichinu novca a shta cje dalje biti sa njom samo je pitanje...Naravno,njihovo je da rade sa sigurnim ljudima ali sve to na kraju dodje izmeshano sa svim i svachim na ulicu i nabavlja se preko sitnih riba,ulichnih dealera koji su najcheshcje ujedno i konzunmenti te zato i kvalitet biva sve loshiji jer ti "sitni" i prodaju a i koriste za svoje potrebe...tu dolazimo do tzv "iznudjenog kriminala" o kojem sam vecj par puta pisala...
Ima i ovih o kojima ti pishesh-i to je vecjina...ljudi koji nemaju stalne i proverene mushterije vecj ih bukvalno jure...i namernim navlachenjem ako treba...Profil devojaka koji si opisala su najidealnije zrtve-ta vrsta dealera tachno zna shta njima treba-ljubav i sigurnost i to im nude ali privid istih...preko droge-uz koju mnoge stvari idu jednostavnije...devojke se oraspoloze,prividno su sigurnije u sebe,prividno psihichki jache...Kasnije,kada je vecj kasno,mnoga osecjanja otupe i problemi,ma koje vrste,deluju manji ili kao da ih nema...Vazi i za emotivno/sexualne veze...mnoge u takvom stanju ulaze u sheme sa likovima koje chiste ne bi ni pogledale,oni imaju svezu,mladu,lepu devojku uz sebe samo zahvaljujucji paketicju koji im je uvek u dzepu...Sa druge strane ima onih devojaka koje bash zbog droge i ulaze u takve veze sa kojekakvim tipovima...dobijaju svoju dozu koja im je potrebna glumecju ljubav i nudecji svoje "usluge" koje im tada ne padaju teshko jer nisu chistog mozga...i tako u krug...Kada se takav odnos bolje sagleda vidi se da je to zapravo samo jedan vid prostitucije-sex za drogu,ne novac...kracji i jednostavniji put za te jadne devojke... :(
Za dz isto vazi...Niko drogu ne uzima da bi postao narkoman vecj da bi mu bilo bolje,lepshe,zaboravio na probleme itd itd...Ali to za dz prodje i naplacjivanje pochne-u novcu ili u "naturi",svejedno...
Shto se picja tiche-to mi zvuchi kao prilichno izlizana pricha bar shto se navachenja tiche...Ne znam o kojoj drogi bi se moglo raditi da se konstantno stavlja u picje nekom toliki period da bi se ta osoba navukla?Ali da nekada neshto moze da se stavi i osoba izmenjene svesti tada iskoristi-to da...

By Çâðê_DUP
Ne volim droge:apprentice:
Korisnikov avatar
By Deksi
Joj secam se jedne smesne scene kad sam otisao kod drugarice kuci da ucimo....devojka se nasmrkala speed-a i naucila 4 lekcije za manje od sat vremena...perfektno sve znala...

Posle je krenula da cisti kucu,usisala,obrisala prasinu,parkete i ispeglala ves...kad joj je dosla keva kuci zena se odusevila a ja sam se samo smejao...:wtf:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, ja sam se istim puckao ljetos, dok sam radio kao koNJobar, i ubijao se od posla. nekih nedelju dana sam sastavio svake noci, oko 23, kad krece najveca guzva, ja zapalim u WC, i izadjem iz njega kao nov. stalni gosti su me zvali "leteci" :rotflmao: i cak me je gazda jednog od boljih lokala zvao da predjem kod njega da radim.
speed je dobar utoliko sto na njemu nemas onu nezadrzivu potrebu da izzzzzzgrlis sve oko sebe (citaj: ne izgledas kao Bananica na zurci u K20:lol: ) i mozak ti je savrseno cist i odmoran... dok ne prestane da radi.

a to sta speed radi mozgu... pravo da vam kazem, j..e mi se, jer mi je isti toliko opterecen ovim "normalnim" i drustveno prihvacenim stvarima, da kontam da nam svima ionako i sam vazduh koji udisemo j..ava sve po spisku... jedan sniff manje-vise, who cares? :joint:

p.s. ne bih da me shvatite pogresno, ja drogu uzimam "rekreativno" i veoma cu rijetki slucajevi kad sastavim dvije ili vise noci..ipak sebi dajem priliku da odmorim:P
By жњ
takodje krivim speed sto je pokvario ekstazi. sada u ekserima ima vise amfetamina nego MDMA koji cini njegovu srzh i koga u vecini slucajeva vise ni nema u tableticama koje se prodaju kao XTC. zato vi sto i dalje konzumirate ekserchicje, dobro se zapitajte sta gutate. dzaba se trujete!

ecstasy is dead!!
By жњ
Originally posted by Unique

a to sta speed radi mozgu... pravo da vam kazem, j..e mi se, jer mi je isti toliko opterecen ovim "normalnim" i drustveno prihvacenim stvarima, da kontam da nam svima ionako i sam vazduh koji udisemo j..ava sve po spisku... jedan sniff manje-vise, who cares? :joint:

hehehe, tipicno klinachko razmisljanje :sigh:

naravno, sad ti se jebe.. a sta ce biti kad jednog dana shvatis da imas rupe u secanju, da tesko pamtis ono sto si cuo malopre, da se nekih stvari uopste ne secas, da neki datumi nisu ni postojali, da si dobio tikove, da ti trza nerv ispod oka i da to ne mozes da sprecis, da ti se tresu ruke ma koliko bio smiren i jos niz pizdarija povezanih sa nervima mnogo gorih od ovih sitnica sto sam nabrojala. sve je to realnost koja neminovno dolazi posle "zezanja" i pogadja sve redom!! zato, ako si mislio "nece bas mene", grdno se varas.

moj savet ti da batalis dok se ne pretvoris u pacijenta. Posledice SVI osecaju i dolaze kao kredit, odlozeno i sa velikom kamatom.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ovdje je tako loš da bolje da ne pričam. :testerica:
Korisnikov avatar
By mmiki
NIKAAAADAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By gorilica
Žalosno je šta mladi ljudi rade sebi iz čiste obesti.
Korisnikov avatar
By deželaš
:au:

koliko je ovaj forum u stvari strejt.......

:hypno:
Originally posted by xyz
takodje krivim speed sto je pokvario ekstazi. sada u ekserima ima vise amfetamina nego MDMA koji cini njegovu srzh i koga u vecini slucajeva vise ni nema u tableticama koje se prodaju kao XTC. zato vi sto i dalje konzumirate ekserchicje, dobro se zapitajte sta gutate. dzaba se trujete!

ecstasy is dead!!
a reci mi, da li je tačno da je "Crystal" ostatak koji se dobija prilikom pravljenja ekstazija?

Ja to povezao sa stihom New Order-a, "We' re like crystal" (tojest ono što je ostalo nakon ekstaze)...

:nerd:

on topic> spid probao samo jednom, ali pošto je u igri već bilo nekoliko jointa, i nekoliko čaša piva, dakle droga suprotnog pravca delovanja, efekat je bio smešan

svu tu sintetiku moram još po jedared probati, ništa me pošteno dosad nije uradilo...
Korisnikov avatar
By deželaš
:smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Crystal Meth je halucinogena supstanca, ako pricamo o istom crystal-u.

Sto se tice stavljanja droge u pice, nijedan diler ne bi dao nista besplatno a da se za to ne zna.

Mogu da daju besplatno prvih par puta, i to ima da se zapamti!
El jasno!

Inace, da, E je propao bas zbog spida, koji je propast/losa droga sam po sebi.

Ma..hashish s vremena na vreme za opustanje, Johny s vremena na vreme na npr zurkama (poceo da mi prija viski, ranije ga nisam voleo), i prosslost u proslim vremenima.

Ispucalo se novih iskustava na drogama, sto moze da znaci samo jedno - silaznu putanju.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Kittrie
mene to niKAd nije radilo.. mada su mi samo i davali doZZe za decu, jer sam ja njihova :beba: , nije fer, kmeeeeeee, a uzela sam i te trunke samo 3-4 puta...

LM, spavam ko klada, jedino sto sam bilLA pricljivija jednom, i onako pozitivnija, i jedina (iako su svi bili na spidu) se nijESam uopste bacila u bilo kakav ruzan trip , bas mi bilo gotivVno izvoditi LARA CROFT tripove i skakutati dok su nas drzali satima u katakombama... dok su ostali vec podobijali naoDe nervoze (cak i poneki zalutali strejt, lol), hihii

ako neKAd STVARNO budem probala, javljam, mada kontam ne uskoro :D
:zvizdi: :slinavko:
Korisnikov avatar
By Neca
Gadan je, ai' opet moze da posluzi.Efekat je OK, ali je zato dan posle katastrofa!Retkost je naici na chist, pa zato veliki broj ljudi koji su probali neshto za shta im je recheno da je speed misle da je losh, a nisu svesni da su probali 20% speeda i 80% kreatina!

Stojim iza toga da je ekser zakon...

Ljudi koji nemaju hrabrosti da probaju ne bi trebalo da kritikuju, jer oni u sushtini nemaju pojma o chemu govore.

:crta: :joint: :tehno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!