Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam skoro probala Nivein losion za samopotamnjivanje. Prvih 2-3 dana sam bila odusevljena, sve dok nisu pocele da se pojavljuju zute ili, zavisno od osvetljenja, narandzaste fleke-prvo po sakama, onda i po faci....Takav me je blam bio kad me je asistentkinja pitala...'Kolega, jeste vi to prosuli nesto agresivno po faci...?'

No, agonija je trajala nekoliko dana dok se nisam ogulio...
By spf 3000
Originally posted by OneGirlArmy
Ja se plasim da bi ti sprejevi i kreme za samopotamnjivanje mogle da me `isflekaju` :uplasen: a i nikad ne znas kakva ce tacno boja ispasti, nemas tu vrstu kontrole..........
pa zavisi. ako te smeste u kabinu sa onim sprejalicama/tusevima i odstojis bez puno vrpoljenja mala je verovatnoca da ces izaci 'isflekana'.
i inace ako odaberes neki bolji spray on tan (ne pitaj me sta znaci to bolji. ne znam im hemijske sastave :uplasen: . ja kao i svaki brainwashed potrosac pikiram neki malo jace cene :ves: ) i neko ti pomogne u nanosenju ( :giggle: ) ne ispadne uopste lose :ogledalce:
jos nisam imala bas lose iskustvo sa skidanjem boje tog tipa. uglavnom postepeno i ravnomerno izbledi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
heb'ga, ja volim skoro SVE...
i kad je neko BEO, i kad ima bojicu, SSve mi moZE biti sexy...

sto se mene tice, IZrazito sam bela, vampiruSa, zimski tip, svetle oci i ten, sta cu... imam frku sa Suncem, neKAd mi i pozli samo sto sam na njemU, a da ne pricam o tome kako ako izadjem leti napolje najbukvalnije placem ili padam u nesvest, toliko su mi osetljive oci...

no, gotiva je sunce, i prZenje i tako to...tj, kaD mi ne poZLi - prija mi !! :okret: :sunce:
kontam da cu ove GOd prvi put otici u solarijum, ciSSto da ne budem bela ki siRR, i ono kao , manje ti se vide neke poriCe i gluposti... kad bar MAlo pocrnis...
Korisnikov avatar
By Val
Ne idem. A i shta cu u solariumu pored ovolikog sunca. Przi ko ludo. Juce u 'ladovini bilo 35 stepeni. Pa josh i u solarium da idem??? Leleeeeeee :neto:
Korisnikov avatar
By Escobar
Boze, pa ti kao da nisi metroseksualka...:nokti:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Reci joj Escobare!
Ziveo solarijum!
Navukao sam se :shrug:
Bas mi se svijda muzika u onome u koj idem, mozes da biras, osecam se kao detence :dj: :muzika:
By жњ
DA DA DA i DA.. :klap:

nisam videla ovu temu do sad.. ja odlazim po 8-9 puta u toku najjace zime i mecava pa onda odrzavam odlaskom jednom nedeljno. ovog proleca nisam imala vremena za odrzavanje ali zato vec skakucem po adi. naravno, nikako ne preterivati. uvek sam se pazila i koristila posebne kremice.. ne valja cesto a i nije za salu :vatroslava:

e da.. izvalila sam koji je to serotoninski shok kada direktno sa snega odem u kozmeticki pa se zatvorim u ultraljubicastu komoru :D ima neceg u tim zracima :sunce:

:sunce:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne, ja pazim da odrzavam svoj aristokratski ten... :drama:
Korisnikov avatar
By Laika
Uh, posto sam bela kao sir, idem. Medjutim, pre nekih, hmmm, sedam godina sam isla vise puta, nabacila boju, i od tada idem u proseku jednom mesecno jer nema niceg goreg (po meni) od preteranog crnila usred hladne zime. Leti naravno pocrnim cim izadjem iz kuce, pa opet nema potrebe da se svakodnevno przim za pare, jednom mesecno je okej.
Tkdj, u medjuvremenu sam se navukla na boravak u kapsuli :D pa mi solarijumski trenuci dodju kao trenuci za relaksaciju. To u nedostatku saune, koju tkdj obozavam...
By ~ Le Saint X ~
Ne, ne idem.
Decko me cesto zeza zbog toga i zove Sneguljica

ali...

it will not change my mind

Ne osecam potrebu za vestackim tamnjenjem
Korisnikov avatar
By simarrgL*
zbog svih onih prepecenih cica pocelo je da me iritira kad vidim nekoga sa jako tamnim tenom :maska:

ja sam bela ko sir, kad bih imala svetlu kosu i oci mislim da bi ljudi videli kroz mene. ali sebii se svidjam ovakva kakva sam, i bas me briga sta ce neko da misli :sunce:

devojka koja mi se svidja mi je rekla 'ja nisam fan solarijuma, ali u tvom slucaju..', kad me je videla u suknji :lol:
By ...Sitnicava...
Jao, ja se opet navukla.

A nisam išla osam meseci, mislim da mi je to bio limit za sva vremena.

:drama:
By Dragonite
Dobro me je ova tema podsetila, moram ponovo da odem...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jednom me je samo drugarica navukla da odem.
Bila 5-10 minuta, dosađivala se u onoj kapsuli, izašla - sve isto, bledilo, naravno, i dalje prisutno...
Nemam ja strpljenja za to, a ni neku naročitu želju da tako pocrnim.
Korisnikov avatar
By IriS
idem svaki dan, ali nikako da postanem crnkinja :sigh:
Korisnikov avatar
By coka
oh da:drama:

krenem malo pred NG cisto da ne budem bela kao sir, ili pocetkom proleca. Ali nekako kad god krenem cesto me mrzi da svratim pa tako odlazem i odlazem i eto i to sto sam otisla izgubi se:bic:
podrzavam u granicama normalnosti, ali ipak je:sunce: :sunce:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kako sunce da se sunča, svašta :lol:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne.Nije mi potrebno,a leti lako dobijem boju,htela to ili ne. :sunce:

Osim toga,nisam baš ljubitelj ležanja u zatvorenom sanduku :D
Uvek se setim one scene iz Poslednje ekskurzije 3. :nesiguran: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by jovanabeograd

Ne, furam svoj aristokratski ten. :icequeen:

Pale and proud! :kosa:
moj co'ek :D
:D +Galateja

Nije mi jasan taj trip sa tenom?! Rahmetli Džekson je dao silne novce da bi bio beo, a ovde se ljudi ubiše za tim da budu crni. :D

Kao prvo, mislim da ni ne bi mogla da potamnim sve da se preselim u solarijum, a kao drugo, sve i da mogu zašto to da radim kad se lepo osećam ovako bela?! :D
By ...Sitnicava...
Ni meni nije jasan trip sa anemičnim tenom.

Anemični su suvozlatni nobles, a tamniji su tako... ma nema reči. ;)

Mislim, nema šta da mi bude jasan, neko ga neguje i ne stoji mu ružno, ali skroz kapiram preferencije vezane za tamniji ten. Njime dođu do izražaja oči, zubi (osmeh), prosto implicira neku atraktivnost.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

Ni meni nije jasan trip sa anemičnim tenom.

Anemični su suvozlatni nobles, a tamniji su tako... ma nema reči. ;)

Mislim, nema šta da mi bude jasan, neko ga neguje i ne stoji mu ružno, ali skroz kapiram preferencije vezane za tamniji ten. Njime dođu do izražaja oči, zubi (osmeh), prosto implicira neku atraktivnost.
Da, lepse su mi tamnije ribe, ali jbt solarijum tako ostecuje i susi kozu moju lepu, osetila sam to licno. :sigh: Praktikujem ga pre mora, pre leta malo, ali nista preterano, samo da ne pocrvenim na moru kao rak. :giggle:

Inace i devojke svetlog tena umeju da mi budu lepe, ali nekima bi zaista bolje stajalo da bar na taj beo ten dodaju neku boju tipa malo rumenila.. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!