Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by poison_boySpeaking of which... dal' je
Acerola je divlja tresnja....ima najvise vitamina C
Originally posted by poison_boyDa, al' kod nas vole da iscede limun
znam da je mnogo,mnogo bogatija vitaminom od limuna za koji se kod nas smatra da je najbolji "izvor" vitamina C...
Originally posted by pcelicada,to je najcesci obicaj kod nas...i ne shvataju da nisu uneli ama bas nista od tog vitamina...ali u svakom slucaju pocinju da se osecaju boljeOriginally posted by poison_boyDa, al' kod nas vole da iscede limun
znam da je mnogo,mnogo bogatija vitaminom od limuna za koji se kod nas smatra da je najbolji "izvor" vitamina C...
u vreo caj!!! (Termolabilnost vitamina C,
sta to bese???)
Originally posted by pcelicaJasta! Hemija je za neke druge stvari!Originally posted by poison_boyDa, al' kod nas vole da iscede limun
u vreo caj!!! (Termolabilnost vitamina C,
sta to bese???)
@ Njuskalo: da, da, ja se slazem sa
tobom! Ja sam uvek pre za prirodne
izvore nego hemiju.
Originally posted by poison_boyHvala na informaciji, sad znam sta konzumiram.
Originally posted by poison_boyHvala na informaciji i od mene
Originally posted by NjuskaloUh, rado bih ti odgovorila.
Jasta! Hemija je za neke druge stvari!
Mr Musculo za ribanje, na primer, a sta si ti mislila?!
Originally posted by High MaintenanceNabavio sam Acerolu! Proizvodi se i kod nas. A od vitamina manje-više redovno unosim i kompleks vitamina B, često i Oligogal SE (vitamin A, C, E sa selenom; ali su poslednja istraživanja pokazala da je Se najbolje unositi odvojeno). Od minerala Calcamin (Ca, Mg i Zn).
koliko ja znam kupus ima, i to dosta....ali sam citao da je utvrdjeno da acerola u poredjenju sa drugim vocem/povrcem ima mnogo veci procenat vitamina C....cak su i naveli neko poredjenje sa limunom...znam da je mnogo,mnogo bogatija vitaminom od limuna za koji se kod nas smatra da je najbolji "izvor" vitamina C...
E sad,ja ne znam da li kod nas uopste ima da se kupi acerola (u prirodnom obliku) ali sada se ona koristi za pravljenje sumecih tableta.... i uopste za neke farmaceutske preparate....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!