Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By GordonPim
Originally posted by AngraMaina
GordonPim, dobronamerno te obaveštavam da je nevaspitano davati kvalifikacije o ljudima koje ne poznaješ i o stvarima o kojima nisi dovoljno obavešten.
A ja ti dobronamerno porucujem da sledeci put budes jasniji u obrazlozenju situacije (ili nemoj; od volje ti), jer ako stavljas nesto na javno mesto onda pretpostavljam da je moguce to i komentarisati. Ili je uslov za pisanje na forumu dobro poznavanje svih forumasa uz intenzivno medjusobno preplitanje zivota? Ja samo imam stav da se pretnje i pokusaji samoubistva trebaju shvatiti ozbiljno, i protiv sam stigme koja se lepi na osobe koje traze pomoc. Dakle bilo je generalno, a tvoj post samo kao povod, don't hang your shit on me.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma imaj ti stav kakav ho?eš, i komentariši šta god ho?eš, tek, nemaš pravo da me nazivaš rigidnim, osim eventualno ako me ne upoznaš, do ?ega u tvom slu?aju, sve mi se nešto ?ini, ne?e do?i.

A o vešanju govana.... pa ne znam šta da ti kažem. Što bi se po srpski reklo, dijete, otkani me se.

I ovo je kraj offtopica s moje strane.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mars
Ja imam neko neverovatno razumevanje za svakog ko razmislja da oduzme sebi zivot.

Niti mislim da su ti ljudi slabici, niti da su budale. Nista negativno.

Pukne ti pred ocima da je sve besmisleno, i da je sve bezveze i ... eto. Razumem to skroz. Life is a bitch and then you die, rece M.M. a ona je znala o zivotu...

Vidim da je to kroz ceo zivot fasciniralo i Sartra i Kamija (daleko bilo da se poredim sa njima, samo kazem da i takvi umovi muku muce sa slicnim pitanjima...)
Slazem se sa tobom. +Nije stvar kukavicluka nego dodje coveku preko guse.
By argentum_inf
sad na suicid gledam kao na ona rezervna vrata za beg,jer..ponekad nisu svi problemi resivi..
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Kada mi ne bude preostalo ni jedno zadovoljstvo u zivotu, kada ne bude vise bilo seksa (jer mi se ne dize), gledanja dobrih filmova (jer sam slep i gluv), setanja pored vode (jer sam nepokretan), citanja dobrih knjiga (jer sam senilan da zapamtim pocetak dok ne stignem do kraja), pre nego sto pocnu da me pakuju u pelene svaki dan, onda testament, pa metak u glavu da ne mucim naslednike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!