Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777
:stopdrogi:
uhm, ovaj smajli propagira upotrebu ALKOHOLA? :shocked:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja tek sad polako shvatam koliko mi je tesko da se provedem i osecam dobro bez alkohola ili droge.... :(
Korisnikov avatar
By bigirl
To baš nije pozitivno... :(
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bigirl

Znam...prso' sam.....a kad se setim kakav sam bio pre nekih 7 meseci....
Uzas.... shvatam da mi se cela psiha polako menja..... :placko:
Korisnikov avatar
By Neca
Ume droga da bude lepa i korisna stvar, samo kad bi ljudi znali da se sluze njome na pravi nachin. Kad to kazem mislim najpre na vreme, mesto i naravno MERU pre svega! Naravno, gotovo niko to ne moze ili ne ume. Poznajem samo par ljudi koji ovo umeju i od njih uchim, shto je chista sreca...

Nikad nije droga kriva, kriv je chovek...

:crta: :eya:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Neca
Ume droga da bude lepa i korisna stvar, samo kad bi ljudi znali da se sluze njome na pravi nachin. Kad to kazem mislim najpre na vreme, mesto i naravno MERU pre svega! Naravno, gotovo niko to ne moze ili ne ume. Poznajem samo par ljudi koji ovo umeju i od njih uchim, shto je chista sreca...

Eh pa verovatno su i ti koji nemaju meru mislili da je imaju... i da oni nece postati zavisnici, dovoljno su jaki, to se desava nekom drugom...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Neca

mudro zborish ;)
Korisnikov avatar
By byk
sve sto je lepo ili deblja ili je ilegalno:joint:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by FcUk
sve sto je lepo ili deblja ili je ilegalno:joint:

Tacnije: sve sto je u zivotu lepo je ili kriminalno ili amoralno ili goji! :meso:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Kao doprinos temi, stavljam link do sajta organizacije koja se bavi tom problematikom u Americi.

http://www.drugpolicy.org

Kako kažu za sebe:

Drug Policy Alliance is the nation's leading organization working to end the war on drugs. We envision new drug policies based on science, compassion, health and human rights and a just society in which the fears, prejudices and punitive prohibitions of today are no more.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Phoenix
Kao doprinos temi, stavljam link do sajta organizacije koja se bavi tom problematikom u Americi.

http://www.drugpolicy.org

Kako kažu za sebe:

Drug Policy Alliance is the nation's leading organization working to end the war on drugs. We envision new drug policies based on science, compassion, health and human rights and a just society in which the fears, prejudices and punitive prohibitions of today are no more.

:cheer:

super sajt...
Korisnikov avatar
By Deksi
ja vise na prste ne mogu da nabrojim sta sam sve radio....o boze......:sveca:
By Spiridon
Ja mislim da ljudi koji nisu nikada imali iskustva sa gudrom, ne treba nista da kazu, prvenstveno mislim na bigirl koja je smesna sa ovim citatima iz knjiga i frazama koje smo culi milijardu puta, a nikada nikome nisu pomogle. Za razliku od bigirl, Elena jako dobro zna sta prica pa se orijentisite na njene postove - to vam je moj savet.
By Spiridon
Originally posted by Deksi

A na cemu si ti matori, konkretno.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Spiridon

me gde bre mator...tek usao u punoletstvo.... :rock:
nisam ni na cemu...konkretno...samo s vremena na vreme....nesto....
By Spiridon

me gde bre mator...tek usao u punoletstvo.... :rock:
nisam ni na cemu...konkretno...samo s vremena na vreme....nesto....
Pa sto si onda u frci, ja istripovao da si navucen. Ako je s vremena na vreme onda nije frka ali ako to postane svaki dan, e onda si u problemu, zato zipa.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
hajde da se drogiramo
dok kurac u sebi imamo
belo nam sa nosa viri
dok se glava u anusu shiri

Say nay to dogs with frogs.
Korisnikov avatar
By spliff
Ja mislim da ljudi koji nisu nikada imali iskustva sa gudrom, ne treba nista da kazu, prvenstveno mislim na bigirl koja je smesna sa ovim citatima iz knjiga i frazama koje smo culi milijardu puta, a nikada nikome nisu pomogle. Za razliku od bigirl, Elena jako dobro zna sta prica pa se orijentisite na njene postove - to vam je moj savet.
svaka chast majstore :spliff:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by L O S T
Ovi bednici (izvinjavam se na izrazu, ali nema boljeg) leceni narkomani kojima postane lifestyle da obilaze televizije i smaraju o svojim iskustvima - TO BIH SVE POBIO ZA PRIMER!

Secam se kad sam imao 16 godina (davno bese) i kad mi je moj drugar u parkicu nudio da uzmem heroin koliko hocu, za dzabe. i ja sam mu rekao ne i otisao.

i sad taj s'pocetka (iz)leceni dolazi na tv da prodaje pamet i muda za bubrege, a on je jedan obican idiot koji nije mogao da kaze prosto ne, a moglo je jedno dete od 16 god koje u to vreme nije znalo nista, posmatrano iz ove tacke! i umesto da se stide svoje gluposti oni prave medijski cirkus sa porukom "ja nisam nista kriv, ja sam jadan samo probao i posle me je droga upropastila, a ja bas nista nisam kriv niti mogao da uradim".
i sto je jos gore nadju i idiote da im poveruju u to.

i zato :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Preostar si! Ljudi su razliciti. Meni su bas sjajni ljudi koji su se izvukli od droge a pisu ovde i na drugim mestima, pomazu drugim ljudima, a verovatno i sebi. I dok se zivot ne zavrsi covek od droge (a i alkohola) nije siguran. Ja se uvek secam primera jedne zene koja je pre vise godina pricala na TV. Mislim da je kostimograf i celog zivota je bila okruzena drogom pa nije htela ni da proba, uopste je to nije privlacilo. I u 38 godini se zaljubi u narkomana i dilera droge. Kao pokusala je da ga izvuce, medjutim umesto da ona to ucini, upadne ona u drogiranje i prodaju droge i to vrlo brzo stigne do onog stepena na kom je on bio posle dvadeset godina u tom svetu. I nakon jedno tri godine njih uhvate a on je uvek govorio da ne moze da izdrzi zatvor i da ce se ubiti ako se to desi. I sad ta njena prica je prvenstveno ljubavna jer ona je tu i upala iz ljubavi i skroz mi je bilo strasno kad ona prica onako kako ga gleda a zna da je to verovatno poslednji put i vristi a niko ne obraca paznju, odvode nju i njega isto. I naravno on je sad mrtav a ona se skinula sa droge. Ali ta prica me uvek podseca da je u zivotu sve moguce a i da ljudima ne treba bas tako strogo suditi. Nikad ne znas sta donosi novi dan... ;)
By Spiridon
Originally posted by Dina
Originally posted by L O S T
Ovi bednici (izvinjavam se na izrazu, ali nema boljeg) leceni narkomani kojima postane lifestyle da obilaze televizije i smaraju o svojim iskustvima - TO BIH SVE POBIO ZA PRIMER!

Secam se kad sam imao 16 godina (davno bese) i kad mi je moj drugar u parkicu nudio da uzmem heroin koliko hocu, za dzabe. i ja sam mu rekao ne i otisao.

i sad taj s'pocetka (iz)leceni dolazi na tv da prodaje pamet i muda za bubrege, a on je jedan obican idiot koji nije mogao da kaze prosto ne, a moglo je jedno dete od 16 god koje u to vreme nije znalo nista, posmatrano iz ove tacke! i umesto da se stide svoje gluposti oni prave medijski cirkus sa porukom "ja nisam nista kriv, ja sam jadan samo probao i posle me je droga upropastila, a ja bas nista nisam kriv niti mogao da uradim".
i sto je jos gore nadju i idiote da im poveruju u to.

i zato :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Preostar si! Ljudi su razliciti. Meni su bas sjajni ljudi koji su se izvukli od droge a pisu ovde i na drugim mestima, pomazu drugim ljudima, a verovatno i sebi. I dok se zivot ne zavrsi covek od droge (a i alkohola) nije siguran. Ja se uvek secam primera jedne zene koja je pre vise godina pricala na TV. Mislim da je kostimograf i celog zivota je bila okruzena drogom pa nije htela ni da proba, uopste je to nije privlacilo. I u 38 godini se zaljubi u narkomana i dilera droge. Kao pokusala je da ga izvuce, medjutim umesto da ona to ucini, upadne ona u drogiranje i prodaju droge i to vrlo brzo stigne do onog stepena na kom je on bio posle dvadeset godina u tom svetu. I nakon jedno tri godine njih uhvate a on je uvek govorio da ne moze da izdrzi zatvor i da ce se ubiti ako se to desi. I sad ta njena prica je prvenstveno ljubavna jer ona je tu i upala iz ljubavi i skroz mi je bilo strasno kad ona prica onako kako ga gleda a zna da je to verovatno poslednji put i vristi a niko ne obraca paznju, odvode nju i njega isto. I naravno on je sad mrtav a ona se skinula sa droge. Ali ta prica me uvek podseca da je u zivotu sve moguce a i da ljudima ne treba bas tako strogo suditi. Nikad ne znas sta donosi novi dan... ;)
Nije on preostar on samo ne zna o cemu prica i to je to. Bas zato rekoh da ovakvi ljudi ne treba ni da se javljaju na ovoj temi, bezveze ispadaju glupi i to samo zato sto nemaju iskustva (hvala Bogu) po tom pitanju. To je isto kao da ja pocnem da pametujem o npr. zemljoradnji ili igranju pokera ili fudbalu ili... o bilo cemu u sta se uopste ne razumem, nikada nisam obradjivao zemlju, niti igrao poker, niti odgledao neku fudbalsku utakmicu.
Korisnikov avatar
By Dina
Spiridone,
ne bih se bas slozila sa tobom. Ovo je slobodan forum i ljudi mogu da izraze svoje misljenje, a sad kome se ne svidja taj stav moze da kritikuje, preskoci itd. Covek moze da raspravlja i o stvarima o kojima nema neposredno iskustvo, ako bismo raspravljali samo o onome sto smo doziveli slabo bismo o cemu diskutovali ;) Slazem se s tobom da ne moze pricati kao strucnjak o necemu u cemu nije to ali moze ipak imati neki stav ili se pozvati na nesto sto je gledao/slusao.

Lost,
Sto obrisa svoje postove? Sad ja citiram tebe a nigde posta... :shocked:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Nema spasa od droge dok osoba koja se navukla sama ne resi da batali istu. Hocu reci, to je prvi korak. Posle mogu pomoci prijatelji, porodica, psihijatri. Tek "na kraju" dolazi suocavanje sa zivotom bez tzv. pomagala.
Ne pricam iz licnog iskustva (nisam konzument), ali zato mislim da su oni koji su se izvukli vrlo jaki i trudim se da pruzim podrsku. Razlozi zbog kojih su otisli na tu stranu zapravo nisu bitni.

Mislim da su ovakve "razmene misljenja" vrlo nesigurne (tu se negde slazem sa *spiridonom*) jer na ovoj temi npr. ljudi daju svoje misljenje (sto rece *dina*) ali, po meni, treba da se ograde, u smislu da treba da budu svesni da ce to mozda procitati neko ko zaista ima problem, dakle, da budu dovoljno iskreni da na pocetku kazu da (hvala bogu) nemaju iskustva sa tim.
By Spiridon
Originally posted by Dina
Spiridone,
ne bih se bas slozila sa tobom. Ovo je slobodan forum i ljudi mogu da izraze svoje misljenje, a sad kome se ne svidja taj stav moze da kritikuje, preskoci itd. Covek moze da raspravlja i o stvarima o kojima nema neposredno iskustvo, ako bismo raspravljali samo o onome sto smo doziveli slabo bismo o cemu diskutovali ;) Slazem se s tobom da ne moze pricati kao strucnjak o necemu u cemu nije to ali moze ipak imati neki stav ili se pozvati na nesto sto je gledao/slusao.

Lost,
Sto obrisa svoje postove? Sad ja citiram tebe a nigde posta... :shocked:
Izvini ali ne moze lecene narkomane da naziva bednicima koje bi on pobio. To sto je on jednom odbio pajdo ne znaci da treba da se smatra za heroja i ne postaje se narkoman tako jednostavno kako on misli "Hoces?" - "Hocu." Njegov post mi lici na pricu moje babe koja jos uvek misli da ce drogu neki losi ljudi da ti sipaju u pice dok budes sedeo u ozloglasenom kaficu. Nisam ja rekao da ljudi bez iskustva nemaju prava da se javljaju, samo sam kazao da nikakve koristi nema od njihovog pametovanja. Ako ih nesto zanima neka pitaju, a neka se ne prave pametni sa tim tripovima "Ja bi ih pobio." Kad bi LOST znao, (a nadam se da nikada nece saznati) koliko je volje, snage i hrabrosti potrebno da bi bi se covek iscupao iz toga ne bi tako pricao. I jos nesto, mnogi su rekli prvi put "NE" i ne samo prvi put pa su kasnije ipak poklekli zato neka ne misli da je on zbog toga neki veliki baja.
By RACABG
sve deco radite pushite pijte drogirajte se samo nemoj da sedite na ladnom betonu
od toga se postaje nerotkinja
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!