Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Marsi ja razumijem tvoju poentu i potpuno se slažem sa tim...to se uveliko radi i dešava....ALI!
Koka kola je klasika. Evergreen. Mada razumem tvoju poentu, naravno.
Ja pričam o besomučnom smenjivanju jednih proizvoda, jednih trendova - drugim, novijim (tek ponekad i BOLJIM), a sve u cilju popunjavanja praznine u životu modernog čoveka. I da se namlate pare.
Originally posted by pthaloSve pogrešno. Nema čekanja, nema plakanja...samo ćeš produbiti takvo stanje.
pokušala sam mnogo stvari. čekala sam. pisala sam. plakala sam. pokušala sam da budem zahvalna, da se sećam da nije sve ružno, da ima i lepe stvari. ne znam šta bi trebalo da pokušam što nisam već pokušala. hoću da budem u redu.
Originally posted by Black LadyZnam od čega je nastala. I mislim da sam se suočila sa ovom. Možda nisam potpuno, jer još nisam prebolela, još uvek imam flešbekove, itd. Pitala sam guglu koliko dugo traje, uglavnom, preboleti posle toga. Google mi je rekao da može da traje 5, 10 godine. To nije veliko ohrabrenje, ali ne odustajem. Biće i bolje.
Da vidis pod broj jedan od cega je nastala....
Originally posted by Nbegi
I ovo je bila jedna vrsta depresije![]()
Originally posted by pthaloA zašto MOŽDA? Za svoje dobro se suoči sa tim što pre. Eto, sutra u ponoć poželi sebi da prevazidješ tu traumu. Kada pomisliš na želju, budi istovremeno svesna da je jedini put do brzog i efikasnog ostvarenja iste odlazak psihijatru. Neka ti to bude prioritet za narednu godinu.
nisam. možda u januar.
plašim se da će mi reći da ja sam kriva zbog toga, ako tražim stručnu pomoć.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!