Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Scorpy
e'o, ja sam ubo sledetju rupicu na kaishu...weeeeeeee :hvalise:
By Hans
Originally posted by Scorpy
e'o, ja sam ubo sledetju rupicu na kaishu...weeeeeeee :hvalise:
Kako glasi komparativ IMENICE krava?

krava- Hans_87- Scorpy :roflmao:
By Çâðê_DUP
Ja sam osmislila jednu dijetu (godine iskustva)

Rešila sam da vam preporučim sopstveni izum :smug:

KATANAC DIJETU ili ZIP DIJETA (urbana verzija)

Koristila sam Katanac Dijetu i za 7 dana skinula 6 kilograma:

ZIP DIJETA:

1.dan
-čaša jabukovog sirćeta
-čorba, supa (krem čorba najbolje)
-voda, minakva, 3 litra dnevno

2.dan
-čaša jabukovog sirćeta
-dve jabuke
-čorba, supa
-voda minakva, 3 litra
-dva kuvana jaja za ručak

3.dan
sve isto
samo parče mesa za ručak ili konzerva sardine

4.dan
sve isto
samo dva prazna kroasana ili ražane kifle za ručak
večera: 2 čokoladne bananice

5 dan

čaša jabukovog sirćeta
pojesti dve jabuke na svaka 2 sata

6 dan-isti kao prvi i spaja se kao

7 dan-1 dan

Pridržavati se dok se ne stigne do željene kilaže.

SREĆNO!

:chestram:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Angelina777

ZIP DIJETA:

1.dan
-čaša jabukovog sirćeta

Losa ideja, manjak proteina, manjak vlakana, manjak vitamina = glad i malaksalost. Kalorijski unos manji od 1000 kcal, bolje je da ne mrdas nikuda taj dan i ne radis nista... mada, neces, jer ce te peci zeludac od sirceta.
2.dan
-čaša jabukovog sirćeta
-dve jabuke
-čorba, supa
-voda minakva, 3 litra
Malo bolje, opet nedovoljno za pravilno funkcionisanje organizma. Ipak, jabuka je tu sa vlaknima i vitaminima, jaja sa proteinima i mastima.

3.dan
sve isto
Videti gore... Tu se popravlja i kalorijski unos, ali sam i dalje pri tome da je ovaj tip ishrane deficitaran.
4.dan
sve isto
Ovo je pokusaj da se unesu i neki ugljeni hidrati. Tek cetvrti dan... Nije losa ideja smanjiti ugljene hidrate, ali su oni neophodno 'gorivo' ne samo za misice, vec i za mozak. Opet, ishrana sa malo ugljenih hidrata i malo masti prolazi ako nemas previse aktivnosti, da ne pominjem sport. U tom slucaju, verovatnije je da je ishod nesvestica nego smanjenje kilograma.
5 dan

čaša jabukovog sirćeta

7 dan-1 dan
Moj utisak - ako je potrebno na brzinu skinuti kilograme, moze da prodje. Duze od dve nedelje nikome ne bih savetovala. Silno sirce sigurno ne godi ljudima sa osetljivijim zelucem, unos masti je jako mali, nesto bolje stojimo sa ugljenim hidratima i proteinima, ali je opet malo, a vlakna i vitamine dobijamo samo iz jabuka (nijedno drugo voce ne dolazi u obzir?). Kalorijski unos je svih dana ispod 1000 kcal.
Izgleda kao lako resenje, ali lakih resenja u gubljenju kilograma nema... Za one koji nisu gojazni (a gojazni su oni koji treba da skinu preko 20% tezine) najbolje resenje je fizicka aktivnost, uz regulisanu ishranu. Pod regulisanom ishranom podrazumevam da su zastupljene sve grupe namirnica, ali iz kvalitetnih izvora, sa potpunim izbegavanjem junk-fooda. Nikakvi cipsevi, smokiji, krekeri ne dolaze u obzir. Od slatkisa samo crna cokolada, u razumnoj meri (ne preko shtangle dnevno).
Ovako ce trebati vise vremena za postizanje rezultata, ali nema posledica po zdravlje.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Ja sam osmislila jednu dijetu (godine iskustva)

Rešila sam da vam preporučim sopstveni izum :smug:

KATANAC DIJETU ili ZIP DIJETA (urbana verzija)

Koristila sam Katanac Dijetu i za 7 dana skinula 6 kilograma:

ZIP DIJETA:

1.dan
-čaša jabukovog sirćeta

2.dan
-čaša jabukovog sirćeta
-dve jabuke
-čorba, supa
-voda minakva, 3 litra

3.dan
sve isto

4.dan
sve isto

5 dan

čaša jabukovog sirćeta

7 dan-1 dan

Pridržavati se dok se ne stigne do željene kilaže.

SREĆNO!

:chestram:

Joj, pa ovo bi meni bilo umesto smrti...
By Çâðê_DUP
Mina, mila, šta si se primila? Kakvo crno zdravlje..Ovo je kratkoročna dijeta, recimo da se stešeš za neku fensi gej žurku.. :merlinka:
a bolje jeste da radiš nešto vani (svejedno je mrdaš li il ne) prosto da iz dosade ne prekršiš ovu divnu dijetu..

U svakom slučaju i ne može se izdržati duže od dve nedelje. Na sebi sam testirala dijetu i savršeno sam se dobro osećala. Uopšte nisam osećala glad, voće bi me zasitilo. Pila sam dosta kafe, recimo...
Pročistila sam organizam od štetnih materija, a sirće mi uopšte nije smetalo. No, ne bih preporučila nekom drugom, to vam je ono..ja sam za ginis, ali vi nemojte to probati kod kuće...

:palacinke:

Originally posted by MinaHarker

Losa ideja, manjak proteina, manjak vlakana, manjak vitamina = glad i malaksalost. Kalorijski unos manji od 1000 kcal, bolje je da ne mrdas nikuda taj dan i ne radis nista... mada, neces, jer ce te peci zeludac od sirceta.
E ovako. Najpre, ovo je kratkoročna dijeta, ali pažljivo osmišljena kako se ne bi palo u nesvest tokom držanja iste. (moja preporuka je dve nedelje i nikako za gojazne osobe, već za neko doterivanje i čišćenje organizma)
Sirće je dobra ideja, jabukovo sirće je toliko korisno, da mogu esej da ti napišem o tome. Za akne je ubica..u smislu da ih odstranjuje lako, brzo, bezbolno...
U pitanju je jedn čep. Ja sam čiraš (čir na želucu) i nisam imala problema. A ako nekog i peče želudac, od jednog čepa sirćeta, bolje da ode zaista kod lekara. Jabukovo sirće je lekovito i svako bi trebalo da razmuti našte srca sa mlakom vodom jabukovo sirće u KOLIČINI JEDNOG ČEPA!
Malo bolje, opet nedovoljno za pravilno funkcionisanje organizma. Ipak, jabuka je tu sa vlaknima i vitaminima, jaja sa proteinima i mastima.
Necemo biti opsednuti carima nutricionizma. Nutricionisti toliko brinu za "pravilno f/nisanje" da zapravo uzmu 300 evra, a ti se od njihovog petogodisnjeg plana smoris i osecas se lose jer si debeo. To su one baba zvake koje poput zadrtih lekara vide bolest gde je i nema. Ili revna domacica koja vidi trun na cistome tepihu. Nemoguce je da nas organizam potpuno pravilno f/nise. Sve i da sam opsednuta svojim zdravljem, dovoljno je da udjem u prostoriju punu pusaca i da se onesvestim, bez obzira da l pijem sirce ili ne. Osim toga, ne mesajmo frogs and granmuters. Ovo je kratkorocna dijeta, ponavljam, za brzinsko gubljenje kilogramcica.
...
jabuka ti pomaze da izdrzis deficit u prelasku maltene na tecni nacin ishrane, kao i jaje sa proteinima i mastima. zato je i tu.

Videti gore... Tu se popravlja i kalorijski unos, ali sam i dalje pri tome da je ovaj tip ishrane deficitaran.
Ovde se, nakon napada na organizam i suzavanja creva, daje organizmu nesto sto je navodno "jace" i imas utisak da si konacno "jeo", a zapravo jedes tri puta manje nego pre tri dana..navikavas se da unosis manje hrane u telo. shvatas da je to moguce.
Ovo je pokusaj da se unesu i neki ugljeni hidrati. Tek cetvrti dan... Nije losa ideja smanjiti ugljene hidrate, ali su oni neophodno 'gorivo' ne samo za misice, vec i za mozak. Opet, ishrana sa malo ugljenih hidrata i malo masti prolazi ako nemas previse aktivnosti, da ne pominjem sport. U tom slucaju, verovatnije je da je ishod nesvestica nego smanjenje kilograma.
Ovo je pokusaj da se ne onesvestis u danima koji dolaze...nece crci mozak bez tih sedam dana goriva, draga Mina..nije to bas tako krhka stvarcica..treba malo biti i cvrst..ne brini, neces da se ispustis..moj ishod je bio povecanje energije, cak sam tog dana otisla i na trcanje i nemam nocne more nakon prejedanja uvece..

Moj utisak - ako je potrebno na brzinu skinuti kilograme, moze da prodje. Duze od dve nedelje nikome ne bih savetovala.Silno sirce sigurno ne godi ljudima sa osetljivijim zelucem, unos masti je jako mali, nesto bolje stojimo sa ugljenim hidratima i proteinima, ali je opet malo, a vlakna i vitamine dobijamo samo iz jabuka (nijedno drugo voce ne dolazi u obzir?). Kalorijski unos je svih dana ispod 1000 kcal.
Izgleda kao lako resenje, ali lakih resenja u gubljenju kilograma nema... Za one koji nisu gojazni (a gojazni su oni koji treba da skinu preko 20% tezine) najbolje resenje je fizicka aktivnost, uz regulisanu ishranu. Pod regulisanom ishranom podrazumevam da su zastupljene sve grupe namirnica, ali iz kvalitetnih izvora, sa potpunim izbegavanjem junk-fooda. Nikakvi cipsevi, smokiji, krekeri ne dolaze u obzir. Od slatkisa samo crna cokolada, u razumnoj meri (ne preko shtangle dnevno).
Ovako ce trebati vise vremena za postizanje rezultata, ali nema posledica po zdravlje.
Boldovani deo, upravo tako.
Silno sirce, tu gresis, nit je silno, niti skodi, moze samo da koristi..
Poenta je da se unos masti smanji, jabuke su tu jer ih ja licno jedino i jedem, moze i svako drugo voce.
Ima lakih resenja u gubljenju kilograma/katanac na usta za manje gojazne, za one gojazne koji treba mesecima da skidaju, a mozda i par godina kilograme, na njih se moja KATANAC dijeta svakako ne odnosi. Nemojte ovo probati kod kuce.

ps Cokoladu sam stavila kao antialergetik ;)

I sta sad ti hoces da kazes? Da ja nisam zdrava nakon sto sam isprobala Katanac dijetu? Da nisam cila i zgodna? Hoces da se vidimo? :blush:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

I sta sad ti hoces da kazes? Da ja nisam zdrava nakon sto sam isprobala Katanac dijetu? Da nisam cila i zgodna? Hoces da se vidimo? :blush:
1. Da je ovo kratkorocni plan za brzo skidanje kilograma, ako ikome tako nesto treba. Organizam bezrazlozno izlozis shoku, umesto da ga postepeno privikavas na manje kolicine, ali kvalitetnije i upotrebljivije hrane.
2. Da li si ti zdrava ili ne ne mogu da sudim, jer organizam zaista jeste fantasticna masina koja moze da izdrzi mnogo rigoroznije uslove od onih koje namece ova dijeta, ali da je to ne cini dobrom.

Sto se vidjenja tice, eventually...
U skorije vreme ne verujem....
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
[1. Da je ovo kratkorocni plan za brzo skidanje kilograma, ako ikome tako nesto treba. Organizam bezrazlozno izlozis shoku, umesto da ga postepeno privikavas na manje kolicine, ali kvalitetnije i upotrebljivije hrane.
2. Da li si ti zdrava ili ne ne mogu da sudim, jer organizam zaista jeste fantasticna masina koja moze da izdrzi mnogo rigoroznije uslove od onih koje namece ova dijeta, ali da je to ne cini dobrom.

Sto se vidjenja tice, eventually...
U skorije vreme ne verujem....
[/quote]

Srce će mi prepući sad, a želudac zapeći kao da si me sirćetnom kiselinom polila..Ti si opasnija od katanac dijete :placko:

Deco, pazite se, jedite vitamine i proteine i nemojte da sedite na 'ladnom betonu. Mršavite, sporo kao večnost, ali sigurno. Bit življenja je sigurnost, sigurnost i sigurnost. Budite zdravi sve dok ne umrete. Ovih sedam dana će vam naškoditi sigurno, i vašim mozgićima, kakvo crno kratkoročno doterivanje i čišćenje organizma, to vam ne treba, a i želudac će vam ispasti.

FEED ME! :curka:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!