Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ZwezdicaNikad ranije nisam usla u ovu temu i moja reakcija je bila jednaka tvojoj.
Ih koliko vas koristi antidepresive..![]()
Originally posted by DeleteI ja se uvek iznenadim kad vidim koliko ljudi koristi razne opijate i halucinogene.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by MarsNisam ta..
Originally posted by DeleteI ja se uvek iznenadim kad vidim koliko ljudi koristi razne opijate i halucinogene.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by TungiOvde vidim dosta prepisuju ovaj
A da pokusam ponovo?Pa da se budim sa derealizacijama,koje mi od svega najteze padaju:cut:
Originally posted by TungiCipralex nemoj. Bar ti ga ja nikako ne bih preporucila.
Znam i za njega:drama:
A da uzmem sve to,seroxat,zoloft,prozac(flunirin),cipralex...?![]()
Originally posted by TungiUglavnom su svi za farmako kuće sa kojima imaju dilove.
Pa kako ko...Sta znam kako na druge deluje i kako bi na mene delovalo...Uglavnom su svi uz seroxat:neznam:
Originally posted by E.c.h.o...Ne.
Ma zar je moguce da prave razliku u proizvodima za istocno i zapadno trziste.![]()
Originally posted by MarsIz dva razloga:
Ne znam zasto nasi obavezno uz antidepresive prepisuju i sedative.
Originally posted by TungiSeroxat je jako dobar antidepresiv, ali različiti pacijenti različito reaguju. Znam primere gde ljudima nije odgovarao seroxat, ali jeste flunirim, recimo. A on se danas i ne prepisuje tako često, skoro pa je opšte prihvaćeno da je seroxat bolji.
Pa kako ko...Sta znam kako na druge deluje i kako bi na mene delovalo...Uglavnom su svi uz seroxat:neznam:
Originally posted by deranZato što se depresija leči antidepresivima, a ne svetom vodicom.
...a ja ne znam zašto naši tako lake ruke daju "teške" lekove...
Originally posted by deranNeodgovorno je uzimati bilo kakav lek na svoju ruku, bez konsultovanja lekara. I tačka. Tu nema šta da se diskutuje.
a ježim se kad čitam kako se o tim lekovima diskutuje kao o bombonama-pola foruma pije ili je pilo nekakve antidepresive,psihostimulanse i ostale hemije...
Originally posted by deranNačelno se slažem da ima šta da se diskutuje, samo ne znam kako zamišljaš da nas dvojica možemo da vodimo tu diskusiju bez ikakvih objektivnih podataka.
ima šta da se diskutuje-naročito otvaranjem privatnih praksi ili poluilegalnim radom lekara u državnim ustanovama,kad ljudi plaćaju i praktično naručuju lekove...(ovo što sad pišem vežem za kikindu...)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!