Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By mirth
Ne smrzavam se na -15 vise puta dnevno zimi, ne dozivljavam nervne slomove po avionima i aerodromima, ne izlazim iz kuce u pidzami u 2 ujutru zato sto sam ostala bez one jedne za pred spavanje.. tako te stvari.

Imam veeeeliku obavezu manje.
By space_oddity
:up: hvala, i mislila sam da je to ali sam htela da proverim.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ostavila sam cigare pre godinu dana i pet meseci...
Korisnikov avatar
By *deni*
Igrom slučaja, pala mi je šaka ona plastična, veštačka cigara za odvikavanje, što se šatro dimi i žari ( sve iluzija ) i služi za odvikavanje.
Kupiš za nju punjače po izboru ( aroma Davidofa, Marlbora itd. ) i kad god kriziraš, kreneš da vučeš tu fejk cigaru i ona se '' zadimi '' kao prava, a ulje iz punjača ispušta karakterističnu aromu, koja podražava iluziju da pušiš pravu cigaru.
:cigareta:
E, ako me ovo ne odvikne, ništa neće.
Korisnikov avatar
By Mars
To bih voleo imati samo iz razloga nerviranja nepušača u okolini.

Primetio sam da jako burno reaguju kada vide to čudo, osobu koja drži, koja "puši"...i kao razjareni bik krenu ka osobi da se razračunavaju s njom, da kašlju, da umiru tu pred njenim očima od raka pluća izazvanog sekundarnim pušenjem...ali KURAC-to nije zabranjeno, HA!

Eto, samo iz tog razloga mi se to ima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. A ne mogu ti ništa, jer niti ima dima, niti zagađenja.
To što izlazi i jako liči na dim, nije uopće dim, no neka optička varka.
Ima da zajebem sistem, '' pušiću '' na svakom mestu i nikI mi ništa ne može. :P
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435704#p2435704]Synesthesia napisao:[/url]Radi uštede :lol: Nema tu nikakve uštede dragi moj... Mislim, ima, ali jedino ukoliko svaki put, kada si inače "ranije" kupovao cigarete, sada toliko isto novca ostaviš u neku kasicu-prasicu. Pa je, npr. za 6 meseci, isprazniš. Što je, realno slabo održiv koncept.
Paaa ,nekako i nije.
Istina i bog da ti te pare možda i ne vidiš ali opet urošiš na neke pametnije stvari.
Recimo, odem u dućan i sad mi zafali, primjerice, maslinovo ulje. Pogledam cijenu i odustanem jerbo mi fali novaca za cigarete. A ta litr maslinovog ulja košta kao dvije i pol kutije cigareta koje ja popušim za dva i pol dana a maslinovo ulje mi traje ipak dulje.
I tako sa svime.
Ja n pušim evo već četiri mjeseca i baš mi je nekako drago zbog toga :yes:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435704#p2435704]Synesthesia napisao:[/url]Radi uštede :lol: Nema tu nikakve uštede dragi moj... Mislim, ima, ali jedino ukoliko svaki put, kada si inače "ranije" kupovao cigarete, sada toliko isto novca ostaviš u neku kasicu-prasicu. Pa je, npr. za 6 meseci, isprazniš. Što je, realno slabo održiv koncept.
ja sam uspješno batalio pušenje kad sam prihvatio da je nikotin opijat koji skoro da pravi podvojenu ličnost od tebe. ovakve neodržive racionalizacije samo su blebetanje jednog ovisnika i ništa više.

@STRIPI
bravo za 4 mjeseca!
Korisnikov avatar
By constantine
batalio sam ima jedno mesec dana. Glavni razlog pare. jer kad sam pusio nisam hteo da pusim krdzu
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523096#p2523096]Stripi napisao:[/url]
Paaa ,nekako i nije.
Istina i bog da ti te pare možda i ne vidiš ali opet urošiš na neke pametnije stvari.
Recimo, odem u dućan i sad mi zafali, primjerice, maslinovo ulje. Pogledam cijenu i odustanem jerbo mi fali novaca za cigarete. A ta litr maslinovog ulja košta kao dvije i pol kutije cigareta koje ja popušim za dva i pol dana a maslinovo ulje mi traje ipak dulje.
I tako sa svime.
:up:
By Aven
Pušila sam intenzivnije negdje godinu dana nakon srednje škole. Onda sam skužila da mi ide na živce što mi roba toliko smrdi i imam osjećaj kao da nosim pepeljaru u ustima pa sam u jednom danu prestala.

Godišnje popušim otprilike jednu kutiju cigareta. To ako mi dođe kad sam vani.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523063#p2523063]*deni* napisao:[/url]Igrom slučaja, pala mi je šaka ona plastična, veštačka cigara za odvikavanje, što se šatro dimi i žari ( sve iluzija ) i služi za odvikavanje.
Kupiš za nju punjače po izboru ( aroma Davidofa, Marlbora itd. ) i kad god kriziraš, kreneš da vučeš tu fejk cigaru i ona se '' zadimi '' kao prava, a ulje iz punjača ispušta karakterističnu aromu, koja podražava iluziju da pušiš pravu cigaru.
E, ako me ovo ne odvikne, ništa neće.
Ne preporucujem elektroniku koja lici na pljugu, nego nesto skuplje, tipa Ego C. Meni je to uspelo i sada parim elektroniku sa uzivanjem. :)
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam probao e-cigaru ali su mi mnogo teske i imam osecaj da drzim hemijsku u ustima.
Korisnikov avatar
By constantine
pogresno shvaceno. teza mi je od klasicne cigare(normalno jer svasta ima u njoj) pa nemam osecaj da je cigara vec npr. hemijska
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523111#p2523111]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523096#p2523096]Stripi napisao:[/url]
Paaa ,nekako i nije.
I tako sa svime.
:up:
Ja uopšte ne znam kako sam našao ovaj quote, niti gde kucam ovaj post, a još manje kako ću posle opet da nađem, ali nema veze, ajd kad sam uboo... :cobanica:

Dakle, nijedan (strastveni) pušač neće prestati da puši sa takvom računicom. Nego će, ili maslinovo ulje kupiti sutra, ili će kupiti običan zejtin, i dve pakle cigara. Lupetate.
Jasno mi je da ti je drago, ali oko ovih "računica" poenta je - šta imaš što do sad nisi, iliti, u čemu sad ne oskudevaš u čemu do sada, zarad uživanja u duvanu, jesi? :maca:

Lepo je rekao Bern. :nokti:

@e-cigara

Umbrella... trenutno najpopularnija, i što kaže Consti - debilizam od sprave. A još su mi smešniji oni koji kao.. mislim, do juče si purnjao duvan, a sad "pušiš" električnu cigaru, koja se pritiska na dugme, ima bateriju, punjač i rezervoar za ulje... :lol: wtf???

Kad budem želeo da ne pušim, neće mi trebati taj vic. A ovi koji je furaju na onoj pertli za oko vrata... :facepalm: ... idu po gradu kao volovi sa medenicama. :kafa:
By neobavesten
ma to uopste nije tesko
evo i ja sam ostavio pusenje ne znam ni sam koliko puta
Korisnikov avatar
By *deni*
A o ostavljanju onih drugih '' cigara '', u narodu poznatih kao '' ekološke '', vidim, niko i ne razmišlja. :gotika:
Tih niko nije raspoložan da se odrekne, taman posla.
Korisnikov avatar
By Stripi
Synesthesia napisao: Dakle, nijedan (strastveni) pušač neće prestati da puši sa takvom računicom. Nego će, ili maslinovo ulje kupiti sutra, ili će kupiti običan zejtin, i dve pakle cigara. Lupetate.
Jasno mi je da ti je drago, ali oko ovih "računica" poenta je - šta imaš što do sad nisi, iliti, u čemu sad ne oskudevaš u čemu do sada, zarad uživanja u duvanu, jesi? :maca:
Elem ovako.
Počeo sam pušiti po par cigareta svaka dva-tr dana krajem sedmog razreda osnovne škole, da bi u osmom razredu već pušio skoro kutiju dnevno. U prvom razredu srednje škole kutija dnevno mi je bila norma.
Nakon trinaest godina sam prestao pušiti i osjećao sam se fantastično. Ispočetka sam sebe svakodnevno nagrađivao zato što ne kupujem pljuge a nakon nekog vremena sam i sa time prestao jer mi bilo bezveze da kupujem stvari koje mi ni ne trebaju. I onda sam skužio da mi na kraju mjeseca ostane novaca, ne puno ali mi ipak ostane,
Tada sam kompletno obnovio svoju sobu - od zidova, preko namještaja i televizora. Čak sam skukckao love i da sredim komp koji mi je bio na izdisaju.
Digao sam i kredit za auto čiju ratu nisam ni osjetio kad bih je plaćao.
I sve to u pet godina.
E onda sam opet počeo pušiti, imao sam neku sekiraciju na poslu nakon koje mi je trebalo nekakvo smirenje i ja ravno na kiosk po pljuge.
Trebale su mi tri godine da se opet ostavim te gadne navike.
Sad ostavljma novce koje sam zapušio po strani, u fondu, u koji se trajnim nalogom skida lova čim mi sjedne plaća. U samo četiri mjeseca to je već fina svota novaca koju sam inače bacio u dim :D
Ako ti misliš da ja i dalje lupetam, ok, to je tvoje mišljenje ali sam ja prvenstveno prestao pušiti zato što mi je glupo bukvalno svaki dan spaljivati novce. Možda je to tebi glupost i lupetanje, meni nije.
Svakako nije mojoj frendici koja je je išla na kiosk sa klincem da sebi kupi pljuge i kad ju je mali tražio da mu kupi nekakve jeftine bombone ona je rekla da ne može jer nema novaca. I vidjela je da drži kutiju cigareta u rukama. Otišla je doma po novce, kupila mu bombone a sutra nije kupila cigarete.
I tako već 3,5 godine.
Dakle da, bitnije mi je da kupim litru maslinovog ulja koja će mi trajati 2 mjeseca, nego dvije kutije cigareta koje će trajati dva dana.
A opet, možda i lupetam, vrag li će ga znati. :yes:
Korisnikov avatar
By Madonna
wtg Stripi. Synesthesia full of shit as usual
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Syne, stvarno kenjas. Ne znam odakle da pocnem da ti objasnjavam.
P.S. Kad sam rekao kvalitetna roba, nisam mislio na kisobrandzije. Oni valjaju istu kinesku robu koju mozes da nadjes na cosku.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Stripi napisao: Sad ostavljma novce koje sam zapušio po strani, u fondu, u koji se trajnim nalogom skida lova čim mi sjedne plaća. U samo četiri mjeseca to je već fina svota novaca koju sam inače bacio u dim :D
Ako ti misliš da ja i dalje lupetam, ok, to je tvoje mišljenje ali sam ja prvenstveno prestao pušiti zato što mi je glupo bukvalno svaki dan spaljivati novce. Možda je to tebi glupost i lupetanje, meni nije.

Dakle da, bitnije mi je da kupim litru maslinovog ulja koja će mi trajati 2 mjeseca, nego dvije kutije cigareta koje će trajati dva dana.
A opet, možda i lupetam, vrag li će ga znati. :yes:
I ništa od toga nisi mogao dok si pušio? :nerd: Ni trajni nalog u banci?

Jeste istina da je 300 din dnevno x 35 dana (računajmo da se ponekad popuši i više) x 12 meseci negde oko 1200 eur za godinu dana, i da to nisu male pare, ali..

ja mislim da bi ti to uradio i da si nastavio da pušiš :yes: thats all.
Ova priča je slična kao ona kada su narodu obećali, svakom po 1000 evra od akcija, i naravno da sa 1000 evra možeš da se odlično pokrpiš i fino ih iskoristiš, ali su "zaboravili" da kažu da je tih 1000 evra raspoređeno u 164 dela... :lol:
što nikako nije isto. Zato i opet kažem, ako odvajaš tih 300din negde sastrane svakog dana, pa ih onda iskoristiš - u redu, sve ostalo što kupiš/platiš mimo dnevnih troškova, mogao bi da kupiš/platiš i sa tih dodatnih 300din troška dnevno. believe me :yes:

I opet, šta kome spada u dnevne troškove je diskutabilno. Npr. ja ne kupujem slatkiše, brzu hranu, dnevne novine, mleko, ili-šta-već-još, tako da whats the difference u tome da li sam ih spalio, ili popio/pojeo?
Znam neke koji bi mogli da prestanu da jedu smoki, čips ili toblerone, pa da kupe avion... :lol: divna logika.

Na kraju krajeva, pozitivan je ishod, to je ono što je poenta... a motiv, izvinjavam se što sam rekao svoje mišljenje :D what ever it is, if it worked for you - :up:

@MDNAlaprdalo

eat my shit.

@maliprinc19

Nemoj molim te da mi objašnjavaš... jer već znam sve što hoćeš da mi lažeš u vezi e-cigarete.

poenta je, da napišem jasno pošto se između ovih redova nije moglo da pročita:
Synesthesia napisao: do juče si purnjao duvan, a sad "pušiš" električnu cigaru, koja se pritiska na dugme, ima bateriju, punjač i rezervoar za ulje... :lol: wtf???
A ovi koji je furaju na onoj pertli za oko vrata... :facepalm: ... idu po gradu kao volovi sa medenicama. :kafa:
Zašto si uopšte počeo da pušiš? Šta je ono što je tebi užitak kod pušenja duvana?

I na kraju, zašto sad koristiš e-cigaru? :giggle:
Korisnikov avatar
By Stripi
Synesthesia napisao:
Pa ne, bilo mi je malo teško da pored troškova pušenja još ostavim nešto i sa strane.
Nisu tu samo troškovi cigareta, nego i pratećih sitnica koje idu uz cigarete, tipa, kupio sam pljuge, pa kad sam već na kiosku, aj da kupim i žvake i neke bonkase i tako to. Digneš lovu sa bankomata za pljuge, onda i imaš kod sebe, onda potrošiš još nešto malo sitno usput i tako lova jednostavno ispari. Ovako love nemam skoro nikad kod sebe osim kad idem u grad na cugu ili mi treba tamo gdje nema pos aparata.

I opet, šta kome spada u dnevne troškove je diskutabilno. Npr. ja ne kupujem slatkiše, brzu hranu, dnevne novine, mleko, ili-šta-već-još, tako da whats the difference u tome da li sam ih spalio, ili popio/pojeo?
Zato što nije isto.
Ja ne kupujem slatkiše, brzu hranu, novine i mlijeko svakodnevno ali da i h i kupujem i da pušim taj svakodnevni trošak za cigarete bi mi bio samo iber. A ne treba mi. Stvarno mi ne treba. Za hranu su još nekako znanstveno i dokazali da ti treba ali cigarete nitko nije spominjao.
Na kraju krajeva, pozitivan je ishod, to je ono što je poenta... a motiv, izvinjavam se što sam rekao svoje mišljenje :D what ever it is, if it worked for you - :thumbup:
Paaa, mislim da to čak i nije bilo mišljenje nego je to bila neka nepotrebna buntovnost, da obraniš svoju naviku pušenja. Koju ovdje nitko nije ni napadao, čak ni tebe osobno. Ti puši, tko ti brani, ali pusti ljude koji žele da se odviknu da se odvikavaju.
Ovdje si ispao kao neke derle kojem nasilno žele oduzet omiljenu igračku a time se nitko i ne bavi, sorry.
Ako te već živciraju ljudi koji žele prestati pušiti onda sa njima ili ne pričaš uopće ili izbjegavaš tu temu.
Bajdvej, meni ne smetaju pušači, kad dođu k meni doma sasvim normalno zapale u dnevnoj sobi, ne tjeram ih na balkon.
Zato se ne moraš bacati na zadnje noge da meni objasniš da ja ili bilo tko drugi nema računicu od prestanka pušenja, jer ima, ali se ja neću baviti tvojim gubitkom zbog tvog pušenja jer me niti ti, niti tvoje pušačke navike jednostavno ne zanimaju. Tvoje tijelo,tvoji novci, radi što god želiš.
Bilo bi iznimno ljubazno da i ti tako postupaš sa nama.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
wow stripi, bre.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525323#p2525323]Stripi napisao:[/url]
Synesthesia napisao:
Pa ne, bilo mi je malo teško da pored troškova pušenja još ostavim nešto i sa strane.
Nisu tu samo troškovi cigareta, nego i pratećih sitnica koje idu uz cigarete, tipa, kupio sam pljuge, pa kad sam već na kiosku, aj da kupim i žvake i neke bonkase i tako to. Digneš lovu sa bankomata za pljuge, onda i imaš kod sebe, onda potrošiš još nešto malo sitno usput i tako lova jednostavno ispari. Ovako love nemam skoro nikad kod sebe osim kad idem u grad na cugu ili mi treba tamo gdje nema pos aparata.
Lepo si objasnio. Dakle, nije problem u cigaretama, nego u tvojoj glavi, tj. kupuješ i ono što ti ne treba.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525323#p2525323]Stripi napisao:
Zato što nije isto.
Ja ne kupujme slatkiše, brzu hranu, novine i mlijeko svakodnevno ali da i h i kupujem i da pušim taj svakodnevni trošak za cigarete bi mi bio samo iber. A ne treba mi. Stvarno mi ne treba. Za hranu su još nekako znanstveno i dokazali da ti treba ali cigarete nitko nije spominjao.
Doooobro. Ovde je jedino razumno to da ti ne treba pušenje. Ali ovaj sarkazam potpuno nepotreban... i loše iskorišćen, jer niko nije dovodio u pitanje osnovne namirnice, već.. never mind.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525323#p2525323]Stripi napisao:
Na kraju krajeva, pozitivan je ishod, to je ono što je poenta... a motiv, izvinjavam se što sam rekao svoje mišljenje :D what ever it is, if it worked for you - :thumbup:
Paaa, mislim da to čak i nije bilo mišljenje nego je to bila neka nepotrebna buntovnost, da obraniš svoju naviku pušenja. Koju ovdje nitko nije ni napadao, čak ni tebe osobno. Ti pušti, tko ti brani, ali pusti ljude koji žele da se odviknu da se odvikavaju.
Ovdje si ispao kao neke derle kojem nasilno žele oduzet omiljenu igračku a time se nitko i ne bavi, sorry.
Ako te već živciraju ljudi koji žele prestati pušiti onda sa njima ili ne pričaš uopće ili izbjegavaš tu temu.
Bajdvej, meni ne smetaju pušači, kad dođu k meni doma sasvim normalno zapale u dnevnoj sobi, ne tjeram ih na balkon.
Zato se ne moraš bacati na zadnje noge da meni objasniš da ja ili bilo tko drugi nema računicu od prestanka pušenja, jer ima, ali se ja neću baviti tvojim gubitkom zbog tvog pušenja jer me niti ti, niti tvoje pušake navike jednostavno ne zanimaju. Tvoje tijelo,tvoji novci, radi što god želiš.
Bilo bi iznimno ljubazno da i ti tako postupaš sa nama.
o, stripi. Nemam ni najmanju potrebu da ikome obrazlažem svoje navike :) i pogotovo zato nisam kucnuo u ovoj temi na ovom sumanuto dizajniranom forumu... :)
Već zato što najiskrenije mislim da popularna logika "prestaću da pušim jer ću uštedeti pare" nije ništa drugo do placebo.
Nemam ništa protiv nepušača (bar ne ništa efikasno :lol: ), svako bira svoj "otrov".
Samo, po meni, pušenje ostavljaš jer: ili ne nalaziš više užitak u pušenju duvana, ili si skapirao/osetio da ti ugrožava zdravlje.

Its that simple.
Korisnikov avatar
By DEXI70
tako mi je tuzno kada vidim da ljudi sebi ne mogu priustiti sve sto zele, I da se moraju odricati onoga sto vole
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!