Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By m..
Ja sam na onoj dijeti kad obilazis frizider u intervalima od 15 minuta i nadas se da ce ti se nesto prijesti. Zapravo jede mi se chinese, u stvari to mi se jedino i jede, mogla bih da smuljam omlet ili spagete ali mi se cini da bih se radije izbljuvala nego da to jedem sad, ni feta ni paradjaz ni krompir ne zovu. Bash sam u problemu. Idem da vidim ima li neceg u zamrzivacu.
By Çâðê_DUP
I'm sooooo slim, so fuckin' slim ... :dj:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Uf..

Ja sam u 14oj imao 120 kg na 175, onda sam za 6 meseci spao na 65 i porastao sam dodatnih 12cm u tom nekom periodu.. Trenutno orbitiram od 72 do 74. Imam sitne kosti i sve iznad 75 nikako ne bi ishlo...

Kako sam smrshao? Jako "zdravo". Puno droge, malo sna, nishta jelo, mnogo izgladjivanja, 2 puta u komi, borba sa anorexijom godinu dana, zapetljanje creva, ruinirani imuni sistem, kile su se gubile i vracjale jako brzo, brrr..ali..

No, poshto sam se i par puta onesveshcjivao i bio blizu smrti, davnijeh dana sam promenio stil zhivota i neshto se desilo sa mojim metabolizmom. Skoro nikako ne mogu da se ugojim, jer vezhbam 2 puta nedeljno jogu, imam redovan seks, planiram da krenem na trchanje (samo da kupim neke decent patike). Hranio sam se takodje iskljuchivo presnom hranom, tako da je sve to valjda ubrzalo metabolizam..

Jedini problem koji imam je ne preterano veliki vishak kozhe na donjem stomaku (gornji je relativno izdefinisan), ali bozhe moj, tu je ab tronic :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Btw, poshto jedem kao vrabac i pored silnih fizichkih aktivnosti (zaboravih da spomenem da radim sklekove, po 150 svaki dan), mogao bih da primenim ove mortisove savete :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Na drugoj strani napisao sam kako ja pokušavam da smršam i koliko kg imam. Sad imam 78kg i zadovoljan sam rezultatom :D
Da skinem još 2 kila i vraćam hleb u večeru :D
By Çâðê_DUP
Evo, meni je ostalo jos 5 kg ... :kopa:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Sutekh
Btw, poshto jedem kao vrabac i pored silnih fizichkih aktivnosti (zaboravih da spomenem da radim sklekove, po 150 svaki dan), mogao bih da primenim ove mortisove savete :D

umesto mortisa-ksenikal. izbacuje masti garantovano. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nesto mi ne ide kako treba.
'Zaglavila' sam se na brojci 72, i nece ni makac vec dve nedelje, a imala sam u planu da do sredine oktobra budem na 65...
Dva obroka dnevno, oko 18 sati samo neka mala uzina, da ne bih kolabirala na jebenom aerobiku. A i tamo sam disciplinovana, pazim na chasu i imam jedan, eventualno dva izostanka mesecno, i to u dane kada dobijem, a tada kuci radim neke yogalike vezbice jer mi pomazu zbog bolova u stomaku...
Okanula sam se ruzne navike da kupujem gluposti kada izadjem u setnju.
A ipak...glupa vaga pokazuje 72, i zahteva da bude poslata postom u Iran....
Korisnikov avatar
By mmiki
18. avgusta sam se probudio sa potpuno novim metabolizmom, od tada jedem 6 puta manje nego pre (bez ikakve zelje da jedem vise). Evo vec 3 nedelje jedem sve ali po vrlo malo (manje nego sto sam jeo kad sam isao u predskolsko) 3 puta dnevno. Posle 20h ne jedem nista. Poceo sam i pomalo (vrlo malo) sa fizikalijama. Za sada sam se uvukao u par starih farmerki i u jedne caletove, ali ipak samo uvukao. I jedan mali kais koji je, pre mesec dana, nesnosljivo davio moj stomak danas nosim bez problema. Naravno da nastavljam i dalje... Inace, na vagu ne stajem niti planiram, iz mnogih prica znam da ume debelo da slaze. Ja sam prirodno krupan (siroka ramena, sirok grudni kos, krupnije kosti...) i imam dosta veliku misicnu masu, pored toga salo ne doprinosi toliko mnogo tvojoj tezini koliko sama koncepcija tvog tela (kod bildera je npr normalna visina 170cm, tezina 100kg a nema ni gr sala itd.). Tako da se vagi ne treba klanjati, vec staroj garderobi, ili mozda metru...
By Çâðê_DUP
Jedem supe vec tri dana i smrsala sam bar tri kg, upalo mi je lice. spremam se za konstantnu kilazu od 60 kg, kako bih zapocela sa flippovanjem stomaka i celicenjem bicepsa i tricepsa :teg:

Od supe se mrsavi!

:zastava:
By Çâðê_DUP
LA REVISION:

:dj:

1.i zbaciti beli secer, belo brashno, przenu hranu, so, gazirana pica, grickalice ... :iskolacen:

2. makar po sat dnevno shetnje :maca:

3. princip mesne dijete-bez unosa ugljenih hidrata. efikasna, ali ne bas i zdrava. :sekirica:

4. ksenikal-izbacivanje masnoca kroz svakodnevnu stolicu :usranko:

5. metod 1500 kcal. Jede se skoro normalno, naravno bez slatkisa masnoca.... Uz to vagate koliko jedete i brojite kalorije. Imate na sajtu www.kalorije.net kalorijske tablice a i na njihovom forumu ljudi pisu svoja iskustva, sta jedu, koliko mrsaju ..... :kafa:

6. ziper na usta :psst:

7. smanjiti unos hrane i povecati fizicke aktivnosti-desice se chuddo !!! :pop:

8. Nikakva mesna dijeta!
Naravno da se unose ugljeni hidrati, ali samo korisni ... Svaki dan pocinje integralnim pirinčem. Jesti i ovsene, jechmene, razane pahuljice.
Poenta je da se sve unosi umereno, a shtetne namirnice se u potpunosti izbacuju. :cobanica:

9. jako je vazno da vizualizujete svoje telo i da zamisljate da je vitko i zategnuto! Obavezno ukljucite vezbanje barem tri puta nedeljno, bilo kakvo vezbanje! Jesti dosta ribe i piti puno cajeva! Dobar je zeleni caj! NIKAKO ne odustajte! Ne treba se izgladnjivati, ali treba da odolite slatkisima, cipsu, grickalicama i sl. PITI dosta VODE! Jedite sporo i ZVACITE!!! NE razmisljajte o hrani!

:lood: :uplasen: :leviathan: :kokice:

10. dijeta po mortisu :hail: (videti prethodne strane ovoga topica, korisnik Mortis)

11. za doruchak i vecheru pijte proteinske shejkove koji su na biljnoj bazi :sveca:
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
Nesto mi ne ide kako treba.
'Zaglavila' sam se na brojci 72, i nece ni makac vec dve nedelje, a imala sam u planu da do sredine oktobra budem na 65...
Dva obroka dnevno, oko 18 sati samo neka mala uzina, da ne bih kolabirala na jebenom aerobiku. A i tamo sam disciplinovana, pazim na chasu i imam jedan, eventualno dva izostanka mesecno, i to u dane kada dobijem, a tada kuci radim neke yogalike vezbice jer mi pomazu zbog bolova u stomaku...
Okanula sam se ruzne navike da kupujem gluposti kada izadjem u setnju.
A ipak...glupa vaga pokazuje 72, i zahteva da bude poslata postom u Iran....
povecaj broj obroka, naravno po sistemu cesce-pomalo i izbaci dorucak. javni se za deset dana, a ako ne, daj meni vagu, poslacu je u Irak, kakav crni Iran ....:uljenavatru:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Boshko
Pravilno kombinovanje nairnica?
Mislis, hamburger sa svim mogucim prelivima + LIGHT Coca Cola? Ili, eurokrem i integralna plazma umesto obicne? :mljac:
i meni je, boshko, hamburger (s kechapom, urnebesom, salatom od shampinjona i alevom paprikom-obozavam "ljuto") urnebesna kombinacija sa LIGHT coke :yes:
najbolja! :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam skinuo 6 kg. A trebam da skinem još 7. Tačnije, sada mi sve majce lepo stoje, a juče mi je jedan forumaš rekao da mnogo fino izgledam. Dakle :) Još malo pa ću biti mače... a onda macani, čuvajte se!

Samo da se ne navučem opet na kupovne palačinke sa nutellom... onda sam ga najebao!
Korisnikov avatar
By Sunce
Postujte piramidu ishrane...Jedite manje , a cesce; unosite dosta vode, najbolje mlake (minimum 1,5 - 2 l) i to pre jela, setajte, zavolite stepenice, i nemojte jesti 4 sata pre spavanja....
A najbolje je da se zaljubite...
Korisnikov avatar
By Deksi
Od prvog avgusta pa do sada sam prilicno smrsao...sa 83 kg na 74 kg
Hocu da prvo dostignem kilazu od 70 a posle mozda smrsam jos....
Da mi je neko rekao da cu ovoliko smrsati pre 5,6 meseci ne bi mu verovao :sigh:
Ali sam uspeo sebe da nateram...samo ne jesti i to je to...malo fizicke vezbe....
Desavalo se da ne jedem po 2,3 dana...a uglavnom sam imao 1 ili 2 obroka dnevno....i to vrlo malo kolicinski...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lakše malo dete, ne valja ti to. I moraš da jedeš svaki dan.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Kiborg

Pa sad kao jedem normalno jer su mi roditelji zabranili da mrsam ispod 70 kg...
Mislim ono....ja generalno nisam zadovoljan ali ok...bolje to nego da muce muku sa mnom kao pre 2 godine...tad sam bio bulimican:barf: a kilaza mi je bila malo vise od 60 kg....
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Deksi
Originally posted by Kiborg

Pa sad kao jedem normalno jer su mi roditelji zabranili da mrsam ispod 70 kg...
Mislim ono....ja generalno nisam zadovoljan ali ok...bolje to nego da muce muku sa mnom kao pre 2 godine...tad sam bio bulimican:barf: a kilaza mi je bila malo vise od 60 kg....
Umerenost je vrlina. Cesto ljudi koji mrsave preteruju. Smrsaju, ali zele jos i jos...Treba sebe da nagradis!:curka:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Escobar
sex sex sex i sex.

:fuckbed:

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Od prvog avgusta pa do sada sam prilicno smrsao...sa 83 kg na 74 kg
Hocu da prvo dostignem kilazu od 70 a posle mozda smrsam jos....
Da mi je neko rekao da cu ovoliko smrsati pre 5,6 meseci ne bi mu verovao :sigh:
Ali sam uspeo sebe da nateram...samo ne jesti i to je to...malo fizicke vezbe....
Desavalo se da ne jedem po 2,3 dana...a uglavnom sam imao 1 ili 2 obroka dnevno....i to vrlo malo kolicinski...
Nije dobra ideja ne jesti i tako doterivati liniju. Kilaza se mozda smanjuje, ali kompletan organizam trpi stetu koju kasnije nece moci da 'opravi'.
Za mene bolje radi princip puno fizicke vezbe (nema autobusa, liftova i pokretnih stepenica, nema preskakanja treninga i nema zabusavanja na vezbama snage) sa ishranom koja se uglavnom bazira na ugljenim hidratima (preko 50%,obzirom da iz njih dobijam najvise energije), malo manje proteina i tek nesto malo masti, po mogustvu biljne. Sebi ne uskracujem nista, ali se trudim da jedem korisne i kvalitetne stvari. Npr. ako mi se bas jako jede cokolada, biram onu za kuvanje, jer ima vise kakaa a manje masti i korisna je jer je antioxidant. Nista gazirana pica, zbog celulita, cak ni ona light.
Tezina 'pada' sporije, ali se nikada ne osecam ni gladno ni malaksalo....
Korisnikov avatar
By Deksi
posle cetiri minijaturna obroka u proteklih 5 dana...zeludac mi se spustio nekako u stomak...i sad imam takvo udubljenje tamo gde bi trebalo da bude zeludac...straaasno!
By Çâðê_DUP
ja sam zavrsila sa svojim doterivanjem linije, iako sam tek na 23'cem danu. igra se do 90. koristim dijetu Ujedinjenih nacija. da ustekam neke pare, pa da nabavim glutamin i to je, otprilike, to.:wink2:
Korisnikov avatar
By Deksi
Prste u usta posle jela..nad WC solju i polako kreces da se topis.....:zvezda:
By жњ
NEMA MAGICHNE DIJETE!! Izgladnjivanjem cete izgubiti misicnu masu i time samo narushiti svoje zdravlje dok ce salce ostati. Proces trosenja masnih naslaga u telu je takav da se one poslednje trose. Ako mislite da lezeci mrsavite, morate prvo sacekati da vam atrofiraju misici, a tek onda ce telo poceti da trosi masne naslage. Tako i nastaje anoreksija.

Postoji samo nacin zivota! Jedi cesto, 6-8 manjih obroka, tipa 3,4 glavna obroka + isto toliko uzina, radi UBRZAVANJA METABOLIZMA> To znaci da nase telo TROSHI sve ono sto unese, umesto da skladishti!! Dan zapoceti ugljenim hidratima, tipa integralne zitarice ili ovsene pahuljice u nemasnom mleku, kako dan odmice, polako izbacivati ugljene hidrate i povecavati unos proteina. Sa njima dan i zavrsiti. Tipa, rucak da bude sa vlaknastim ugljenim hidratima (zelenish), izbegavati skrobaste ugljene hidrate u procesu gubljenja masnih naslaga (krompir, grasak, kukuruz...), da bi veceru zavrsili samo sa proteinima - nemasno MESO, RIBA!!

Voce samo ujutro, na prazan stomak. Fruktoza iz voca se ne apsorbuje u telu kao UH, nego verovali ili ne, nekim slozenim bioloshkim procesima se u jetri pretvara u MAST!!! koju je posle i najteze potrositi. Zato razmislite dvaput pre nego sto veceru zamenite vocjem :evilgiggle: (bapske gluposti) To bi vam doslo ISTO kao kad bi vecerali cokoladu.

Nemojte se izgladnjivati nego se bavite sportom. Vecu cete blagodet dobiti time sto se bolje osecate, nego sto dobro izgledate.
By жњ
I glupo je reci "mrshaviti". Meni to zvuci kao smanjivanje obima ma kakvo ono bilo, zdravo i nezdravo u djuture. Recimo da je pravilnije reci "odmashcjivanje", jer se nikad ne bi odrekla sochnog dupeta i sise!!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by xyz
Recimo da je pravilnije reci "odmashcjivanje", jer se nikad ne bi odrekla sochnog dupeta i sise!!
:smeh: :smeh: :smeh:

to, maco :up:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prste u usta posle jela..nad WC solju i polako kreces da se topis..... :zvezda:
Ako si, slučajno, ozbiljan - kod psihijatra - odmah.
By жњ
Originally posted by kiss addict
Originally posted by xyz
Recimo da je pravilnije reci "odmashcjivanje", jer se nikad ne bi odrekla sochnog dupeta i sise!!
:smeh: :smeh: :smeh:

to, maco :up:

mrnjjjjjj Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!