Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Oziris
Jouj kiss, evo ja ti se ovom prilikom javno izvinjavam i u to ime kazem da mozes da biras ulogu u celom ovom projektu. :kiss:

Pozdrav za 'celicu od njene menadzerke i veliki slihtarski pozdrav za moderatorku uz obecanje za sezonske besplatne ulaznice za nase nastupe a sve u cilju ostavljanja ove teme intacta. :kiss:
By Gost
Kiss za moju menadžerku.
?im proðe rok (tj. ?im položim, j*bem li
ga više, ovu nesre?u) '?elica planira da vrne
svoj nadimak kraljice nbg splavova.
Pozdrav za svu dobru decu foruma!
:kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Neka neka 'celice, samo ti polazi... Nije na odmet imati diplomu u dzepu za pokazati mami i tati... Jes' da splavovi donose para, ali papir je papir, cisto da se ima kad se ostari... Eto vidis, kako Extra Nena, cak je i do Eurosonga nam stigla, ljubila nas je pesmama, ali videla zena da stizu i cetrdesete, pa pitanje radja piranje, e onda je upisala Menadzment u kulturi i umetnosti na BK i zena vredno i radno sedi u klupici sa decicom i uci ( pohvalno, pohvalno!!)... Tako da, 'celice, samo ti nama polazi, pa mi javljaj da nalazimo tezge cim to prodje. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!