Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By castor
BRUFEN kada me nesto boli, i jako sam se razocarao kada du poceli da ga prave u beloj boji :( :( :(
Korisnikov avatar
By Deksi
Vec nedelju dana litijum+elavil mada efekti bi navodno trebali da se pokazu tek nakon par nedelja.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ne

ranije sam cesto konzumirao gelusil lak zbog kiseline, i onaj drugi slicni zaboravih kako se zove, ali nisam imao kiselinu vec dugo :kucaudrvo:

flormidala sam jednom davno skucao jednu tablu, razvucenu na 2 godine or so. istina je da izaziva zavisnost, mislim da ne sme vise od 3 dana zaredom da se koristi. ali efekat je i tako kao udarac maljem tako da ga ne bih nikom pozeleo, iskreno. ionako mislim da sad ima mnogo veci izbor.
Korisnikov avatar
By el jaguar
ne sjecam se kad sam zadnji put lijek popila...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jedino Letrox ili Eutirox svakog dana

skinula se sa antidepresiva
By ...Sitnicava...
Probiotic pijem stalno. :sigh:

Stomak em što ne obavlja svoje funkcije, nego se još i čuje kao motokultivator dok vari. :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, ljekove ne... ali se zato stalno drogiram... :eya:
Korisnikov avatar
By Dina
Pijem konstantno hormone i primam injekcije, zbog trudnoce... sem kad ne pauziramo od postupka... nekoliko meseci pa opet... Jeste mucno ali vezala sam se za lekove i injekcije, imaju tacno svoja vremena uzimanja, mesta gde stoje u kuci, apoteke gde se kupuju... bas mi je na neki nacin i tuzno sto ce i tome jednom doci kraj... Takodje nije zbog lekova samo nego sam kroz to upoznala razne zene i sudbine koje inace ne bih upoznala. Ja veci deo zivota nisam htela decu, a i kad sam odlucila da krenem u tu pricu ne bih bas rekla da je zelja za decom bas toliko bila presudna, mislim da nisu bile takve okolnosti koje su pogodovale prici o deci, ne bih se ja verovatno odlucila da dete radjam sama ili na neki drugi nacin. A osoba koja silno zeli decu ne bira sredstva a ne da razmislja o okolnostima ovakvim i onakvim. I upravo u kontaktu sa tim zenama kojima je zelja za detetom bila toliko jaka da kroz mucne vto postupke prolaze mnogo godina sam na neki nacin shvatila tu poziciju ili pronasla neku bliskost sa mnom u necemu sto ne moze nikako izgledati blisko. I nekako sam i kroz to stekla opet neko sire shvatanje sveta i ljudi koji nas okruzuju. Tako, ne mogu sad da kazem da sam prizeljkivala ovu muku od postupaka lekova i injekcija, ali mozda sve ima svoje razloge, i dobre i lose strane...
Korisnikov avatar
By h2o
Jednom godišnje, obično u zimskom periodu, kutiju antibiotika i nešto protiv povišene temperature.

Ni vitamine ne uzimam u obliku preparata, već ih unosim u prirodnom obliku.

Jedino što pijem velike količine kafe, tako da to često postaju toksične doze kofeina. Baš sam se navukao :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne pijem ali bi trebalo

:ostrisekiru: :tuc:
Korisnikov avatar
By Tungi
Konstantno,rece Trkulja:radosnice:
Korisnikov avatar
By Markiza
Propranolol radi tahikardije jednom po 1/4 i analgetike katkad...
Korisnikov avatar
By Kekica
Ne.Osim analgin kada me boli glava, i to popijem samo polovinu ili cetvrtinu :P , mama mi ne dozvoljava ceo, tj 500mg.
Korisnikov avatar
By Blady
Rapten kada dobijem.
Analgin kada me boli glava, retko.
Andol nekada, posle treninga.
C vitamin i multivitamin.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Redovno ne pijem neke lekove, relativno često uzimam Omeprol za gorušicu i Xyzal kad krene drveće da ispušta polen, tad koristim i Avamys sprej za nos.

Povremeno, što nije tema, al ajd da kažem, uzimam Actasulid za glavobolju i druge bolove.
p.s.
Nemojte da pijete analgin. Bolje uzmite brufen, naproksen ili tako nešto.
Ne marim da pijem, al' sam pijan često
u graji, bez druga, sam, kraj pune čaše,
zaboravim zemlju, zaboravim mesto
na kome se jadi i poroci zbraše.

Ne marim da pijem. Al' kad priđe tako
svet mojih radosti, umoran, i moli
za mir, za spasenje, za smrt ili pak'o
ja se svemu smejem pa me sve i boli.......

flormidal je majka, ko se skida sa opijata nek navali... jes da dize transseminaze do neba, ebes to, jetra se kompletno regenerise za 28 dana.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!