Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Tresh-grl
Koliko sam videla ovde na forumu se do sada samo generalno komentarisalo o drogama,njihovom dejstvu i dozivljajima raznih forumasa....
Kod najveceg broja narkotika pored vrhunca koji dozivite pod uticajem nekog narkotika posle dejstva dolazi ono spustanje...coming down.
Kakva su vasa iskustva s tim?Najgori coming down?Sta dobro podnosite a sta ne?

.......jao kako mi je lepa tema :opatica:
Korisnikov avatar
By Zoe
"Going down" je za mene ono neminovno osecanje neke depresije nakon konzumiranja narkotika, pogotovu ako je u kontinuitetu.
No, znam da je to fizioloski normalno, i da nije "do nas" koliko je do hemije tela, tako da,.....prodje i to.
Korisnikov avatar
By Escobar
Nije do NAS??? A do koga je ako nije do tebe?
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada kazem "nije do nas" mislim, nije do naseg tadasnjeg raspolozenja ili neraspolozenja toliko, koliko je fizioloski normalno i ocekivano da ce nas posle kontinuirane upotrebe narkotika lupiti taj 'going down" efekat, u vidu depre ili nervoze itd.
Korisnikov avatar
By Zoe
Hemija se pokarabasi, fizioloski, razumes? Hemija nasa, hemija tela... i kad izostane narkotik, telo reaguje.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
Hemija se pokarabasi,
Ta reč karabas postoji? To je ime jednog lika iz knjige Buratino. Karabas Barabas je bio zli vlasnik lutkarskog pozorišta koji je hteo da baci Buratina u vatru da bi na njoj ispekao zeca i dva pileta, pošto mu je ponestalo drva, ali on se izvukao jer mu je rekao da je njegov tata ustvari Karlo, koji na zidu ima tapiseriju sa naslikanim istim takvim ognjištem, a iza tapiserije na zidu su mala vratanca, na šta je Karabas Barabas zakolutao očima i onda ga je bacio u tamnicu da bi sutra mogao da uceni Karla, ali je Buratino pobegao uz pomoć Pjeroa i Harlekina, i onda je lutao tako okolo do zadnjeg poglavlja.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Depresija posle speeda. Teska depresija.

Posle trave ili exera sam skroz ok.
By Tresh-grl
Posle speeda ume da bude gadno ako bas dugo ne spavas i ako se rokas njime u kontinuitetu....
koka vuce sa sobom depresiju kako god da okrenes.
Od eksera zato umem da budem posle strasno depresivna,mada uglavnom kad ih cesto jedem....depresija posle njih je gora od one posle speeda.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uh, meni je ds bio uzasan sto se spustanja tice. (Pogledaj moju temu "Smisao zivota", to je bilo u depresivnoj fazi, sve ce ti biti jasno). :piggy:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by KissQueen
Uh, meni je ds bio uzasan sto se spustanja tice. (Pogledaj moju temu "Smisao zivota", to je bilo u depresivnoj fazi, sve ce ti biti jasno). :piggy:

Verovatno zbog iscrpljenosti i nespavanja.....treba biti dobro pripremljen za ds i nikako ga ne treba raditi u kontinuiteti jer je onda spustanje bas tesko.
Sto se tice najgoreg spustanja....koka definitivno.Posle pola sata,nesto vise prestaje rad....posle toga nervoza,bezvezan osecaj.Jedino ako imas vece kolicine kod sebe pa celo vece konzumiras...cim prestane rad ponovo,onda lakse padne jer odes kuci i zakuntas pa prespavas gadan trip posle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!