Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By citizen
ima li nekih privatnih klinika gde se to radi laserom
i zaista lekar koji to radi , mora biti gay friendly, jer str8 muskarci tesko da mogu zaraditi rektalne kodilome :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Privatne klinike su pre svega money friendly, jebe se njima da li si ti musko ili zensko, radovace se tvojim kondilomima u svakom slucaju.
By citizen
pa ok
daj bilo koju koja radi to ako znas
Korisnikov avatar
By anche
ajde.. bas i mene zanima. za ne daj boze :pop:
By foxkox
e ovako ljudi moji dragi
kondilomcici su malo opasniji po zene manje po muskarce.
kod zena normalna ginekoloska kontrola na 6 meseci bila bi dobra, a kondilomi se pojavljuju sve zavisi kod nekoga su spicaste kod nekoga male kao pirinac,grasak..ili nesto trece. u boji koze ili porpuno beli. ali nije strasno.samo vam NE PRPORUCUJEM TECNIM AZOTOM.na prskanje koji otkalnja trenutno, a ukoliko pocnu da vam zavlace tecni azot na stapicu u guzu (vezano za muskarce) to moze potrajati dosta...ima jedna klinika koja radi radio talasima u lokalnoj anesteziji a cena...1800din je pregled,do 10tak kondiloma je 50 evra, a moze biti i preko 10 u kanalu koji se ne vide pa izadje do 100evra, ne prelazi preko, bez bola, i mora se voditi maximalna higijena!doktor je jako prijatan,fin,i sto je najvaznije NEMA SRAMOTE jer je video sve i svasta !!!
koga zanima za vise gde i kako mogu vam poslati na mail adresu i tel!
SRECNO DRUGARI!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Adenim
Privatne klinike su pre svega money friendly, jebe se njima da li si ti musko ili zensko, radovace se tvojim kondilomima u svakom slucaju.

:lol:

:up:
By citizen
Foxkox daj adresu ili telefon
naravno da me interesuje zato sam i postavio temu:):obesen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!