Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Nikola55
ljudi, ne znam sta mi je, na penisu su mi se pjavile neke kao bele tackice, i iz njih rastu dlake. tacno na penisu, rasprostranjene. sta je to? da li neko zna??
Korisnikov avatar
By Paki
Pitaj Šekija ... :paki:
By ~ Le Saint X ~
Ja sam s e najezio kada sam pricitao...
:shok:
ne znam sta bih rekao...

*texte manquente*
Korisnikov avatar
By Rei
Lol, a mene jako zanima kako to izgleda :)

Trk kod doce choveche.
Korisnikov avatar
By Adenim
Dlake nisu opasne, epilacijom ih mozes trajno ukloniti. Idi kod dermatologa da pogleda, i nemoj da te bude, ako mozda jeste, sramota jer se taj nagledao vise kurceva u zivotu nego sto ces ti ikad (racunajuci i televiziju)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Escobar
kondilomi?
pa ako iz njih izlaze dlake.. bice da su mutirali:giggle:
Korisnikov avatar
By Escobar
mozada nisu dlake vec repovi nekih trepljara koji zive unutra....:jbg:
By Nikola55
pa sat mi na kraju savetujete da uradim?
Korisnikov avatar
By KiWi

Zvuči strašno ... Reci dermatologu, temeljno će te pregledati (bar mog miška uvek temeljno ispipa.. bar 10 minuta traje pregled miška) ... Generalno, većina stvari koje deluju tako straobalno su izlečive ... Strašne su one stvari koje su neprimetne, one koje svrbe do ludila ... Dlake bar možeš da stilizuješ ...

Inače, nikada nisam čuo za tako nešto ...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Joj, :pucaodsmeha: od ovih odgovora gore.

Ako iz tih belih tačkica rastu dlake onda su to obični folikuli, često se nalaze na penisu i to uglavnom na donjoj strani. Zbog tanke i elastične kože vide se kao ispupčenja.
Ukoliko iz njih ne rastu dlake, verovatno su u pitanju Fordajsove tačke ili ektopične lojne žlezde. Takođe česta pojava.
U svakom slučaju za razna medicinska pitanja najbolji ti je www.doktor.co.yu/forum, postavi pitanja u odeljku urologija.
A evo potencijalnih odgovora na tvoje pitanje
http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=8356
http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=4420
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Obavezno, pod hitno, još juče da si se nacrtao kod doktora. Čekaš da ti dlake progovore?:shok:
By Nikola55
pa ae videcu. ne, stvar je u tome sto jos isam imao odnos nisakim, a ta sranja se pojavljuju :( u svakom slucaju hvala
:spliff:
By Nikola55
kiborg, hvala ti, iz toga sto tamo pise vidim da se poklapam sa tim tamo. znaci nema svrhe da idem kod doktora,m?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Nikola55
kiborg, hvala ti, iz toga sto tamo pise vidim da se poklapam sa tim tamo. znaci nema svrhe da idem kod doktora,m?
Jok, normalna je to stvar. Koža na penisu je kao i svaka druga ima pravo na to da ima dlake, u izvesnoj meri :)
Ovi pederi koji to nisu videli do sada su verovatno strejtaši koji se lažno predstavljaju na forumu kao gayevi :D
By Nikola55
pa ne znam sta da kazem. kiborg, ti mi se cinis najiskreniji, aj me savetuj sta da radim. i ako moze da ne idem kod doktora..
Korisnikov avatar
By decko
U jbt.

Drzim fige da nije nista opasno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Nikola55
pa ne znam sta da kazem. kiborg, ti mi se cinis najiskreniji, aj me savetuj sta da radim. i ako moze da ne idem kod doktora..
Zbog belih tačkica iz kojih rastu dlake sasvim sigurno ne moraš da ideš kod doktora. To imaju skoro svi, neko manje, neko više.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!