Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By XanaX
Originally posted by gordana
da li neko ima problem vratne kicme diskus hernije 5 i 6 prsljena kao i 4 a najvise bolova prave osteofiti koji kompromituju kicmeni kanal nije za sada za operaciju bolovi nepodnosljivi
to je najgore kada kazhu da josh nije za operaciju... a ti trpish bolove... ne znam, kako je u srbiji (ako si iz srb.) ima li preko zdravstvenog neka fizioterapija,m odlasci u toplice s elektroterapijom itd... uglavnom, bolove moze zaustaviti, iz mog iskustva, jedino analna primjena volataren chepicha... samo sto to ne mozhesh stalno, i voltaren je shtetan, te ce ga skoro zabraniti
Korisnikov avatar
By KiWi
Zapravo ovo je rešenje samo za privremeni bol koji se pojavljuje zbog čestog i nepravilnog sedenja (kao u mom slučaju, dok štrebam).

Slika

Pomaže garantovano, naročito prva i druga vežba....
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by Deepblue
Ne mogu da okrenem vrat na levu stranu tako da pogledam sebi iza ledja i na dole. Kada to pokusam osetim bol oko lopatice (sa strane blioj kicmi). Sa drugom stranom mi je sve u redu, a nemam problema ni sa jednim drugim pokretom.
Isti problem se i meni javljao dugo vremena. Nije u pitanju kostobolja, čega su se forumaši uhvatili, već su u pitanju mišići.
Ja sam to veoma uspešno rešio masažom. Čak i onda kada me je bolelo. Nisam se kljukao lekovima, niti sam čekao da bol prestane.

Desi se da mi se i sad javi taj problem, ali u lakšem obliku. Naročito ako džedžim pored kompa ceo dan, naslonjen na jednu ruku. Meni na poslu ekran od kompa nije ravno ispred, već je malo sa desne strane. Ako želim da radim prekovremeno, redovno mi se javi problem sa tim simptomima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!