Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

u zadnje vreme,iako nemam nekog iskustva mislim analnog,kad uguram sebi nesto mislim vibrator i sl,desi mi se da svrsim,a da kurac nije dignut,pitam se da li je to normalno,mislim da li je to uredu,
Korisnikov avatar
By Escobar
Nije. Mislim da bi trebao to da objasnis lekaru.:plavuso:
Korisnikov avatar
By one of the people
ako ti svidja kad tako svršiš, uredu je.
verovatno ti vibrator toliko stimuliše prostatu da možeš da svršiš.

mom dečku se desilo (nije da se ja nešto hvalim) da svrši po dva puta dok ga ja ... stimulišem iznutra.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by stepi
u zadnje vreme,iako nemam nekog iskustva mislim analnog,kad uguram sebi nesto mislim vibrator i sl,desi mi se da svrsim,a da kurac nije dignut,pitam se da li je to normalno,mislim da li je to uredu,
Uživaj.
Korisnikov avatar
By Escobar
Boze, ovaj je blesav sa nickom....lol
Korisnikov avatar
By Adenim
Dajte ljudi, ovo je tipicna provokacija...
Korisnikov avatar
By Escobar
Ma nije provokacija i mene kad Perunika nabije na kitu svrsrim a ne stigne ni da mi se digne, a kamoli da ga dodirnem.....

Uh uh.....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš temu o analnom orgazmu od ranije, pa pogledaj tamo. može ti biti zanimljiva. mislim da se nalazi u golicljivim stvarima, a naslov ćeš već sam prepoznati, ja ga ne znam. :)
Korisnikov avatar
By Val
:shok: Ko mi opet izbrisa post bez najave? I ja josh uvek nisam skontala da li je i kako moguce. Shto rece ns-happy, da nije gnoj? :misli:
Korisnikov avatar
By Mars
Jebao vas gnoj.

Iskusne pametne i nadasve vickaste.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ma gari ako je tebi do jaja sta ima da brines da li je to normalno ili ne....samo ti uzivaj...sve ce vremenom doci na svoje mesto :trep:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ocigledno je da nemas nikakvog iskustva, kad se razradis i naucis da budes opusten, imaces ti duuug i preeedivan analni sex. Prvo sirenje analnih misica... Za to treba neko knjigu da napise.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne nije normalno. Pod hitno da odes na pregled! Verovatno se radi o kolateralnim posledicama referendumske kampanje :opatica:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by M M and I
Ne nije normalno. Pod hitno da odes na pregled! Verovatno se radi o kolateralnim posledicama referendumske kampanje :opatica:
:giggle:

Gde ces veceg analnog iskustva od minule referendumske kampanje !!!

hihihihhihihihihihihihihihi
:colorado:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!