Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:mucka: Moram priznati da nisam detaljno procitala sve postove sa genetickim i molekularnim objasnjenjima. Samo da priupitam - da li sam u ravu ako mislim da bi u slucaju zensko-zenskog para potomstvo bilo samo zensko (zbog nedostatka y hromozoma u genetskom materijalu) a u slucaju musko-muskog para bi teze dolazilo do uspesnog stvaranja zametka, jer yy kombinacija nije kompatibilna sa zivotom? jesam li previse zakomplikovala? :doktor:
Btw, medicina je daleko od tog momenta kada ce ovo o cemu pricamo biti dostupno. Treba imati na umu sve nedostatke aktuelne medicinske tehnologije, sve te eticke komisije i sl. A dodala bih jos i to da je trenutno uspesnost vantelesne oplodnje 20 - 30%. :mucka:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by KissQueen
Samo da priupitam - da li sam u ravu ako mislim da bi u slucaju zensko-zenskog para potomstvo bilo samo zensko (zbog nedostatka y hromozoma u genetskom materijalu) a u slucaju musko-muskog para bi teze dolazilo do uspesnog stvaranja zametka, jer yy kombinacija nije kompatibilna sa zivotom? jesam li previse zakomplikovala? :doktor:
U pravu si...u slucaju zensko-zenskog para potomstvo bi bilo samo zenskog pola..u slucaju musko-muskog potomstvo bi moglo biti zenskog ili muskog pola a yy jedinke nisu vijabilne,embrion ne bi preziveo. Inace kod spajanja 2 spermatozoida postoji problem nasledjivanja mitohondrijalne(mt)DNK koju svi dobijamo od majke,tj. iz jajne celije tako da bi bila potrebna jos jedna celija-donor mtDNK. :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!